Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet doğrusu bütün hafta temizlik misafir derken bir defa bile tartılmadım surpriz oldu
Ama dünkü misafirler nasil yaptın ne kullandın diye soru yagmuruna tuttular

triplim kilo bildirimini niden yapmıyorsun?
Tamam canım hemen yapayım
Çok şükür hep iyi olun inşallah

Ben pek parlak bir hafta geçirmedim ne yazıkki ailem geldi onlar sayesinde baya toparlandım. Bugünden itibaren eski özlem geri döndü

gönlümün kaptanicesi nasılsın? Oğlun nasıl, bebiş nasil?

Tamam çok yemem
Bak herkese sakın yeme deniliyor ,bana az ye ,neden acaba ?

Tesekkurler gördüğüm em istikrarlı yarışmacılardan birisin eminim hemen toparlarsın sana cok imrenmiştim hicmi bozmuyor nasıl beceriyor hem spor hem diyet diye hadi yine yeniden
Ayyy çok iyi geliyor bana mesajlarınız İyiki varsınız
Evet artık o ilk zamanlardaki gibi yeniden başladım.
Çok teşekkür ederim

ada81 senin eşin cidden çok farklı. Benim tavrimla alakasiz olarak esim extrem aileci ve anneci.
Ben de senin gibi hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum ama eşim bunu yaparsam bana haklısın demiyecek.
Neyse biraz sular durulsun ona göre hareket ederim. Şimdilik değil ırtibat kurmak yüzünü görmek istemiyorum. O nefret dolu bakışları aklımdan çıkmıyor

lazanyadan hiç anlamam.. zararlı mı? ne oluyor o ?

sen raporlusun madem neden öğleyi beklemedik çiçeam ya

foto koymayayım şimdi sana da .. ne diyeyim makarna hamurundan börek gibi düşün kıymalı beşamelli falan

Sanada geçmiş olsun anne kaptan Ausencia

sağol canım

Merhaba kizlar birazdan bendeki durumları detaylı yazicam ama önce selam vereyim dedim :)

gönlümün kaptanicesi nasılsın? Oğlun nasıl, bebiş nasil?

hoş geldin lily 'm bende kara batak gibiyim ... yok oluyorum aara ara ... oğlum iyi canım şükür , bebekte son kontrolde iyiydi .

sen nasılsın gülüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…