bencede olmıyımYerimmm52 olma suratın yok olur
Canım ben çalışan bayanlar işi de zor derken karşıdan aynı tepkiyi almayınca çok üzülüyorum. Bize kimse maaş vermiyor , kimse oh bugün sende yoruldun demiyor. Yazacak çok şeyim varda cumanın güzelliği gitmesin. Allah biliyor nasılsa neyin ne olduğunu.Valla yiğidi oldur hakkını yeme demişler kendi adıma evet calismak evı idare etmek zor ama ev hanımı olmak daha zor yanı ben ise geliyorum bi havam degısıyor bira kafam rahatlıyor stres atıyorum ama evde hep Çocuklar hep ev ısı bu cok bunaltıcı bisi ben kendi adıma Bı hafta sonu bile asırı bunalıyorum calısırken duzen oturtmak daha kolay gibi yaz tatiline kıyasla mesela yanı ev hanımlarının hakkını yememek lazım cunku evde olduklarından onlardan beklenen daha fazla oluyor misal aksam calisan biri aksam yemegi İÇİN 4 4luk sofra beklenir ama calisan esnek davranabilir bazen kimse de yadırgamıyor bi de calısıyorsak karşılığını alıyoruz sonuçta  yanı bunlar benim fikirlerim kimseyle polemiğe girmek istemem Öyle soylıyım sadece benim dusuncem bu
Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum ben bonus boşver sen
Kuzu cakilin o niyetle yazmadigina cok eminim ben.
Bende okuyunca uzuldum hep boyle dusunuluyo diye ama onunda icini biliyorum.
Alinma sende olurmu?
Ulaaaa 64 oldun ne alinmasi ne gerilmesi
Canım ben çalışan bayanlar işi de zor derken karşıdan aynı tepkiyi almayınca çok üzülüyorum. Bize kimse maaş vermiyor , kimse oh bugün sende yoruldun demiyor. Yazacak çok şeyim varda cumanın güzelliği gitmesin. Allah biliyor nasılsa neyin ne olduğunu.
Şunu da söyleyeyim bekarken çalışıyordum. Bekar halimle 1 ay annem ablamın doğumuma gitti ben gem burdaki ablamın doğumuna koşturdum hem evin işine yemeğine baktım babam çünkü yemek yapamaz hemde çalıştım. Şu hakimden çok daha mutluydum. Şimdi eşim itiraz etmese bir an düşünmem kendi işimi kurar çalışırım.
Ahhhh ada bunu eşime bende çok dedim. Kalın kafalı benimki. ..Sağolasin canimmm ... ama esim inat mi coook inat hayatımda gördüğüm en inat insan bende onu bu konuda alttan almaya çalışırım degeyi bulmuya çalışırız.. ama ailelerin aramiza girmesine izin veremyiz..
Ilk evlendigimiz yil gorumcem sorun çıkardı o zaman evimiz cok huzursuz oldu küstük dondum ona dedimki bak ablanin yaptığına simdi o kocasıyla cicuklari ile evde ohhh mis gibi huzurlu kapatti kapisini ama bak olan senin evliligine oluyor hala uyanmıyorsan sen bilirsin demistim ..o gunden sonra kimseye izin vermedi.. o lafim etkili olmus demek ki))
Kaşık kadar suratın zatenbencede olmıyım(kaytarma şeysi)
Anladım cnm saol.. ben nasıl yapıyorum biliyorsunönce şunu gördüm yanıtlayayım .. hoş geldin bu arada hippom ..buralardasın galiba
canım incir kürünü kilo verirken yapanlar bence sadece sabah yemeli .. gece yatmadan önce 7 zeytinle 1 incirin akıbeti iyi olmayabilir her gece ..
heee kilolar gitmişse güzellik içinsesabah akşam
Bonus bonuscan sende inde artık birde ben sevineyim
Evet kaptanim nur topu gibi artim var +600
Gecen 50.5
Bu hafta 51.1
Bu hafta duzenli olacak Miucum. Bi Orda bi burda kaltim hafta boyunca. O yuzden Boyle oldu. Bi de esimin dogum gununde yediklerim var tabi ki. Bu hafta evimde oturacagim ve en Az 1.5 eksiyle gelecegim sana kaptanicem
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
Bos ver canım gerilme durduk yer e sen kendini biliyorsun sonuçta herkesin dusuncesi farklı sonuçtaCanım ben çalışan bayanlar işi de zor derken karşıdan aynı tepkiyi almayınca çok üzülüyorum. Bize kimse maaş vermiyor , kimse oh bugün sende yoruldun demiyor. Yazacak çok şeyim varda cumanın güzelliği gitmesin. Allah biliyor nasılsa neyin ne olduğunu.
Şunu da söyleyeyim bekarken çalışıyordum. Bekar halimle 1 ay annem ablamın doğumuma gitti ben gem burdaki ablamın doğumuna koşturdum hem evin işine yemeğine baktım babam çünkü yemek yapamaz hemde çalıştım. Şu hakimden çok daha mutluydum. Şimdi eşim itiraz etmese bir an düşünmem kendi işimi kurar çalışırım.
Ayy ne oldu ki yaAusencia ausum
iğdeyle konuştun mu hiç?
günlerdir yok
dün sms attım telden cevap yok..
demin aradım açmadı
çok merak ediyorum ya bişey mi oldu noldu diye
zati bi yüzüm bide belim küçüldü alt tarafın dünyadan haberi yok kendi çapındaKaşık kadar suratın zaten
Geldim geldim kahvaltı yaptım çocuklara yaptırdım geldim
Gunaydin millet
Gecen hafta 59.
Bu hafta 59.9
Yuzde_1.52
Geçen hafta.73.0
Bu hafta:72.1
Fark:0.9
geçen hafta 54.4
bu hafta 54.2
fark 200 gr
Canım karatay da sudan gitmez sağlıklı kilo verdin rahat ol. Bundan önce kilo verdiğin yöntem neyse ona devam et güzelce. Karatayı bende sevemedimSimdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
Ay Allahim tost yedim cok mutluyum
57 kiloda ne kadar kalça olursa o kadar iştezati bi yüzüm bide belim küçüldü alt tarafın dünyadan haberi yok kendi çapında(ki çapını kaybetmek istemiyor)takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?