Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur
ayy deynep sakın
ne güzel vermişsin işte bırak kalsın,haftaya o kadar gitmez telaşlanma
insan diyeti bırakınca bi süre vermesi normal,dikkat etmezsen hızla almaya başlarsın aman haa

Üzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur

Gunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece

Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300

Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
ada wc yok regl yakın spor yok arada kirlendin de.. çok iyi bence yahu

Canım benim yaşadığın bir kadının gururu için çok zor öyle iyi anlıyorum ki seni . Kesinlikle inatlaşmadan sakin sakin ikna et eşini terapiste. Çözülmeyecek bir sorun değil sizin ki. Umarım ikna olur. Sende fevri hareket etme olur mu. Bunu kendin için kızın için yap

98,5 çıkmazsam dövmicen demi söz ver Küçükken annemle böyle pazarlık yapardım ya

Bak yaaa 60 olsana , ne güzel işte kasmadan gidiyor. Senin boy kaçtı?
Bir sen kalmıştın beni dövmeyen
163 boy
Kızıma hamile kalmadan önce 62 idim ,memnundum o zaman kilomdan.O kiloya ineceğim herhalde ama aşağısı kurtarmaz Alt limit 62 üst limit 65 ,ben balıketi seviyorum

Tebrikler Cocom
Ben ayaklarım çıkmasın diye 40 takla atıyorum ,kılıktan kılığa giriyorum
Sagol deynebiimmm valla benimde ayaklarim tirnaklarim falan cok cirkindir ama napim takımım beni her halimle gorsun dedimdi ayaklardan önce tartiya bakalim pleaseee

Bildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
Tebrikler canım
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
Tebrikler canım olsun artı değilsin ya
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
Tebrikler canım çok iyi
Heyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah

Eki Görüntüle 2073884

Geçen hafta ki kilo : 66
Bu hafta ki kilo : 64.2
Fark : 1.800
% : 2.72
Oyy maşallah harikasın be kuzum tebrikler
Canım wc etkisi diye bir şey var yoksa en az -500 daha gelirdi moral bozma harikasın tebrik ederim
Gecen hafta =64.0
Bu hafta= 63.5
Fark = -500
Yuzde= 0.7
Haftaya 62 gorme dileklerimle
@MiuLego
İşte geliyor narım çiçeğim göz kırpıyor el sallıyor
Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
Regl şişkinliği kuzum o haftaya daha net sonucu alırsın vücudu toplamıştır o
Spor yaptığın için olmuştur bir şey olmaz kuzum vermenin ne zararı olmuş tebrikler
Gunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece

Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300

Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
Adam regli wc bunlar hep etki biliyorsun Tebrik ederim
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diye Eki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiiiiyi ki bu takimdayim yaaavv
Hey be cocoya bak cocoya gizli gizli zayıflıyor muydun kız hiç denk gelmedikTebrikler fıstık biliyordum

hatice901217
canım haticecim haftalar boyu kilo vermene baktım

10 kasım hatice901217 (90.2/89/1.2/%1.33)
17 kasım hatice901217 (89/87.5/1.5/%1.69)
24 kasım hatice901217 (87.5/87.8/+0.3/-%0.34)
1 Aralık hatice901217 (87.8/86/1.8/%2.05)

yukarıdaki gibi.. artı olduğun hafta var mı var.. Bu çok önemli mi? evet önemli.. ama listede olsan o artının asla gelmeyeceğinin biliyorum canım.. onu çok sorun etmiyorum.. gittiğinde de 1 kilo altında gitmemiş..

sen takıma ilk geldiğinde enerjin çok yüksekti.. senden yana umudum vardı yalan yok.. hala da var.. sadece o enerjin takımdaki varlığın azaldı gibi..

Bana aktif olma sözünü verirsen.. liste sorumluluğunu taşıyabilirim dersen.. liste çok önemli.. sen hem takıma hem listedeki arkadaşlarına karşı sorumlu olacaksın.. sen kaçamak yaparken listedeki arkadaşın iyi eksi gelsin diye aç olabilir canı çok istese de cıss yemiyor olabilir.. bu sorumlulukları alabilecek misin? ve listeye girince 2 ay boyunca en az listede olmak zorundasın.. anneme gittim.. şehir dışına gittim.. tartım yoktu.. tartılmayı unuttum.. misafirim var.. giremiyorum dikkat edemiyorum diyete deme lüksün yok..

yani uzatmayayım anlatabiliyor muyum? listemiz kıymetli.. sen de öyle.. ben varım hakkıyla üstesinden gelirim.. menülerimi aksatmadan geciktirmewden veririm ve buralardayım elimden geldiğince tüm enerjimle diyorsan liste için düşüneceğim seni.. ne diyorsun???

Zeytinlerimm kuzum senin kilo geçmişine de bakacağım.. yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli bir oku derim.. söz verirseniz bu hususlarda .. gerisi bende olacak..

Eşim beni sinirlendirmedigi müddetçe sakinim. Zaten genel olarak sakindim ben. Annesi ve kendisi agizlarina geleni söylerken tamam tamam deyip gectim.
Öfke kontrolünü sağlamak zorunda. Insan konuşurken söylediklerini hicmi dusunmez.
Kocami seviyorum. Ailemi seviyorum. Eski mutlu gunlerimizi istiyorum. Kocam aklini basina alsin yeniden toparlayalim istiyorum.
Annesi ile ne yapacagim bilmiyorum. ada81 3 senedir kv ile konusmuyorum demistin. Bayram seyran ne yapıyorsunuz. Sen girmeyince esinin ailesine oda sizinkilere gitmemezlik ediyor mu ?
@MiuLego tatlım uykusuzluk stres ve regl.
Su anda pantolonm gomlegim acayip sıkıyor

Sagoll lokumumm benimmm.dun sabah 55.7 geldim,az yedim sabah ve aksam 4 te az bi pirasa yedim o saatten beri daha yeni biseyler yiycem.sirf mium üzülmesin diye sevinsin diye

98,5 çıkmazsam dövmicen demi söz ver Küçükken annemle böyle pazarlık yapardım ya
baya sağlam dövcem hem de hem de zevklebıkmadan usanmadan
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diye Eki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiiiiyi ki bu takimdayim yaaavv
duygulandım çok
ilaç gibi geldin bana
Bir sen kalmıştın beni dövmeyen
163 boy
Kızıma hamile kalmadan önce 62 idim ,memnundum o zaman kilomdan.O kiloya ineceğim herhalde ama aşağısı kurtarmaz Alt limit 62 üst limit 65 ,ben balıketi seviyorum
şu inadın yüzünden listeye alamadım ya.. şimdiye listedeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…