Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 kasik bulgur pilavi yüzünden 3 gunduz eziyet cekiyom
bulgura el sürmemek gerektiğini öğrendik Berna kuzum..
aynıyız heee
gel geeel
100 gr VERMİŞ OLABİLİRİM AMA ÇOK İNCELDİM TAAAMMM MI
ÜSTEN BAKINCA MİGDEM GÖBEGİM DAHA AZ, YANDAN BAKINCA SİMİTLEİRM İNMİŞŞŞ

COPSS LOOKKK AÇIK KALMAMIŞ
ahahahahahah taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gibidir banu hanımlar ben gördüm fotolarından
Temem ama tam 7 gün sonra adet olcam ona göre bi hedef belirleyelim kuzucum çok yüksek tutmayalım bence
balım sen rahat ol.. regl de olsa -1 gelir senden

Gecen hafta : 74.8
Bu hafta : 73.9
Fark : 900 gr
Yüzde: %1.20
@MiuLego Ausencia

Hep o bulgur pilavi yuzunden

delirdin mi sen
-900 e üzüldün mü sen
gebertirim her hafta -1.5 gitmez zaten Berna..
harika bir eksi bu tebrik ederim kuzucummmm
haftaya da -1 gelecek

Canim evet 3 senedir konusmuyorum.. hic bir bayram seyran aramadim aramamda.. hatta bi ailenin yakınınin düğüne katildik onlar baska masada ben ve esim baska masada oturduk slm dahi vermedim.. esim annesinin babasınin yanına gitti ellerini öptü sonra geldi yanima....ailesinin haksiz oldugunu biliyor ve sen gitmek istesen bile ben izin vermem diyor ..sana yapilan hareket bana yapilmistir diyor onlarda bunu boyle bilsinler diyor...

Esim ayrimi iyi yapiyor senin ailenin suçu ne ki onlara tavir alayim diyor.... benim babam biliyorsunuz bize sık gelir saygida kusur etmez asla... himmm bak suda var sherry ben kendi ailemin yanlisinada tavir koyarım esim bunu biliyor yani kardesim annem bi yanlis mi yapti koyarim tavrimi ... annem cok konusur ablamin esi hakkinda benim esim hakkında ama ben annemi sustururum laf soyletmem oda bunu cok iyi bilir.. eşimin yaninda asla ailemde ailem demem benim ailem sen ve kızım derim...ben kendi ailemi yuceltmeyince oda ailesinin yanlisinda koyar tavir......

Bi taraflarını kası deynep millet kilo vermek için 40 takla atıyor

Tamam gazları eksik etmeyelim piliiizzz

Massallah size

Gunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece

Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300

Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
Her eksi kıymetli ada wcsiz sporsuz bence şahane sonuç haftaya daha da iyi olacak ben eminim yeter ki temiz kal balim

O zaman evde otur sende madem bu kadar tıkır tıkır yapılıyor işler

Nasil yani iki cuma gecti miu

selamlar canım ... harika bir kilovermişsin yine tebrikler .. alıtılarla gelecektim de şunu yanıtlayayım dedim .

3.cuma kilo bildiriminde listeye girilir .

Bugüne dek 2. cuma kilo bildirdin takımda ... haftaya nasipse yani .

tekrar tebrikler bu arada ... cidden çok iyi gitti. yani girebilecek olsan bu yüzdeyi miu zaten kaçırmaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…