CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 546. ETAP
( 24 Kasım-01 Aralık )
***9.TAKIM 545. Etap***
mehlikatun(70,9/68/2,9/%4,09)
Sweetyy83(69,4/68,4/1/%1,44)
Pnrr-20(77,4/76,9/0,5/%0,65)
asfarovski (73,4/72/1,4/%1,91)
9.Takım ortalama : %2,021
Geçn gün yaptığın katmerlerden yedin değil mi?Bu hafta fazlasıyla kaçırdım az spor yaptim ve kabizim... tartıda artı 2 gördüm bende kabızlığı türk kahvesi yapıyor sinir oldum ya bırakıcam artık icmicem ama çok seviyorum......
Davul gibi karnım. ...
Uykum da var Bn uyuyayim azcık. ..
Hoşgeldin tatlımAy çok şükür evime geldim
Ve size geldim.
Frekanslar karıştı galiba ,Adana sen çık aradanSagol cinim yaa
Yogunluktan giremiyom ki yazcam aksam uzub uzj anlatim hic bu kadar kilo vermemistim gozum korktukayıp mı oldun sen?cakil80
düzenli sağlam eksiler getireceğine inanmıyor musun çakılım? haftada -1 her hafta senden gelmez mi dersin? zorlandım dedin ama .. haftaya artı geleceğim kesin sinyali mi vermeye çalıştın ? anlamadım pek?
ona göre bana geri dönüş yaparsan sevinirim.
Vallahi tebriklerhep biz mi size ohhaa diyecegiz
canim nevom benim,sordum kazen abiye cacheden geliyordur oyle indekslenmemistir gecmis silinirse bidaha gozukmez dedi rahatladim.bende sandim ki acaba resim orda kalıcı olarak mi kaldiBak böyle görünüyor
cok sagol canim ablacim benim o senin bakan gozlerinin guZelligibence de iyidir balım .
BU ardaa bende sarı ayakkabılar gözüküyor .. nevonun alıntıda gördüm fotonu .. o sensen .....woooow sana fıstığım
süpeeeeeeeeeeeeeeeer .
güzel metan var demek ki .. hadi aynı hızla devam ... 60 lar gelsin bir an önce
2.2 süper sonuçtebrikler white bildirim yapmadı henüz sanırım
çok azı gelmiştir inşallah
oyy nehirim benimmmm o kadar da guzel degilim yav siz beni öyle goruyorsunuzdurFıstık çok güzelmişsin yalnız maşallah sana
Saskinligim gecince ettim valla mukemmeltebrik edelim 9. takımı değil mi bernacım
Tek katmer olsaGeçn gün yaptığın katmerlerden yedin değil mi?
Sagol canim deynebim benim utandirmayin beniiiiiiiii
Hosbuldum kiiiii :))Hoşgeldin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?