- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
teşekkürler herkese bol eksilerVallahi tebrikler
maşallah iyi olsunlar. Napiyim ben de iyiyim. Ders yok oturuyorum evde. :)foto koymayayım şimdi sana da .. ne diyeyim makarna hamurundan börek gibi düşünkıymalı beşamelli falan
sağol canım
hoş geldin lily 'mbende kara batak gibiyim ... yok oluyorum aara ara ... oğlum iyi canım şükür , bebekte son kontrolde iyiydi .
sen nasılsın gülüm ?
Hoşgeldin canım
Hemen anlatayimmmmmmmalum bir süredir izindeyim. Hâla cumaları tartılmaya devam ediyorum. Bugün 66.9 çıktım. 90 kilodan buraya gelebilmiş olmak müthiş bir duydu. Aus inanmamıştı izine ayrılsam bile devam edeceğime ama gördün mu aussss Ausencia hani izine ayrılıp dönenler hep kilo alıp dönüyordu kaçamaksiz ve karatay usulü devam ediyorum hâla. Gerçi dün aylar sonra ilk kez yarim kaşık peynirli makarna yedim ama olsun. Uzun zamandır çekiyordu canım vallahi. Bu hafta 800 gram gitmiş. Sanırım biraz zorlamaya başladı kilolar beni.
Pilatese başladığımi söylemiştim size. Ama birkaç hafta önce otobüste düşüp bayılmam ve arkasından tahliller, hastane vs derken annemin ağlamaları, gitmeni istemiyorum demeleri eşliğinde onu bırakmak zorunda kaldım. Bence onunla alakası yoktu ama iste dinletemedim kendimi. Spor yaparken yığılıp kalacağım diye korkuyormuş. Bayıldığım sırada yanımdaydı fazla etkilendi sanırım durumdan. O yüzden bir şey diyemedim. Evde callanetics takılacağım.
Saskinligim gecince ettim valla mukemmel
yani haftaya büyük hedef koyma begümüm ... 200-300 gr da olsa eksi gör yeter canım
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahBilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi..Nego
tebrik ederim sizi harika bir yüzde bu maşallahhep biz mi size ohhaa diyecegiz
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 68. 2
Bu hafta : 68.5
+300
Şu yaptığıma bakın yaaa
Resmen utanıyorum bu tabloyla geldiğim için
@MiuLego
Hosbuldum kiiiii :))
Kuzum ben sabah baya bekledim dunden beri cok acikmistim artik. Yani bekleyebilecegim kadar bekledim gercektenlazanyadan hiç anlamam.. zararlı mı? ne oluyor o ?
sen raporlusun madem neden öğleyi beklemedik çiçeam ya
teşekkürlertebrik ederim sizi harika bir yüzde bu maşallah
aaa aus kaç kg aldın yoksa hiç almadın mı henuz çok merak ettim bak simdi cuma cuma çokta sayfanızı işgal etmek istemiyorum ama bunu sormassam çatlardımbi başlasan kilo dayanmaz sana da .. ah bi başlasam triplim
üzülme triplim kilon daha çok yeni,bide sporla desteklersen yerleşmeden verirsinKilo bildirimim
+300
Şu yaptığıma bakın yaaa
@MiuLego
Tebrikler ecem
demeeee ..foto koymayayım şimdi sana da .. ne diyeyim makarna hamurundan börek gibi düşünkıymalı beşamelli falan
ay yok benim de korktu çakılım böyle devamYogunluktan giremiyom ki yazcam aksam uzub uzj anlatim hic bu kadar kilo vermemistim gozum korktu
triplim bugün başladım dedin değil mi? tamam artık? eksiler dolu dolu gelecek.. şimdi üzül .. üzüntünü yaşa.. haftaya halaya duralım..Kilo bildirimim
+300
Şu yaptığıma bakın yaaa
@MiuLego
sabahın köründe bildirim yaptın diye neden aklımda kaldı kiKuzum ben sabah baya bekledim dunden beri cok acikmistim artik. Yani bekleyebilecegim kadar bekledim gercekten
annem bana çok destek oldu ve hala da olmaya devam ediyor. Her gün bana ayrı yemek yapılıyor falan. Ama biraz korkmaya başladılar, yeter falan demeye başladı babam. Ama boyuma gore hâlâ fazlam var. O tartıda 55i görene kadar devam edeceğim.valla helal olsun ..izinden eksilerle dönmek
kendine de dikkat et kuzum , anneciğini üzme . yani ondan sebep ya da değil anne olarak o şimdi zayıfladın halsiz sanıyordun .
listede az kişi de avantajtır
Hayirlisi olur insallah serim. Aman gelmesin gereksiz. Esin ailene tavir koyar mi diye korkma, benimki koydu zamaninda ben ailesi ile anlasamadigim icin kendince intikam almaya calisti, sadece kendini zora soktu. Senlik bir durum olmaz.özetleyelim..nar_cicegim senin için canim
Kv evden gitti eltime. Hala istanbul da. Ben izmirdeyim dun cocugu abime bırakmıştım gidip almis. Annesi bakmam diyormus kendisi alip ise götürmüş
Ben annesini ben yokum diye eve getirir diyordum ama iyo bari gelmemis. Esim baksin daha iyi.
Esim daha yumuşadı dün akşam. Her kavgada saten çok ağır konusurdu ben de uzatmazdim. Üstünde durmazdim ama bu kez söylenenler daha da ağır. Öfke kontrolü yada aile terapisi onerecegim. Beni sevmesi yetmiyor aile olarak benimsemesi lazim
Kv ilede görüşmek istemiyorum. Ama esim buna karsilik hiçbir suclari yokken benimkilere tavır koyabilir bunu da istemiyorum. Bakalım.
Banuuu deme deme büyüse de değişmeyecek mi
ay eflla ya çok kötü ve insanda sinir bırakmayan bir durum
benimkilerdede vardı halada var deidm ya geçen
perşembe akşamı botunun ucu kalkmış böyle yırtılmış
o parçayı almış kalemlige koymuş
oda kayıp , dediki babası oglum içerden bir parça alır takarız ayakkabıcı yapar ayyyyyyyyy inanki 1.5 saat bögüre bögüre köhküre hönküree agladı deniizzz
yemek hazırladımm yemiyor
ben artık bıraktım yoksa biliyorum parçalıycammm
odaana git dedimmm 15 saat sonra sustu ama varya gerçekten sinir bozucu ya
bu kez ötekide başlıyor sudan sebeplere aglamaya
geçende istedigi gözlük çerçevesini almadık diye yaptı
her dedigini yapan insanlarda degiliz amaaa düzelmiyor işte huy
Frekanslar karıştı galiba ,Adana sen çık aradanSeni görmedim kii,gösterirsen hayır demem
inicem mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?