- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çiçeğim tebrikler balim
bulgura el sürmemek gerektiğini öğrendik Berna kuzum..1 kasik bulgur pilavi yüzünden 3 gunduz eziyet cekiyom
ay miu ilgi manyagıyım benimde senden kalır yanım yok bakma
çevremdekilerede çok belli ederm sevdigimii
eşim çok sever bu huyumu
bir gün sarılıp öpmezsemmm , çocuklar ve eşim canın mı sıkkın diye sorarlar
100 gr VERMİŞ OLABİLİRİM AMA ÇOK İNCELDİM TAAAMMM MI
ÜSTEN BAKINCA MİGDEM GÖBEGİM DAHA AZ, YANDAN BAKINCA SİMİTLEİRM İNMİŞŞŞ
COPSS LOOKKK AÇIK KALMAMIŞ
balım sen rahat ol.. regl de olsa -1 gelir sendenTemem ama tam 7 gün sonra adet olcam ona göre bi hedef belirleyelim kuzucum çok yüksek tutmayalım bence
52 mii
ben bu noktadan sonra hatta 56 dan sonra korkuyorum zaten miu
çünkü evlendiğimde bu kilolardaydım aşağısını ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
aslında listeye girmeyi çok ama çok istiyorumama inan hiç cesaretim yok
bide eşimin ananesi gelicekmiş,kv gelicekmiş onlar gelince sporlarım hep kalıcak,spor yapamayınca benden kilo pek gitmiyor o yüzden listeyide ateşe atmıyım
teklifine yoqumama teşekkür ederim
Canım çakıl kazandı
Canim evet 3 senedir konusmuyorum.. hic bir bayram seyran aramadim aramamda.. hatta bi ailenin yakınınin düğüne katildik onlar baska masada ben ve esim baska masada oturduk slm dahi vermedim.. esim annesinin babasınin yanına gitti ellerini öptü sonra geldi yanima....ailesinin haksiz oldugunu biliyor ve sen gitmek istesen bile ben izin vermem diyor ..sana yapilan hareket bana yapilmistir diyor onlarda bunu boyle bilsinler diyor...Eşim beni sinirlendirmedigi müddetçe sakinim. Zaten genel olarak sakindim ben. Annesi ve kendisi agizlarina geleni söylerken tamam tamam deyip gectim.
Öfke kontrolünü sağlamak zorunda. Insan konuşurken söylediklerini hicmi dusunmez.
Kocami seviyorum. Ailemi seviyorum. Eski mutlu gunlerimizi istiyorum. Kocam aklini basina alsin yeniden toparlayalim istiyorum.
Annesi ile ne yapacagim bilmiyorum.ada81 3 senedir kv ile konusmuyorum demistin. Bayram seyran ne yapıyorsunuz. Sen girmeyince esinin ailesine oda sizinkilere gitmemezlik ediyor mu ?
@MiuLego tatlım uykusuzluk stres ve regl.
Su anda pantolonm gomlegim acayip sıkıyor
kuzum yok dolmadı ki
Sagol kuzum benim icin sasirtici bir sonuc olduÇiçeğim tebrikler balim
Bi taraflarını kası deynep millet kilo vermek için 40 takla atıyorGeçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
Tamam gazları eksik etmeyelim piliiizzzbulgura el sürmemek gerektiğini öğrendik Berna kuzum..
aynıyız heee
gel geeel
ahahahahahah taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gibidir banu hanımlar ben gördüm fotolarından
balım sen rahat ol.. regl de olsa -1 gelir senden
delirdin mi sen
-900 e üzüldün mü sen
gebertirim her hafta -1.5 gitmez zaten Berna..
harika bir eksi bu tebrik ederim kuzucummmm
haftaya da -1 gelecek
Nasil yani iki cuma gecti miukuzum yok dolmadı kikeşke dolsa
dur bidaha kontrol edeyim
Massallah sizeCanim evet 3 senedir konusmuyorum.. hic bir bayram seyran aramadim aramamda.. hatta bi ailenin yakınınin düğüne katildik onlar baska masada ben ve esim baska masada oturduk slm dahi vermedim.. esim annesinin babasınin yanına gitti ellerini öptü sonra geldi yanima....ailesinin haksiz oldugunu biliyor ve sen gitmek istesen bile ben izin vermem diyor ..sana yapilan hareket bana yapilmistir diyor onlarda bunu boyle bilsinler diyor...
Esim ayrimi iyi yapiyor senin ailenin suçu ne ki onlara tavir alayim diyor.... benim babam biliyorsunuz bize sık gelir saygida kusur etmez asla... himmm bak suda var sherry ben kendi ailemin yanlisinada tavir koyarım esim bunu biliyor yani kardesim annem bi yanlis mi yapti koyarim tavrimi ... annem cok konusur ablamin esi hakkinda benim esim hakkında ama ben annemi sustururum laf soyletmem oda bunu cok iyi bilir.. eşimin yaninda asla ailemde ailem demem benim ailem sen ve kızım derim...ben kendi ailemi yuceltmeyince oda ailesinin yanlisinda koyar tavir......
Her eksi kıymetli ada wcsiz sporsuz bence şahane sonuç haftaya daha da iyi olacak ben eminim yeter ki temiz kal balimGunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece
Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300
Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
O zaman evde otur sende madem bu kadar tıkır tıkır yapılıyor işlerEvde nasıl yetistiremiyorsunuz planlı olunca hersey tık tık yerine oturuyor.kendinize zaman ayırabilirsiniz bazen öyle zaman oluyor ki evde ütü Yetişmiyor çalışırken 2 saat eve gitsem bitirsem de rahat etsem diyorum.ke öyle bir işim olsaydı günde 2 saat veya zor da kaldığım zamanlarda izin alabilseydim
Nasil yani iki cuma gecti miu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?