Sağol canım benim
Tebrikler cocomCanım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
Neyseeee....Bir dünya mesaj okudum ama son sayfalarda çakılın yazdıgına takıldım.
Belkide yaram vardı gocundum.
Hastayim zaten hassaslik yaptim herneyse artik.
Boyle guzel samimiyetle arkadaslik yapan, kimseye diyemedigimizi buraya yazan bizler bile birbirimizi anlamazsak bizi kadin olarak kim anlasin?
Cakilim yanlis anlama alinmadim sana ♡ sadece bu mantiga uzuluyorum.
Evde olup nasil yetisemiyosunuz demek bana gore oyle kucukseme doluki...
Oyleyse bende diger evdekilerde sana yada diger calisanlara der hic dusunmeden "evde yoksun kim dagitiyo pisletiyo nasil yetistiremiyosun" diye
Calisan kadinin yükü hem ruhen hem fiziken bir tık daha fazladır helede yardimci almiyorsa ve cocuklari varsa. Allah kolaylik versin hepsine.
Ama bizde de yük fazla bee anlayın azcik kucumsemeyin boş saymayın.
Dunyanin en deger verilmeyen isini yapiyosun ve yorgunlugunu gectim ruhen seni boyle gormeleri bile ne hissettirir?
Hic kimse yapmasin tabide kadın kadına hiç yapmasa keşke...
Aus hosgeldinselamlar canım ... harika bir kilovermişsin yine tebrikler .. alıtılarla gelecektim de şunu yanıtlayayım dedim .
3.cuma kilo bildiriminde listeye girilir .
Bugüne dek 2. cuma kilo bildirdin takımda ... haftaya nasipse yani .
tekrar tebrikler bu arada ... cidden çok iyi gitti. yani girebilecek olsan bu yüzdeyi miu zaten kaçırmaz :))))
Sağolasin canimmm ... ama esim inat mi coook inat hayatımda gördüğüm en inat insan bende onu bu konuda alttan almaya çalışırım degeyi bulmuya çalışırız.. ama ailelerin aramiza girmesine izin veremyiz..Massallah size
Bildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr
Geçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100
Aus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten
İki cuma bildirdim gecti.Yarin itibariyle listede olmam gerekmezmi daha onceden boyleydi.Haftaya cumada gececek ondan sonra mi olacak yoksa.
Ayyy şükür bitti ..geleceğim alıntılarla
Ama önce ben bildirim yapayım .
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta: 63.1
Fark 700 gr ... 400 gr hedeflenmişti
4.ayda toplam alınan 6.6 oldu
o iş bendeTamam gazları eksik etmeyelim piliiizzz
selamlar canım ... harika bir kilovermişsin yine tebrikler .. alıtılarla gelecektim de şunu yanıtlayayım dedim .
3.cuma kilo bildiriminde listeye girilir .
Bugüne dek 2. cuma kilo bildirdin takımda ... haftaya nasipse yani .
tekrar tebrikler bu arada ... cidden çok iyi gitti. yani girebilecek olsan bu yüzdeyi miu zaten kaçırmaz :))))
Haftaya cuma verdigim kilo listeye yansiyacakmi
cnm sen haftaya cuma listede olacaksın
bugün listeye eklenemezsin deneme süren bitmedi.. ama önümüzdeki cuma eklenebilirsin süre şartı dolmuş oluyorAus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten
İki cuma bildirdim gecti.Yarin itibariyle listede olmam gerekmezmi daha onceden boyleydi.Haftaya cumada gececek ondan sonra mi olacak yoksa.
Efser yine az olmuş .. üst üstte artılar , minicik gr.cıklar .. bu plato dönemi değil ..bir şeylerin yanlış gidiyor olma sinyali bence .
menüleri okumadım hiç .. ama ya kaçamakların var.. ya sana yaramayan yediklerin ...
canım .... alıntılarda gördüm 2 kez kaçamak yazmışsın ... kirlendiysen bence harika sonuç ... yani kirlenen banu kesin 1 kilo artı gelirdi di mi ? o yüzden gayet güzel
Tebrikler kuzum teli tamirciye verdim nasıl olsa takım yok yiyip yiyip keyfime bakiyim edemiyoruz demi iki hafta sonra seni 75 gormek istiyoruz tamam mı balimKizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
ivit balım.. eğer listeye alınırsan listeye yansıyacak .. sıkı tut bu hafta.. aynen devam et yeter zaten :)Haftaya cuma verdigim kilo listeye yansiyacakmi
Haftaya cuma verdigim kilo listeye yansiyacakmi
Insallah canimHer eksi kıymetli ada wcsiz sporsuz bence şahane sonuç haftaya daha da iyi olacak ben eminim yeter ki temiz kal balim
Aus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten
Ya uzulme sebebim çarşamba sabah da bu kiloda olmam.Daha fazla gidebilirdi..bulgura el sürmemek gerektiğini öğrendik Berna kuzum..
aynıyız heee
gel geeel
ahahahahahah taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gibidir banu hanımlar ben gördüm fotolarından
balım sen rahat ol.. regl de olsa -1 gelir senden
delirdin mi sen
-900 e üzüldün mü sen
gebertirim her hafta -1.5 gitmez zaten Berna..
harika bir eksi bu tebrik ederim kuzucummmm
haftaya da -1 gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?