Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçn gün yaptığın katmerlerden yedin değil mi?

özetleyelim.. nar_cicegim senin için canim
Kv evden gitti eltime. Hala istanbul da. Ben izmirdeyim dun cocugu abime bırakmıştım gidip almis. Annesi bakmam diyormus kendisi alip ise götürmüş
Ben annesini ben yokum diye eve getirir diyordum ama iyo bari gelmemis. Esim baksin daha iyi.
Esim daha yumuşadı dün akşam. Her kavgada saten çok ağır konusurdu ben de uzatmazdim. Üstünde durmazdim ama bu kez söylenenler daha da ağır. Öfke kontrolü yada aile terapisi onerecegim. Beni sevmesi yetmiyor aile olarak benimsemesi lazim
Kv ilede görüşmek istemiyorum. Ama esim buna karsilik hiçbir suclari yokken benimkilere tavır koyabilir bunu da istemiyorum. Bakalım.

Yogunluktan giremiyom ki yazcam aksam uzub uzj anlatim hic bu kadar kilo vermemistim gozum korktu

Bak böyle görünüyor
canim nevom benim,sordum kazen abiye cacheden geliyordur oyle indekslenmemistir gecmis silinirse bidaha gozukmez dedi rahatladim.bende sandim ki acaba resim orda kalıcı olarak mi kaldi korktum bi an.cok sagol canim nevrosum haber verdigin icin canimin icisin sen benim beee bitanecik nevom benim,bitanecikk ablaaammm

cok sagol canim ablacim benim o senin bakan gozlerinin guZelligibence de 53 ideal

Fıstık çok güzelmişsin yalnız maşallah sana
oyy nehirim benimmmm o kadar da guzel degilim yav siz beni öyle goruyorsunuzdurcanim benimmm o senin gozlerinin yureginin guZelligi canim nehirim

Hemen anlatayimmmmmm malum bir süredir izindeyim. Hâla cumaları tartılmaya devam ediyorum. Bugün 66.9 çıktım. 90 kilodan buraya gelebilmiş olmak müthiş bir duydu. Aus inanmamıştı izine ayrılsam bile devam edeceğime ama gördün mu aussss Ausencia hani izine ayrılıp dönenler hep kilo alıp dönüyordu kaçamaksiz ve karatay usulü devam ediyorum hâla. Gerçi dün aylar sonra ilk kez yarim kaşık peynirli makarna yedim ama olsun. Uzun zamandır çekiyordu canım vallahi. Bu hafta 800 gram gitmiş. Sanırım biraz zorlamaya başladı kilolar beni.

Pilatese başladığımi söylemiştim size. Ama birkaç hafta önce otobüste düşüp bayılmam ve arkasından tahliller, hastane vs derken annemin ağlamaları, gitmeni istemiyorum demeleri eşliğinde onu bırakmak zorunda kaldım. Bence onunla alakası yoktu ama iste dinletemedim kendimi. Spor yaparken yığılıp kalacağım diye korkuyormuş. Bayıldığım sırada yanımdaydı fazla etkilendi sanırım durumdan. O yüzden bir şey diyemedim. Evde callanetics takılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…