- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
100 gr VERMİŞ OLABİLİRİM AMA ÇOK İNCELDİM TAAAMMM MI
ÜSTEN BAKINCA MİGDEM GÖBEGİM DAHA AZ, YANDAN BAKINCA SİMİTLEİRM İNMİŞŞŞ
COPSS LOOKKK AÇIK KALMAMIŞ
o ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi
geçenlerde bi ara başladım ama sonra bıraktım yineaslında şekerim eskisi gibi değil o yüzden içmek istemiyorum
Ay insallah canim benimde olmuyo 4 senedir bi tane kaybım var baska da olmadi insallah rabbim bizede isteyen herkese de verir.insallah hemencecik zayiflarsinn cok istedim suan senin kilonu hep takip etcem bende:)) canim benim.insallah olur.kac yasindasinPcodan yana 2 senedir temizim canım.6 senelik evliyiz daha hiç bebek yok bizde.Olucak inşallah Allah'ın izniyle
Sagol eflalimmmmTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Cıksss hedefini beğenmedim
Tebrikler canım çok iyi
Tekrar geçmişolsun canım
Vaaavvv
Tebrikler canım
Vayy begüm tebrikler
canım sende öyleesinnnn
ama diger kilo verenler tatlı degillll
bisen tatlı bide ben
Begusum yaa fazla kilon yokki ilaci bosver.
Eltim dr gitmis kolesterolu falan cok yuksekmis sekere yatkinligi var. 60 kiloydu.
Dr demis kilo ver diyemiyorum beslenmenu duzenle. Ekmegi kesmis fazla yediklerini azaltmis sonucu gorucez. 2 kilo vermis bile istemeden
canım sende öyleesinnnn
bisen tatlı bide ben
canım sende öyleesinnnn
bisen tatlı bide ben
Bana bana
masumm, ben çok yaşadım,tartı sabit ama görüntü incelmiş,sonra bidahaki hafta bi bakıyosun tartıda eksiler,o yüzden bu haftaki sonuç çokta önemli değil haftaya süper olcak
alemsin yaaa takımın şenliği senii
Yüzdeye gel eksiye gel gel vatandaş gel eflal tarih yazdı maşallah
Ben de bi tane kayıp verdim canım.Yani ben öyle tahmin ediyorum.O zamanlar telefonum dandikti işyerindeyken olmuştu çekip yollayamadım doktoruma.Kime sorduysam da önemsemedi.iki sene sonra internette düşük fotoları çıktı karşıma öyle anladım.o yüzden umudum var biraz.32 yaşındayımAy insallah canim benimde olmuyo 4 senedir bi tane kaybım var baska da olmadi insallah rabbim bizede isteyen herkese de verir.insallah hemencecik zayiflarsinn cok istedim suan senin kilonu hep takip etcem bende:)) canim benim.insallah olur.kac yasindasin
KaşıdımYüzdeye gel eksiye gel gel vatandaş gel eflal tarih yazdı maşallaheflal bi taraflarını kası çabuk
bide eflal tatlı
Fark 0.9 değil balım 0.7 olacak tebrikler kuzumGünaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?