- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oyy kıyamam kaptanını takımını düşünürmüş cocom harikasınSagoll lokumumm benimmm.dun sabah 55.7 geldim,az yedim sabah ve aksam 4 te az bi pirasa yedim o saatten beri daha yeni biseyler yiycem.sirf mium üzülmesin diye sevinsin diye
eveeeeeeeetttttttttttttttttsizce 1 hafta tartılmadan dayanabilir miyim ?
Ben seni yerim yaaa kiyamam canim miumaabaya sağlam dövcem hem dehem de zevkle bıkmadan usanmadan
duygulandım çok
ilaç gibi geldin bana
şu inadın yüzünden listeye alamadım ya.. şimdiye listedeydin
Canim nehirim sende oylesinOyy kıyamam kaptanını takımını düşünürmüş cocom harikasın
Ben seni yerim yaaa kiyamam canim miumaacocon gerekirse günlerce ac kalır miusu icin
Ausencia
gelmedi bugün
Ausencia uğramamış daha öğle tayfası gidince gelir:)
Ausummmm çok ozlendin beeeAusencia
Auuuus merak ittim çok seni benAusencia
ay çok üzüldüm telefon bozulmasınaKizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
Gelmis bile
Bende cok seviyooooooooommmmmm miuşuuuuummmmm
seviyorum seni çok
Mübarek günün hürmetine inşallah her şey eskisi gibi güzel olur ŞerimEşim beni sinirlendirmedigi müddetçe sakinim. Zaten genel olarak sakindim ben. Annesi ve kendisi agizlarina geleni söylerken tamam tamam deyip gectim.
Öfke kontrolünü sağlamak zorunda. Insan konuşurken söylediklerini hicmi dusunmez.
Kocami seviyorum. Ailemi seviyorum. Eski mutlu gunlerimizi istiyorum. Kocam aklini basina alsin yeniden toparlayalim istiyorum.
Annesi ile ne yapacagim bilmiyorum. @ada81 3 senedir kv ile konusmuyorum demistin. Bayram seyran ne yapıyorsunuz. Sen girmeyince esinin ailesine oda sizinkilere gitmemezlik ediyor mu ?
@MiuLego tatlım uykusuzluk stres ve regl.
Su anda pantolonm gomlegim acayip sıkıyor
Oyy güzel anne günaydın hayırlı cumalaroyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaa ben yazarken tamkalbini yirim
eveeeeeeeetttttttttttttttttve bence doğrusu o banum.. bak gör.. o cumayı bekleme heyecanıyla diyetini de asla bozmazsın.. çünkü tartıda eksi görünce bir rahatlama oluyor.. artı görünce moral bozukluğu.. ama cumadan cumaya eksi görmek harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?