- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ben de cok inat bi insanim. Ama iyisoylemissin bam teline dokunmus demekkiSağolasin canimmm ... ama esim inat mi coook inat hayatımda gördüğüm en inat insan bende onu bu konuda alttan almaya çalışırım degeyi bulmuya çalışırız.. ama ailelerin aramiza girmesine izin veremyiz..
Ilk evlendigimiz yil gorumcem sorun çıkardı o zaman evimiz cok huzursuz oldu küstük dondum ona dedimki bak ablanin yaptığına simdi o kocasıyla cicuklari ile evde ohhh mis gibi huzurlu kapatti kapisini ama bak olan senin evliligine oluyor hala uyanmıyorsan sen bilirsin demistim ..o gunden sonra kimseye izin vermedi.. o lafim etkili olmus demek ki))
Valla yiğidi oldur hakkını yeme demişler kendi adıma evet calismak evı idare etmek zor ama ev hanımı olmak daha zor yanı ben ise geliyorum bi havam degısıyor bira kafam rahatlıyor stres atıyorum ama evde hep Çocuklar hep ev ısı bu cok bunaltıcı bisi ben kendi adıma Bı hafta sonu bile asırı bunalıyorum calısırken duzen oturtmak daha kolay gibi yaz tatiline kıyasla mesela yanı ev hanımlarının hakkını yememek lazım cunku evde olduklarından onlardan beklenen daha fazla oluyor misal aksam calisan biri aksam yemegi İÇİN 4 4luk sofra beklenir ama calisan esnek davranabilir bazen kimse de yadırgamıyor bi de calısıyorsak karşılığını alıyoruz sonuçta  yanı bunlar benim fikirlerim kimseyle polemiğe girmek istemem Öyle soylıyım sadece benim dusuncem buO zaman evde otur sende madem bu kadar tıkır tıkır yapılıyor işler
Tamam onu biliyorum miubugün listeye eklenemezsin deneme süren bitmedi.. ama önümüzdeki cuma eklenebilirsin süre şartı dolmuş oluyor
olsun balım.. bulguru rüyada bile görmeyeceğiz.. bunu anladık.. ama eksi gayet iyi.. üzülmeyi bırakıp kendinle gurur duy eksi çok iyiYa uzulme sebebim çarşamba sabah da bu kiloda olmam.Daha fazla gidebilirdi..
Nice yaşları olsun paşanın inşallahPazar günü de benim oglumun dogum gunu
tamam sus kız panik atakTamam onu biliyorum miu
Ben haftaya da deneme diyeceksiniz sandim
Bu liste benim icin onemli
Fazlasiyla sorumluluk hissediyorum
Ha su da bir gercek bu senin insiyatifinde
Alirsin yada almazsin onu bilemem
Katilim azligindan dem vurabilirsin ancak elimden bu kadari geliyor daha fazlasini yapamam yaparim dersem yalan soylerim
teşekkür ederim
Neyseeee....
Yerimmm52 mii
ben bu noktadan sonra hatta 56 dan sonra korkuyorum zaten miu
çünkü evlendiğimde bu kilolardaydım aşağısını ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
aslında listeye girmeyi çok ama çok istiyorumama inan hiç cesaretim yok
bide eşimin ananesi gelicekmiş,kv gelicekmiş onlar gelince sporlarım hep kalıcak,spor yapamayınca benden kilo pek gitmiyor o yüzden listeyide ateşe atmıyım
teklifine yoqumama teşekkür ederim
Kiz sen izinde misin hala
teşekkür ederim makbulebegum75 canım harikasın kendim vermis gibi sevindim Nare83 tabiki inceldin bu hafta vücudun alısıyor @Sarayca kuzum Nerdesin gel artık tam gel tabi @Triplimelek Megi sende gel
Ausencia ausum
iğdeyle konuştun mu hiç?
günlerdir yok
dün sms attım telden cevap yok..
demin aradım açmadı
çok merak ediyorum ya bişey mi oldu noldu diye
Kiz sen izinde misin hala
Valla yiğidi oldur hakkını yeme demişler kendi adıma evet calismak evı idare etmek zor ama ev hanımı olmak daha zor yanı ben ise geliyorum bi havam degısıyor bira kafam rahatlıyor stres atıyorum ama evde hep Çocuklar hep ev ısı bu cok bunaltıcı bisi ben kendi adıma Bı hafta sonu bile asırı bunalıyorum calısırken duzen oturtmak daha kolay gibi yaz tatiline kıyasla mesela yanı ev hanımlarının hakkını yememek lazım cunku evde olduklarından onlardan beklenen daha fazla oluyor misal aksam calisan biri aksam yemegi İÇİN 4 4luk sofra beklenir ama calisan esnek davranabilir bazen kimse de yadırgamıyor bi de calısıyorsak karşılığını alıyoruz sonuçta  yanı bunlar benim fikirlerim kimseyle polemiğe girmek istemem Öyle soylıyım sadece benim dusuncem bu
tamam sus kız panik atak
hedef neden tutturulamadı acabaaa
o iş bende
ney ney ilgi mi istiyon ney
Shut Up hande 18 kasım başlangıç tarihin yani cumartesi günü.. tam 1 gün ile bu haftaya listeye giremiyorsun deneme süren dolmamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?