Masum ben aslında çok takmıyorum artık.
kız nevo burda -100 var şükret haline
tebrikelr cnm
Sağol mium..birde duygusallaştım bişey olursa ATA'nın sınavı var etkilenir..kuzuma üzüldüm inan kendim kalma gelmedim..geçmiş olsun hülyam birdaha böyle günler yaşama inşallah
benimki okulu çooook seviyor eğer olaki çook ağlarsa diyorum ki eğer ağlarsan okula gidemezsin anında duruyor biliyor deliyim göndermem hahahaha
ay eflla ya çok kötü ve insanda sinir bırakmayan bir durum
benimkilerdede vardı halada var deidm ya geçen
perşembe akşamı botunun ucu kalkmış böyle yırtılmış
o parçayı almış kalemlige koymuş
oda kayıp , dediki babası oglum içerden bir parça alır takarız ayakkabıcı yapar ayyyyyyyyy inanki 1.5 saat bögüre bögüre köhküre hönküree agladı deniizzz
yemek hazırladımm yemiyor
ben artık bıraktım yoksa biliyorum parçalıycammm
odaana git dedimmm 15 saat sonra sustu ama varya gerçekten sinir bozucu ya
bu kez ötekide başlıyor sudan sebeplere aglamaya
geçende istedigi gözlük çerçevesini almadık diye yaptı
her dedigini yapan insanlarda degiliz amaaa düzelmiyor işte huy
Çok geçmiş olsunBilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi.. @eflalim
geçmiş olsun canım üzüntülerin ardından büyük mutluluklar gelir inşallahhhSağol mium..birde duygusallaştım bişey olursa ATA'nın sınavı var etkilenir..kuzuma üzüldüm inan kendim kalma gelmedim..
oyy nilişkom aç mı kaldın sennnnnnn@MiuLego çok açım kaptanım köfte koyun etindendi yiyemedim yanına küp küp patates koymuşlardı onları yedim 1 kepçe çorba 3 çtl salataylaşimdi tartılsam o artı gitmişti
Kilo veren bacılarımı tebrik ediyoum
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.3
Fark 1.6
Yüzde 2.1
Kaptancım hedefimi de geçtimm@MiuLego
nevoşum korktum.. kötü diyince sabit falan gelecek sandım..
Bu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19
Selam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben tartılmadım..çok gelemediğim için yazmadım fazla ama kabus gibi 10 gün geçirdim..ömrümde böyle sancılı bir süreç geçirmemiştim..off yazmayayım neler yaşadığımı çok kötüydü..bugün Regl oldum sabah ve çok sancılı...artık kendime dikkat edeceğim Can'ıma kıymet vereceğim.bu bana ders oldu..
inşallah canımmmmsanada çoook geçmiş olsunnn canım mide bulantıların az kaldı inşallah geçecek
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/
Bu konuya Curly 'i etiketleyip sor canım
Sağol Miu'm
harikasın canım
ne yaptıysan aynen devam.. bugünden sıkı tutup yarına eksi ile girmek çok önemli..
Göreyim seni haftaya da eksi ile
nevoşum korktum.. kötü diyince sabit falan gelecek sandım..
haftalardır -1 civarı ile geldin kuzum.. bu eksi normal.. ve gayet iyi .. maşallah diyim..
haftaya zaten -700 ile gelir o bünye en az.. süpersin
selamlar firdevsss amcaya ... hürmetler .. yanlış anlaşılmasındaayyy sizlere takılmak istiyorum ama firdevs şimdi gelir ben yavaş yavaş kaçayım çok özledim sizlerle sohbet etmeyiakşam azcık elime teli alıyorum diyor kiii haaaa bütün gün elin telde diyorum içimden
şuan kendimi listeye karşı inanılmaz mahcup hissediyorum malesef.
başka da bir şey demeyeceğim.
tüm hafta boyu da demeyeceğim.
sözüm bitti Fatma.
bundan sonra istersen sen konuş.
istersen de konuşma.
Hadi ya olabiliryine çok az gitmiş fatma .. üst üste az olunca , silkelenmen lazım sende biliyorsun bunu .
kendini tutmalısın .
hülya geçmiş olsun çok .
sağlık ya ... önce sağlık
inşallah canım
canım bizlerde hep sarı ayakkabı gözüküyor ama sorun varsa senin pc de bence
A.S canımmm ... yok yok ne yanlış anlayacam canım bende direkt soramıyorumdaselamlar firdevsss amcaya ... hürmetler .. yanlış anlaşılmasındadönüş ne zaman ?
Evet dursam bir yarım saat 1 saat daha farklı olabilir gerçektenoyy nilişkom aç mı kaldın sennnnnnn
Eki Görüntüle 2073957
kıyamam ki sana.. gitmiştir kesin.. bizim erken saat tartılmamız hep aleyhimize oluyor ki zaten
Hadi ya olabilirAma ya benim gibi sorunlu olanlar varsa Ben sayfada sarı ayakkabı görüyorum.Sadece profilinde ve bildirmlerde kendi resmi görünüyor...
A.S canımmm ... yok yok ne yanlış anlayacam canım bende direkt soramıyorumdagaliba sanırsam haftaya pazar... eşim pazartesi antalyaya eğitime gidiyor o cumartesi gelir .. pazarda babam gider zaten
hahaha ne tatlısın sen öyle.
silkelenmeye gerek yok ki..yine çok az gitmiş fatma .. üst üste az olunca , silkelenmen lazım sende biliyorsun bunu .
kendini tutmalısın .
Canım buradayım inşallah artık@begum75 canım harikasın kendim vermis gibi sevindim @masumm tabiki inceldin bu hafta vücudun alısıyor @Sarayca kuzum Nerdesin gel artık tam gel tabiTriplimelek Megi sende gel
Tebrik ederimKilo veren bacılarımı tebrik ediyoum
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.3
Fark 1.6
Yüzde 2.1
Kaptancım hedefimi de geçtimm@MiuLego
TebriklerEski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Ama itiraf ediyorum gece ayran icip karnimi bozdum yasasin laktoz alerjisi isime yaradi ilk defa. Bagirsaklarim bombos yarin kesin arti cikcam
@MiuLegoAusencia @Whiteblacklife
Lutfeeeen yendigimi soyleyin sporda ezip gecti beni
Tebrik ederim canım
Haftaya daha iyi olur inşallah ablacımBu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19
Beni neden tebrik etmiyorsun +200 almışım kolay bir şey mi bu
Çok geçmiş olsunBilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi.. @eflalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?