Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben çalışan bayanlar işi de zor derken karşıdan aynı tepkiyi almayınca çok üzülüyorum. Bize kimse maaş vermiyor , kimse oh bugün sende yoruldun demiyor. Yazacak çok şeyim varda cumanın güzelliği gitmesin. Allah biliyor nasılsa neyin ne olduğunu.
Şunu da söyleyeyim bekarken çalışıyordum. Bekar halimle 1 ay annem ablamın doğumuma gitti ben gem burdaki ablamın doğumuna koşturdum hem evin işine yemeğine baktım babam çünkü yemek yapamaz hemde çalıştım. Şu hakimden çok daha mutluydum. Şimdi eşim itiraz etmese bir an düşünmem kendi işimi kurar çalışırım.

Kuzu cakilin o niyetle yazmadigina cok eminim ben.
Bende okuyunca uzuldum hep boyle dusunuluyo diye ama onunda icini biliyorum.
Alinma sende olurmu?

Ulaaaa 64 oldun ne alinmasi ne gerilmesi
Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum ben bonus boşver sen
Gerildim.
Oldum valla saka gibi

kız eflal gerilmeeeeee beeee
asabi eflallll

Ahhhh ada bunu eşime bende çok dedim. Kalın kafalı benimki. ..

Anladım cnm saol.. ben nasıl yapıyorum biliyorsun akşam 9-10 gibi acıkıyorum sütlü kahve ile bi incir yiyorum..

Bonus bonuscan sende inde artık birde ben sevineyim

araya şunları sıkıştırayım azar azar :)) çok alıntı var

hmmm diyet yapılmamış demek .... hadi bakalım ... öyle 1.5 falan hefeleyip canını çıkarma yahu ..kilon az ...
ama artılarını temizle ... mutlaka ... üzerine 100 200 gr da gelse fazladan yeter ...

Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife

çok güzel hatice ... miu nun diğer mesajını da okudum ..liste ile ilgili ... bu ara çok gelemesem , sizlerle kaynaşamasam da ..bu takım benim için ...çok özeldir . başarısı ..huzuru ... oluşan sinerji ...
eminim girdiğinden beri takıma , olayın kilo vermek ve kilo bildirmek , menü yazmaktan çok daha büyük olduğunu burda ... yuvamız yani .

o artı gelen haftan hariç kilo vermen harika ilerlemiş artı olan hafta ne idi ? kaçamak mı ? regl mi ? ödem mi ?

hadi bakalım tekrar hoş geldin

Bos ver canım gerilme durduk yer e sen kendini biliyorsun sonuçta herkesin dusuncesi farklı sonuçta

Bonusumm

Gunaydin millet
Gecen hafta 59.
Bu hafta 59.9
Yuzde_1.52

makbule canım bu hafta temizim /kirliyim olayın nasıl geçti bilmiyorum ama ... sıkmadan ilerle canını lütfen .

Geçen hafta.73.0
Bu hafta:72.1
Fark:0.9

tebrikler canım ... başlangıç için çok büyük değil ama hiçte fena değil 900gr .

geçen hafta 54.4
bu hafta 54.2
fark 200 gr

ördekim korumada -200 hafta içi daha azmışsın okudum onu da ... boş veeeeeeeeeeeeer ..... eksi misin ? eksisin ... acelen var mı ? yok .

o zaman kutla kendini balım

Simdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
Canım karatay da sudan gitmez sağlıklı kilo verdin rahat ol. Bundan önce kilo verdiğin yöntem neyse ona devam et güzelce. Karatayı bende sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…