Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah iyi olsunlar. Napiyim ben de iyiyim. Ders yok oturuyorum evde. :)

Hoşgeldin canım

hosbuldum :)

valla helal olsun ..izinden eksilerle dönmek

kendine de dikkat et kuzum , anneciğini üzme . yani ondan sebep ya da değil anne olarak o şimdi zayıfladın halsiz sanıyordun .

Saskinligim gecince ettim valla mukemmel

listede az kişi de avantajtır

yani haftaya büyük hedef koyma begümüm ... 200-300 gr da olsa eksi gör yeter canım

kaptanım 2 haftadırda bi hedef koymamıştım zaten eksi olsun da benim olsun mantığındaydım,ilk hafta 1 kilo gitti,bu hafta 800 gram,haftayada 400-500 olsun diyorum ama bakalım
kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor gerçekten
bide bu hafta kv ve annesinin nin gelme durumu var yada bidahaki hafta sonu onlar varken sporum kalıyo zaten,onlar gelene kadar ne yapsam kar diyorum artık

Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah

foto koymayayım şimdi sana da .. ne diyeyim makarna hamurundan börek gibi düşün kıymalı beşamelli falan
demeeee ..
çiçeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk nar_cicegim
Yogunluktan giremiyom ki yazcam aksam uzub uzj anlatim hic bu kadar kilo vermemistim gozum korktu
ay yok benim de korktu çakılım böyle devam
Kilo bildirimim

Geçen hafta : 68. 2
Bu hafta : 68.5
+300

Şu yaptığıma bakın yaaa
Resmen utanıyorum bu tabloyla geldiğim için
@MiuLego
triplim bugün başladım dedin değil mi? tamam artık? eksiler dolu dolu gelecek.. şimdi üzül .. üzüntünü yaşa.. haftaya halaya duralım..
Kuzum ben sabah baya bekledim dunden beri cok acikmistim artik. Yani bekleyebilecegim kadar bekledim gercekten
sabahın köründe bildirim yaptın diye neden aklımda kaldı kikafa gidik çiçeam..

valla helal olsun ..izinden eksilerle dönmek

kendine de dikkat et kuzum , anneciğini üzme . yani ondan sebep ya da değil anne olarak o şimdi zayıfladın halsiz sanıyordun .

listede az kişi de avantajtır
annem bana çok destek oldu ve hala da olmaya devam ediyor. Her gün bana ayrı yemek yapılıyor falan. Ama biraz korkmaya başladılar, yeter falan demeye başladı babam. Ama boyuma gore hâlâ fazlam var. O tartıda 55i görene kadar devam edeceğim.

Hayirlisi olur insallah serim. Aman gelmesin gereksiz. Esin ailene tavir koyar mi diye korkma, benimki koydu zamaninda ben ailesi ile anlasamadigim icin kendince intikam almaya calisti, sadece kendini zora soktu. Senlik bir durum olmaz.

Banuuu deme deme büyüse de değişmeyecek mi hönküre hönküre ağladım sonunda gözlerom başım zonkluyor şu an iç çeke çeke uyudu o da
Yaaa mevzu da ney biliyormusun abur cubur ve meyve suyu , benim küçük elma suyu ve didi bağımlısı oldu, ben adama alma ne olur dedikçe her gün bir poşet abur cubur içecekle geliyor, benim mis gibi su içen oğlum içmez oldu sadece onları istiyor, si itle gözünün önünde döktüm lavaboya eşime de mesaj döşedim, sen şirin gözükeceksin vicdanını rahat ettireceksin diye hem çocukları zehirliyorsun hem ben kötü anne oluyorum. Alma artık lütfen alma o illet hastalık bu yüzden oluyor dedim.
Sade o alsa iti kp de okul çıkışı mutlaka abur cubur almış oluyor, Hopp yemekten önce olmaz diyene kadar kıyamet kopuyor.
O da duydu ağlamasını oğlum niye ağlıyorsun diyor dedim bu yüzden, alıyım dedi . Baba evde var vermek istemiyorum onlar dışında bir şey yiyip içmek istemiyor, alma diyorum oğluna alıyor sonra ben kötü anne oluyorum yeter artık dedim. Afff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…