- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tabi ki ekleyelim canımBenim dun aksam leslie 3 milim var olur mu
ayy deynep sakınÜzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur
Üzülmek değil de şaşırdım ,bir de tırstım neden kilo veriyorum yoksa hasta mıyım diye
Bugün kaçamağı artırayım bakalım belli olur
ada wc yok regl yakın spor yok arada kirlendin de.. çok iyi bence yahuGunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece
Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300
Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
Canım benim yaşadığın bir kadının gururu için çok zor öyle iyi anlıyorum ki seni . Kesinlikle inatlaşmadan sakin sakin ikna et eşini terapiste. Çözülmeyecek bir sorun değil sizin ki. Umarım ikna olur. Sende fevri hareket etme olur mu. Bunu kendin için kızın için yapSüper kilo vermissin tebrik ederim canim.
Ben iyiyim. Dün gece sifir uyku ile izmire iş toplantısına geldim. Ne kadar iyi olunursa. Bebegime doyamadan yine yollardayim. 1 haftadir huzursuz huzursuz kafam sepet gibi dolaşıyorum. Artik nefes almak istiyorum. Esim yine eskisi gibi söylediği laflari soylememis gibi davranmaya başladı. Olaflarin acisi geçmiyor hemen. Birikiyor birikiyor. Bu kez böylece bırakmam. Yardim alacak yada gidecek
98,5 çıkmazsam dövmicen demi söz verayyyy eflalim sen nasıl bişeysin yaaaaaaaaaaa
bekliyorumbennnnnn meraklaakorkunun ecele faydası yok
çok güzel sonuç canımmm tebrik ederim
çiçeaaam beklediğimden çok eksi gelmiş .. haftayaki menü planınla inşallah %1.5 yüzdeler gelecek senden..
aynen
şerim zor hafta geçirdin.. regl şişkinliği değildir bu artı sadece..
haftaya güzel eksiyle gel emi
harikasın deynep..
kilo veriyorsun çünkü vücut henüz iideal kilosunda değil.. bak düşmek istiyor daha.. ki düş zaten.. 62 ol bi bakalım
Bir sen kalmıştın beni dövmeyenBak yaaa60 olsana , ne güzel işte kasmadan gidiyor. Senin boy kaçtı?
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
Sagol deynebiimmm
Tebrikler Cocom
Ben ayaklarım çıkmasın diye 40 takla atıyorum ,kılıktan kılığa giriyorum
Tebrikler canımBildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
Tebrikler canım olsun artı değilsin yaGeçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
Tebrikler canım çok iyiKilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
Heyyyyyyyyyyyyyyyy maşallahBende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Geçen hafta: 86,3 kg
Bugün: 83,1 kg
Fark : 3,2 kg
Yüzde :3,70
Kızlar tartı resmini çektim ama yükleyemiyorum beceremedim
@MiuLego watsaptan sana atabilirim
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.
Oyy maşallah harikasın be kuzum tebrikler
Canım wc etkisi diye bir şey var yoksa en az -500 daha gelirdi moral bozma harikasın tebrik ederimGünaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
İşte geliyor narım çiçeğim göz kırpıyor el sallıyor
Regl şişkinliği kuzum o haftaya daha net sonucu alırsın vücudu toplamıştır oGünaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
Spor yaptığın için olmuştur bir şey olmaz kuzum vermenin ne zararı olmuşGeçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
Adam regli wc bunlar hep etki biliyorsunGunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece
Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300
Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
Hey be cocoya bak cocoyaCanım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
Hahahaah
Tebrikler Cocom
Ben ayaklarım çıkmasın diye 40 takla atıyorum ,kılıktan kılığa giriyorum
Canım benim yaşadığın bir kadının gururu için çok zor öyle iyi anlıyorum ki seni . Kesinlikle inatlaşmadan sakin sakin ikna et eşini terapiste. Çözülmeyecek bir sorun değil sizin ki. Umarım ikna olur. Sende fevri hareket etme olur mu. Bunu kendin için kızın için yap
Sagoll lokumumm benimmm.dun sabah 55.7 geldim,az yedim sabah ve aksam 4 te az bi pirasa yedim o saatten beri daha yeni biseyler yiycem.sirf mium üzülmesin diye sevinsin diyeOyy maşallah harikasın be kuzum tebrikler
Canım wc etkisi diye bir şey var yoksa en az -500 daha gelirdi moral bozma harikasın tebrik ederim
İşte geliyor narım çiçeğim göz kırpıyor el sallıyor
Regl şişkinliği kuzum o haftaya daha net sonucu alırsın vücudu toplamıştır o
Spor yaptığın için olmuştur bir şey olmaz kuzum vermenin ne zararı olmuştebrikler
Adam regli wc bunlar hep etki biliyorsunTebrik ederim
Hey be cocoya bak cocoyagizli gizli zayıflıyor muydun kız hiç denk gelmedik Tebrikler fıstık biliyordum
baya sağlam dövcem hem de98,5 çıkmazsam dövmicen demi söz verKüçükken annemle böyle pazarlık yapardım ya
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
şu inadın yüzünden listeye alamadım ya.. şimdiye listedeydinBir sen kalmıştın beni dövmeyen
163 boy
Kızıma hamile kalmadan önce 62 idim ,memnundum o zaman kilomdan.O kiloya ineceğim herhalde ama aşağısı kurtarmazAlt limit 62 üst limit 65 ,ben balıketi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?