Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 begus yapma etme kuzu 58 kilo bir insan evladi neyi takinti yapabilir...
Duzenli beslen bitti gitti.
Mecburi degilse bosa ilac olurmu hic karacigerine yazik degilmi?

Yav bi dunya kilo vermissiniz kendinize haksizlik etmeyin artik sen Sarayca kim verdi o kilolari hee zaten basarmissiniz ne icin uzuluceksinizki?

Az dikkatle cok iyi korursunuz ins.

Neyseeee....

Aus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten
İki cuma bildirdim gecti.Yarin itibariyle listede olmam gerekmezmi daha onceden boyleydi.Haftaya cumada gececek ondan sonra mi olacak yoksa.

Sağolasin canimmm ... ama esim inat mi coook inat hayatımda gördüğüm en inat insan bende onu bu konuda alttan almaya çalışırım degeyi bulmuya çalışırız.. ama ailelerin aramiza girmesine izin veremyiz..

Ilk evlendigimiz yil gorumcem sorun çıkardı o zaman evimiz cok huzursuz oldu küstük dondum ona dedimki bak ablanin yaptığına simdi o kocasıyla cicuklari ile evde ohhh mis gibi huzurlu kapatti kapisini ama bak olan senin evliligine oluyor hala uyanmıyorsan sen bilirsin demistim ..o gunden sonra kimseye izin vermedi.. o lafim etkili olmus demek ki ))

Bildirime geldim
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 67.3
Aradaki fark 200 gr

Efser yine az olmuş .. üst üstte artılar , minicik gr.cıklar .. bu plato dönemi değil ..bir şeylerin yanlış gidiyor olma sinyali bence .
menüleri okumadım hiç .. ama ya kaçamakların var.. ya sana yaramayan yediklerin ...

Geçen hafta: 66.5
Bu hafta :66.4
Giden:_100

canım .... alıntılarda gördüm 2 kez kaçamak yazmışsın ... kirlendiysen bence harika sonuç ... yani kirlenen banu kesin 1 kilo artı gelirdi di mi ? o yüzden gayet güzel

Ayyy şükür bitti ..geleceğim alıntılarla

Ama önce ben bildirim yapayım .

Geçen hafta : 62.4
Bu hafta: 63.1

Fark 700 gr ... 400 gr hedeflenmişti

4.ayda toplam alınan 6.6 oldu
hedef neden tutturulamadı acabaaa
Tamam gazları eksik etmeyelim piliiizzz
o iş bende

ney ney ilgi mi istiyon ney
Shut Up hande 18 kasım başlangıç tarihin yani cumartesi günü.. tam 1 gün ile bu haftaya listeye giremiyorsun deneme süren dolmamış oluyor

Aus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten
İki cuma bildirdim gecti.Yarin itibariyle listede olmam gerekmezmi daha onceden boyleydi.Haftaya cumada gececek ondan sonra mi olacak yoksa.
bugün listeye eklenemezsin deneme süren bitmedi.. ama önümüzdeki cuma eklenebilirsin süre şartı dolmuş oluyor

evet cnm hem kir
hem -
bende düşündüm bunu
birde 4 saat filan uyudum

Kizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
Tebrikler kuzum teli tamirciye verdim nasıl olsa takım yok yiyip yiyip keyfime bakiyim edemiyoruz demi iki hafta sonra seni 75 gormek istiyoruz tamam mı balim

Aus hosgeldin
Ben anlamadim gercekten

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.

En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise yeni üye takım listesine dahil olur ve normal yüzde hesaplama prosedürü uygulanır.

Bir önceki Cuma günkü kilosu ile listeye girdiği günkü kilosu yazılarak, yüzdesi hesaplanır. Açıklama kısmına da üye ile ilgili başlangıç bilgileri yazılır:

X üye (Bir önceki Cuma günü kilosu / bu Cuma günkü kilosu / fark / yüzde) - Yeni üye / yarışma giriş kilosu / yarışma giriş tarihi / hedef kilo

handecim kural bu ... işleyişi de 3. cuma listede olması ... deneme süresi 2 hafta deniyor ya .... şu an senin iki haftan doluyor .. ve evet muhtemelen miu sana diyecek ki artık listedesin ona göre dikkat et ... ve bu haftayı listede olmanın sorumluğu ile geçireceksin ve cuma da bildirimin listeye eklenecek .

Ya uzulme sebebim çarşamba sabah da bu kiloda olmam.Daha fazla gidebilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…