belli değil ki daha ortalardaazıcık kilolara bakayım geleyim
muuuu vaaar mııııııııı bakayım hele
Allah be foto zaten varmış
Minnak kuşun yesinnn seniiiiiiii şeker portakalim benim cok sagollllcocoooo tebrik ederim minnak kuşum benimmmm
Tebrik ederim canim benimm ne de güzel vermissin masallahhh 60 lari da görürsün bir gün insallah
Azucuk daha bekliiim dedümdü
Öp Öpbelli değil ki daha ortalardaFatma artı getirecek sanırım hem de yüklü
Allah be foto zaten varmış
pınarAusencia nın bu işi nasıl da çözdüğünün kanıtısın sen..
Söz verdin liste için ve harikasın yahu.. cıs cos olmadan liste için dikkat ederek harika eksi..
100 lerden bu kadar güzel uzaklaşılır
az daha öpeyim mi
Bence böyle bile harika dümdüz 57 ohhgeçen hafta:57,8
bugün:57
fark:800 gram
yüzde: %1,38
@MiuLego hafta içi gördüğüm -1kg yu koruyamadım ama olsun bundan da memnunum
seni çok aşırının çok yıldızlara kadar seviyom
canom sözünü aldım. söz benim için önemli.Canim benim. Öncelikle bana guvendigin için çok teşekkür ederim. Çok sağolasın. Ay çok heyecanlandim şu an. Tabii ki bu yola kilo vermek için çıktım. Bu grubun samimiyetine havasina kapildim güvendim de geldim. Ben 12 kasımda bu grup için kk ta üye oldum. 19 günde daha önce defalarca denememe rağmen bu grubun enerjisiyle 4.2 kilo verdim.simdi baktım da 305 de mesaj yazmışım. Memkekette gelemem demistim ama evdekinden daha cok geliyorum burada daha az sorumlulik var cunku.Yani elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum listeye girsem de girmesem de buradan ayrılmam zaten.siz bana bir mucize bir hayal bir hayat vadediyorsunuz. Ilk defa bu işin olacağına inanıyorum. Annem ne oldu sana sen eskiden abur çubursuz duramazdin diyor. Yani kaptanım ben söz veriyorum takım sorumluluklarını yerine getirmeye. Ama sen bilirsin tabi.ben her türlü buradayım zaten.hepinizi çok seviyorum. @MiuLego
Ay zaten anam bagiriyo gelsene sen de bizle kahvalti yapsana diye.Hakli da kadin.Ben birazdan tartilayim @MiuLegoKorkunun ecele faydası yok
Harikasın canım tebrik ederim
ay evet benim de kocaman bir oh çektim be pınar.. inan siz kadar benim de sorumluluğum var listedekilere.. bireysel kararla alıyorum ya listeye sonuçta.. oh beÖp Öpseni utandırmadım ya kalbim rahat etti
Kaptancimm elimden geldiğince girmeye çalışacağım ve tabiki söz veriyorum gittiğim yere tartimi da götüreceğim@hatice901217
canım haticecim haftalar boyu kilo vermene bakt
10 kasım hatice901217 (90.2/89/1.2/%1.33)
17 kasım hatice901217 (89/87.5/1.5/%1.69)
24 kasım hatice901217 (87.5/87.8/+0.3/-%0.34)
1 Aralık hatice901217 (87.8/86/1.8/%2.05)
yukarıdaki gibi.. artı olduğun hafta var mı var.. Bu çok önemli mi? evet önemli.. ama listede olsan o artının asla gelmeyeceğinin biliyorum canım.. onu çok sorun etmiyorum.. gittiğinde de 1 kilo altında gitmemiş..
sen takıma ilk geldiğinde enerjin çok yüksekti.. senden yana umudum vardı yalan yok.. hala da var.. sadece o enerjin takımdaki varlığın azaldı gibi..
Bana aktif olma sözünü verirsen.. liste sorumluluğunu taşıyabilirim dersen.. liste çok önemli.. sen hem takıma hem listedeki arkadaşlarına karşı sorumlu olacaksın.. sen kaçamak yaparken listedeki arkadaşın iyi eksi gelsin diye aç olabilir canı çok istese de cıss yemiyor olabilir.. bu sorumlulukları alabilecek misin? ve listeye girince 2 ay boyunca en az listede olmak zorundasın.. anneme gittim.. şehir dışına gittim.. tartım yoktu.. tartılmayı unuttum.. misafirim var.. giremiyorum dikkat edemiyorum diyete deme lüksün yok..
yani uzatmayayım anlatabiliyor muyum? listemiz kıymetli.. sen de öyle.. ben varım hakkıyla üstesinden gelirim.. menülerimi aksatmadan geciktirmewden veririm ve buralardayım elimden geldiğince tüm enerjimle diyorsan liste için düşüneceğim seni.. ne diyorsun???
Zeytinlerimm kuzum senin kilo geçmişine de bakacağım.. yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli bir oku derim.. söz verirseniz bu hususlarda .. gerisi bende olacak..
Amin canım inşallah gitsin kilolar gelsin bebişler amin çok aminTebrik ederim canim benimm ne de güzel vermissin masallahhh 60 lari da görürsün bir gün insallah
tartı kötü sinyalleri mi alıyom benAy zaten anam bagiriyo gelsene sen de bizle kahvalti yapsana diye.Hakli da kadin.Ben birazdan tartilayim @MiuLego
Allah razı olsun ececimmGeçmiş olsun Allah şifa versin
tamam canımcım.. şimdi senin için bekleyeceğiz.. eksi çok az .. bakalım bir hafta az bir hafta çok mu gidiyor? bi o işi çözelim.. biraz zaman anlaştık mı?Kaptancimm elimden geldiğince girmeye çalışacağım ve tabiki söz veriyorum gittiğim yere tartimi da götüreceğimdediğin gibi liste büyük sorumluluk ve onu bildiğim için daha da dikkat ederim
Sağol kuzumKorkunun ecele faydası yok
Harikasın canım tebrik ederim
Bence böyle bile harika dümdüz 57 ohhburaları kırdın mı gelsin hedef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?