Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azıcık kilolara bakayım geleyim

muuuu vaaar mııııııııı bakayım hele
belli değil ki daha ortalarda Fatma artı getirecek sanırım hem de yüklü
Aaaaaaaa uleeennn ne eksik ne fazlaaa hani ponponlarıııııımmm@MiuLego
Eki Görüntüle 2073896
Allah be foto zaten varmış
pınar Ausencia nın bu işi nasıl da çözdüğünün kanıtısın sen..

Söz verdin liste için ve harikasın yahu.. cıs cos olmadan liste için dikkat ederek harika eksi..

100 lerden bu kadar güzel uzaklaşılır

az daha öpeyim mi

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek alıntı yapamadım Harikasıniz yine ben bu hafta alkış alacak kadar kilo veremedim ama olsun eksideyim ya buna da şükür sanırım geçen hafta 1700 verdiğim için bu hafta az gitti
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 78.8
Fark -200

Öp Öp seni utandırmadım ya kalbim rahat etti

seni çok aşırının çok yıldızlara kadar seviyom
canom sözünü aldım. söz benim için önemli.
duygulandım yazdıklarına
Alıyorum listeye tamamdır..
haftaya -200 le falan gelme bak sakın.. her hafta en az -1 isterim net anlaştık mı?
Nasıl bir enerji sendeki daha kimse almadan gelmiş Ausencia

Öp Öp seni utandırmadım ya kalbim rahat etti
ay evet benim de kocaman bir oh çektim be pınar.. inan siz kadar benim de sorumluluğum var listedekilere.. bireysel kararla alıyorum ya listeye sonuçta.. oh be

sebzeleri stokla.. haftaya da işimiz var

Kaptancimm elimden geldiğince girmeye çalışacağım ve tabiki söz veriyorum gittiğim yere tartimi da götüreceğim dediğin gibi liste büyük sorumluluk ve onu bildiğim için daha da dikkat ederim

Kaptancimm elimden geldiğince girmeye çalışacağım ve tabiki söz veriyorum gittiğim yere tartimi da götüreceğim dediğin gibi liste büyük sorumluluk ve onu bildiğim için daha da dikkat ederim
tamam canımcım.. şimdi senin için bekleyeceğiz.. eksi çok az .. bakalım bir hafta az bir hafta çok mu gidiyor? bi o işi çözelim.. biraz zaman anlaştık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…