Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız nevo burda -100 var şükret haline
tebrikelr cnm
Masum ben aslında çok takmıyorum artık.Çünkü veriyorum, artık ciddi farkediyor..Ama Miu üzülüyor.Takıma karşı bir sorumluluk var o yüzden üzüldüm.Yoksa gayet iyi gidiyorumYavaş yavaş takılmaya başlayacağım

benimki okulu çooook seviyor eğer olaki çook ağlarsa diyorum ki eğer ağlarsan okula gidemezsin anında duruyor biliyor deliyim göndermem hahahaha

Çok geçmiş olsun

@MiuLego çok açım kaptanım köfte koyun etindendi yiyemedim yanına küp küp patates koymuşlardı onları yedim 1 kepçe çorba 3 çtl salatayla şimdi tartılsam o artı gitmişti
oyy nilişkom aç mı kaldın sennnnnnn

kıyamam ki sana.. gitmiştir kesin.. bizim erken saat tartılmamız hep aleyhimize oluyor ki zaten

Kilo veren bacılarımı tebrik ediyoum

Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.3
Fark 1.6
Yüzde 2.1
Kaptancım hedefimi de geçtimm @MiuLego

harikasın canım
ne yaptıysan aynen devam.. bugünden sıkı tutup yarına eksi ile girmek çok önemli..
Göreyim seni haftaya da eksi ile
Geçen hafta:65.200
Bu hafta :64.800
Fark:-400

@MiuLego
nevoşum korktum.. kötü diyince sabit falan gelecek sandım..
haftalardır -1 civarı ile geldin kuzum.. bu eksi normal.. ve gayet iyi .. maşallah diyim..
haftaya zaten -700 ile gelir o bünye en az.. süpersin

Bu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19

yine çok az gitmiş fatma .. üst üste az olunca , silkelenmen lazım sende biliyorsun bunu .
kendini tutmalısın .

hülya geçmiş olsun çok .
sağlık ya ... önce sağlık

inşallah canımmmm sanada çoook geçmiş olsunnn canım mide bulantıların az kaldı inşallah geçecek

inşallah canım

canım bizlerde hep sarı ayakkabı gözüküyor ama sorun varsa senin pc de bence

Sağol Miu'm inşaallah canım

ayyy sizlere takılmak istiyorum ama firdevs şimdi gelir ben yavaş yavaş kaçayım çok özledim sizlerle sohbet etmeyi akşam azcık elime teli alıyorum diyor kiii haaaa bütün gün elin telde diyorum içimden
selamlar firdevsss amcaya ... hürmetler .. yanlış anlaşılmasında dönüş ne zaman ?

şuan kendimi listeye karşı inanılmaz mahcup hissediyorum malesef.
başka da bir şey demeyeceğim.
tüm hafta boyu da demeyeceğim.
sözüm bitti Fatma.
bundan sonra istersen sen konuş.
istersen de konuşma.

Peki kaptanim nasıl istersen düşüncelerine saygı duyuyorum

Hadi ya olabilirAma ya benim gibi sorunlu olanlar varsaBen sayfada sarı ayakkabı görüyorum.Sadece profilinde ve bildirmlerde kendi resmi görünüyor...

selamlar firdevsss amcaya ... hürmetler .. yanlış anlaşılmasında dönüş ne zaman ?
A.S canımmm ... yok yok ne yanlış anlayacam canım bende direkt soramıyorumda galiba sanırsam haftaya pazar... eşim pazartesi antalyaya eğitime gidiyor o cumartesi gelir .. pazarda babam gider zaten

oyy nilişkom aç mı kaldın sennnnnnn
Eki Görüntüle 2073957
kıyamam ki sana.. gitmiştir kesin.. bizim erken saat tartılmamız hep aleyhimize oluyor ki zaten
Evet dursam bir yarım saat 1 saat daha farklı olabilir gerçekten Bende sana kıyamam haftaya daha iyi olacağım

Hadi ya olabilirAma ya benim gibi sorunlu olanlar varsaBen sayfada sarı ayakkabı görüyorum.Sadece profilinde ve bildirmlerde kendi resmi görünüyor...

o da entresan .. hani br yerde öyle bir yerde böyle ..bi sorsun bakalım yine de

A.S canımmm ... yok yok ne yanlış anlayacam canım bende direkt soramıyorumda galiba sanırsam haftaya pazar... eşim pazartesi antalyaya eğitime gidiyor o cumartesi gelir .. pazarda babam gider zaten

ooo varmış daha ... hadi kolay gelsin sana

@begum75 canım harikasın kendim vermis gibi sevindim @masumm tabiki inceldin bu hafta vücudun alısıyor @Sarayca kuzum Nerdesin gel artık tam gel tabi Triplimelek Megi sende gel
Canım buradayım inşallah artık
Kilo veren bacılarımı tebrik ediyoum

Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.3
Fark 1.6
Yüzde 2.1
Kaptancım hedefimi de geçtimm @MiuLego
Tebrik ederim
Tebrikler
Geçen hafta:65.200
Bu hafta :64.800
Fark:-400

@MiuLego
Tebrik ederim canım
Bu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19
Haftaya daha iyi olur inşallah ablacım tebrikler
Beni neden tebrik etmiyorsun +200 almışım kolay bir şey mi bu
tebriklerrrr
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…