Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

100 gr VERMİŞ OLABİLİRİM AMA ÇOK İNCELDİM TAAAMMM MI
ÜSTEN BAKINCA MİGDEM GÖBEGİM DAHA AZ, YANDAN BAKINCA SİMİTLEİRM İNMİŞŞŞ

COPSS LOOKKK AÇIK KALMAMIŞ

masumm, ben çok yaşadım,tartı sabit ama görüntü incelmiş,sonra bidahaki hafta bi bakıyosun tartıda eksiler,o yüzden bu haftaki sonuç çokta önemli değil haftaya süper olcak

o ilacı bende kullandım,günde 3 defa 1000 mg, bende çok işe yaradı,şekerim düzeldi
geçenlerde bi ara başladım ama sonra bıraktım yine aslında şekerim eskisi gibi değil o yüzden içmek istemiyorum

Begusum yaa fazla kilon yokki ilaci bosver.
Eltim dr gitmis kolesterolu falan cok yuksekmis sekere yatkinligi var. 60 kiloydu.

Dr demis kilo ver diyemiyorum beslenmenu duzenle. Ekmegi kesmis fazla yediklerini azaltmis sonucu gorucez. 2 kilo vermis bile istemeden

Pcodan yana 2 senedir temizim canım.6 senelik evliyiz daha hiç bebek yok bizde.Olucak inşallah Allah'ın izniyle
Ay insallah canim benimde olmuyo 4 senedir bi tane kaybım var baska da olmadi insallah rabbim bizede isteyen herkese de verir.insallah hemencecik zayiflarsinn cok istedim suan senin kilonu hep takip etcem bende:)) canim benim.insallah olur.kac yasindasin

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Cıksss hedefini beğenmedim

Tebrikler canım çok iyi

Tekrar geçmişolsun canım

Vaaavvv

Tebrikler canım

Vayy begüm tebrikler
Sagol eflalimmmm

haklısın bonus,o zamanlar 78-79 hatta 80 kilo civarıydım,doktor direk kilo vermelisin dedi
zaten ilk diyet ve spor maceralarım o zaman başladı

dediğin gibi yediklerime dikkat edersem olur bu iş ama inan bana tatlıya karşı o kadar zaafım varki, bu bağılılık gibi işte,kiloluyken titriyorum diye yerdimvücut isterdi şimdi canım çekiyo diyeilacı almayı sırf o yüzden istiyorum ama bilmiyorum işte öyle yaaa

masumm, ben çok yaşadım,tartı sabit ama görüntü incelmiş,sonra bidahaki hafta bi bakıyosun tartıda eksiler,o yüzden bu haftaki sonuç çokta önemli değil haftaya süper olcak

haftaya bunlarla doldurmazzzz burayı adam degilimmmmm haaaaaaaaa
ahahahahahaha inş cnaım yaa takıılıyorummm herkese
kimse yanlış anlamasın lütfennnnnnnn

alemsin yaaa takımın şenliği senii

cnmmm seviyorum sizlerii ondan bu neşem
teşekür ederimmmm

Ben de bi tane kayıp verdim canım.Yani ben öyle tahmin ediyorum.O zamanlar telefonum dandikti işyerindeyken olmuştu çekip yollayamadım doktoruma.Kime sorduysam da önemsemedi.iki sene sonra internette düşük fotoları çıktı karşıma öyle anladım.o yüzden umudum var biraz.32 yaşındayım

Fark 0.9 değil balım 0.7 olacak tebrikler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…