Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldin ki
Ausencia tatlış anne nerelerdeeeee
senin bildirimin nerde
oyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaa ben yazarken tam kalbini yirim
valla kalpler bir

Kizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
Tebrik ederim canım çok güzel

aynen ne gerek var.. haftada 1 harika olacak bence.. valla söz ver bana sen bozmazsın sözünü:)

Sagoll lokumumm benimmm.dun sabah 55.7 geldim,az yedim sabah ve aksam 4 te az bi pirasa yedim o saatten beri daha yeni biseyler yiycem.sirf mium üzülmesin diye sevinsin diye
cocoooo tebrik ederim minnak kuşum benimmmm

Akşam 10 gibide yiyo..

önce şunu gördüm yanıtlayayım .. hoş geldin bu arada hippom ..buralardasın galiba

canım incir kürünü kilo verirken yapanlar bence sadece sabah yemeli .. gece yatmadan önce 7 zeytinle 1 incirin akıbeti iyi olmayabilir her gece ..
heee kilolar gitmişse güzellik içinse sabah akşam

Cuma:....100,200

Ara kontrol:...99,5

Güncel:....98,5

@MiuLego
foto neden yok ? tartı fotosu da at pınaar

ay allahım bu kadar olur
ayyyyyyyyyyy bu kadar temiz kalple istenir bişey
ayyyyyyyyyyyyyy

dövmek yok sevmek var

tartı fotosu bekliyom.. sonra bidaha sevinicem

çok özlendin be reyiz Ausencia

bend eçok özledimmmm , aaklıma gelince gözlerim doluyorrrr
içimmm kıpraşıyorrrrrr

seviyorum seni çok

Selamlaaaaaaar her birinize

anamm gelmiş bileeeee canşenliğiii

Tartıyı bir yere saklasın esine Soyle ben Öyle yapacağım yoksa sıyırıyorum

makbuşş yok kız tartılmıycaz bitti gittii

Canim benim. Öncelikle bana guvendigin için çok teşekkür ederim. Çok sağolasın. Ay çok heyecanlandim şu an. Tabii ki bu yola kilo vermek için çıktım. Bu grubun samimiyetine havasina kapildim güvendim de geldim. Ben 12 kasımda bu grup için kk ta üye oldum. 19 günde daha önce defalarca denememe rağmen bu grubun enerjisiyle 4.2 kilo verdim.simdi baktım da 305 de mesaj yazmışım. Memkekette gelemem demistim ama evdekinden daha cok geliyorum burada daha az sorumlulik var cunku.Yani elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum listeye girsem de girmesem de buradan ayrılmam zaten.siz bana bir mucize bir hayal bir hayat vadediyorsunuz. Ilk defa bu işin olacağına inanıyorum. Annem ne oldu sana sen eskiden abur çubursuz duramazdin diyor. Yani kaptanım ben söz veriyorum takım sorumluluklarını yerine getirmeye. Ama sen bilirsin tabi.ben her türlü buradayım zaten.hepinizi çok seviyorum. @MiuLego

Canım bende kv ile mesafeliyim malum sadece bayramda hayırlı bayramlar diyorum beş dakika tamam.
Ben inanıyorum düzelecek aranız. Bana sevdiğim bir ablanın sözünü söylüyüm sana. Kv le vs yani sorun yaşadıklarınla kalpten değil dilden konuş kalbin sevmeyecek evet sadece dilden konuşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…