Oyy güzel anne günaydın hayırlı cumalar
hoş geldin kiSelamlaaaaaaar her birinize
Hayırlı Cumalarınız olsun , güzel eksili tartılarınız olmuştur inşallahbakacağım şimdi hoplaya zıplaya geçmişe .... en azından bu sabahtan kilolara ... 1244 mesaj diyor en son mesajımdan
gelemedim hiç , çünkü önümü zor görüyordum .baş dönmeleri ..migren vs ..
bugün çok daha iyiyim ama tam performans yok hala
Özlendiniz çooooooooooookmerak edildiniz ama işte şartlar malum
canlar öpüyorum hepinizigelebilecek olsam gelmemezlik yapmam emin olun
senin bildirimin nerde
valla kalpler biroyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaa ben yazarken tamkalbini yirim
Tebrik ederim canım çok güzelKizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
aynen ne gerek var.. haftada 1 harika olacak bence.. valla söz ver bana sen bozmazsın sözünü:)
yaben eskiden hep öyelydim mium yaa
hafta bir cumadna cumaya çıkardım tartıya
yine öyle yapacagım , tartıyı kaldırayım dolabın altına
haftaya cumaya kadar yok
gerçekten bu hafta çok tartıldım ve moralim bozluyor
sabah degilde akşam tartılıp
hesap kitap yapıyorum hep
Geçmiş olsun senin saftin kaymis halin bile güzeldir
geldim bernam geldimaz şaftım kaydı dün
Azucuk daha bekliiim dedümdüTebrik ederim canım çok güzel
cocoooo tebrik ederim minnak kuşum benimmmmSagoll lokumumm benimmm.dun sabah 55.7 geldim,az yedim sabah ve aksam 4 te az bi pirasa yedim o saatten beri daha yeni biseyler yiycem.sirf mium üzülmesin diye sevinsin diye
Akşam 10 gibide yiyo..
Tartıyı bir yere saklasın esine Soyle ben Öyle yapacağım yoksa sıyırıyorumsizce 1 hafta tartılmadan dayanabilir miyim ?
ayyyy eflalim sen nasıl bişeysin yaaaaaaaaaaa
bekliyorumbennnnnn meraklaakorkunun ecele faydası yok
çok güzel sonuç canımmm tebrik ederim
çiçeaaam beklediğimden çok eksi gelmiş .. haftayaki menü planınla inşallah %1.5 yüzdeler gelecek senden..
aynen
şerim zor hafta geçirdin.. regl şişkinliği değildir bu artı sadece..
haftaya güzel eksiyle gel emi
harikasın deynep..
kilo veriyorsun çünkü vücut henüz iideal kilosunda değil.. bak düşmek istiyor daha.. ki düş zaten.. 62 ol bi bakalım
foto neden yok ? tartı fotosu da at pınaar
Attım foto bak ordaafoto neden yok ? tartı fotosu da at pınaar
ay allahım bu kadar olur
ayyyyyyyyyyy bu kadar temiz kalple istenir bişey
ayyyyyyyyyyyyyy
dövmek yok sevmek var
tartı fotosu bekliyom.. sonra bidaha sevinicem
kız heee varmışAttım foto bak ordaa
çok özlendin be reyizAusencia
seviyorum seni çok
Selamlaaaaaaar her birinize
Hayırlı Cumalarınız olsun , güzel eksili tartılarınız olmuştur inşallahbakacağım şimdi hoplaya zıplaya geçmişe .... en azından bu sabahtan kilolara ... 1244 mesaj diyor en son mesajımdan
gelemedim hiç , çünkü önümü zor görüyordum .baş dönmeleri ..migren vs ..
bugün çok daha iyiyim ama tam performans yok hala
Özlendiniz çooooooooooookmerak edildiniz ama işte şartlar malum
canlar öpüyorum hepinizigelebilecek olsam gelmemezlik yapmam emin olun
Tartıyı bir yere saklasın esine Soyle ben Öyle yapacağım yoksa sıyırıyorum
Canim benim. Öncelikle bana guvendigin için çok teşekkür ederim. Çok sağolasın. Ay çok heyecanlandim şu an. Tabii ki bu yola kilo vermek için çıktım. Bu grubun samimiyetine havasina kapildim güvendim de geldim. Ben 12 kasımda bu grup için kk ta üye oldum. 19 günde daha önce defalarca denememe rağmen bu grubun enerjisiyle 4.2 kilo verdim.simdi baktım da 305 de mesaj yazmışım. Memkekette gelemem demistim ama evdekinden daha cok geliyorum burada daha az sorumlulik var cunku.Yani elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum listeye girsem de girmesem de buradan ayrılmam zaten.siz bana bir mucize bir hayal bir hayat vadediyorsunuz. Ilk defa bu işin olacağına inanıyorum. Annem ne oldu sana sen eskiden abur çubursuz duramazdin diyor. Yani kaptanım ben söz veriyorum takım sorumluluklarını yerine getirmeye. Ama sen bilirsin tabi.ben her türlü buradayım zaten.hepinizi çok seviyorum. @MiuLegohatice901217
canım haticecim haftalar boyu kilo vermene baktım
10 kasım hatice901217 (90.2/89/1.2/%1.33)
17 kasım hatice901217 (89/87.5/1.5/%1.69)
24 kasım hatice901217 (87.5/87.8/+0.3/-%0.34)
1 Aralık hatice901217 (87.8/86/1.8/%2.05)
yukarıdaki gibi.. artı olduğun hafta var mı var.. Bu çok önemli mi? evet önemli.. ama listede olsan o artının asla gelmeyeceğinin biliyorum canım.. onu çok sorun etmiyorum.. gittiğinde de 1 kilo altında gitmemiş..
sen takıma ilk geldiğinde enerjin çok yüksekti.. senden yana umudum vardı yalan yok.. hala da var.. sadece o enerjin takımdaki varlığın azaldı gibi..
Bana aktif olma sözünü verirsen.. liste sorumluluğunu taşıyabilirim dersen.. liste çok önemli.. sen hem takıma hem listedeki arkadaşlarına karşı sorumlu olacaksın.. sen kaçamak yaparken listedeki arkadaşın iyi eksi gelsin diye aç olabilir canı çok istese de cıss yemiyor olabilir.. bu sorumlulukları alabilecek misin? ve listeye girince 2 ay boyunca en az listede olmak zorundasın.. anneme gittim.. şehir dışına gittim.. tartım yoktu.. tartılmayı unuttum.. misafirim var.. giremiyorum dikkat edemiyorum diyete deme lüksün yok..
yani uzatmayayım anlatabiliyor muyum? listemiz kıymetli.. sen de öyle.. ben varım hakkıyla üstesinden gelirim.. menülerimi aksatmadan geciktirmewden veririm ve buralardayım elimden geldiğince tüm enerjimle diyorsan liste için düşüneceğim seni.. ne diyorsun???
@Zeytinlerimm kuzum senin kilo geçmişine de bakacağım.. yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli bir oku derim.. söz verirseniz bu hususlarda .. gerisi bende olacak..
Canım bende kv ile mesafeliyim malum sadece bayramda hayırlı bayramlar diyorum beş dakika tamam.Eşim beni sinirlendirmedigi müddetçe sakinim. Zaten genel olarak sakindim ben. Annesi ve kendisi agizlarina geleni söylerken tamam tamam deyip gectim.
Öfke kontrolünü sağlamak zorunda. Insan konuşurken söylediklerini hicmi dusunmez.
Kocami seviyorum. Ailemi seviyorum. Eski mutlu gunlerimizi istiyorum. Kocam aklini basina alsin yeniden toparlayalim istiyorum.
Annesi ile ne yapacagim bilmiyorum. @ada81 3 senedir kv ile konusmuyorum demistin. Bayram seyran ne yapıyorsunuz. Sen girmeyince esinin ailesine oda sizinkilere gitmemezlik ediyor mu ?
@MiuLego tatlım uykusuzluk stres ve regl.
Su anda pantolonm gomlegim acayip sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?