Canım geçenlerde yazmıştım o bende ara ara oluyor aynen terle ayağımı sıcak tutarak atıyorum bende. Kesinlikle üşümekten. Çok geçmiş olsunBilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi..Nego
geçmiş olsun dayyBilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi..Nego
Banuuu deme deme büyüse de değişmeyecek mihönküre hönküre ağladım sonunda gözlerom başım zonkluyor şu an iç çeke çeke uyudu o da
Yaaa mevzu da ney biliyormusun abur cubur ve meyve suyu , benim küçük elma suyu ve didi bağımlısı oldu, ben adama alma ne olur dedikçe her gün bir poşet abur cubur içecekle geliyor, benim mis gibi su içen oğlum içmez oldu sadece onları istiyor, si itle gözünün önünde döktüm lavaboyaeşime de mesaj döşedim, sen şirin gözükeceksin vicdanını rahat ettireceksin diye hem çocukları zehirliyorsun hem ben kötü anne oluyorum. Alma artık lütfen alma o illet hastalık bu yüzden oluyor dedim.
Sade o alsa iti kp de okul çıkışı mutlaka abur cubur almış oluyor, Hopp yemekten önce olmaz diyene kadar kıyamet kopuyor.
O da duydu ağlamasını oğlum niye ağlıyorsun diyor dedim bu yüzden, alıyım dedi . Baba evde var vermek istemiyorum onlar dışında bir şey yiyip içmek istemiyor, alma diyorum oğluna alıyor sonra ben kötü anne oluyorum yeter artık dedim. Afff
Yok kiz saat 10u gecmisti sanirim. Her gun sabahin korunde kalktigim icin. Tamam ben doner eti yerim lazanya yemem. O nefis mukemmel lezzetten mahrum kalirim , izlerim sadece. Agzimin suyunu akitir yerleri göl yaparim, yine de yemem. Gece gizli gizli aglarim yastigima sarilip, lazanyanin catalla alinca nasil tel tel ayrildigini peynirinin sundugunu hayal ederim ... oyle seyler yaparim artik nabiyimdemeeee ..
çiçeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkknar_cicegim
ay yok benim de korktu çakılım böyle devam
triplim bugün başladım dedin değil mi? tamam artık? eksiler dolu dolu gelecek.. şimdi üzül .. üzüntünü yaşa.. haftaya halaya duralım..
sabahın köründe bildirim yaptın diye neden aklımda kaldı kikafa gidik çiçeam..
Kp der canım şimdi Allah var . Oğlum ağlama üzme anneni der . Peki kızım der. İnadıma yapmaz. Bigün arıycam baba alsanda bana ver ben veriyim uygun vakitte diyicem. Birde adam oğlumu bırakıyor Allah kolaylık versin kızım deyip gidiyor.Allah bildigi gibi yapsin bu duyarsizligi yaa cokmu zor oglum annen bilir demek dede olunca olmuyomu denmiyomu ayipmi?
Sen elinden geleni yap yine kuzum ne yaparsan kar.
Aglamada kıyamam
teşekkürler
aaa aus kaç kg aldın yoksa hiç almadın mı henuz çok merak ettim bak simdi cuma cuma çokta sayfanızı işgal etmek istemiyorum ama bunu sormassam çatlardım
@kelebekolacam seni öpmeden gitmeyim
Annem hem gosterme hem elletme dediydi sozunumu cigniyim
Sen bundan sonra hep cıkış :)) saglikla tamamla inş.
Bu nasıl anlatma ya sevmediğim lazanya ya canım istediYok kiz saat 10u gecmisti sanirim. Her gun sabahin korunde kalktigim icin. Tamam ben doner eti yerim lazanya yemem. O nefis mukemmel lezzetten mahrum kalirim , izlerim sadece. Agzimin suyunu akitir yerleri göl yaparim, yine de yemem. Gece gizli gizli aglarim yastigima sarilip, lazanyanin catalla alinca nasil tel tel ayrildigini peynirinin sundugunu hayal ederim ... oyle seyler yaparim artik nabiyim
Dinlen canım benim iyice dinlen sonra sahalara dön yine. İlk mortin ben olayım kendimi rezerve ettim sanaÇok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz
bak hele nasıl da duygu sömürüsü yapıyorYok kiz saat 10u gecmisti sanirim. Her gun sabahin korunde kalktigim icin. Tamam ben doner eti yerim lazanya yemem. O nefis mukemmel lezzetten mahrum kalirim , izlerim sadece. Agzimin suyunu akitir yerleri göl yaparim, yine de yemem. Gece gizli gizli aglarim yastigima sarilip, lazanyanin catalla alinca nasil tel tel ayrildigini peynirinin sundugunu hayal ederim ... oyle seyler yaparim artik nabiyim
AhahahahahBu nasıl anlatma ya sevmediğim lazanya ya canım istedi
Sağol triplimmm
ya sen harikasın en zor sporları insanity, jillian,eliptik hepsini bir arada yapıyorsun begüşüm beee@MiuLego perşembe günkü sporumu bildiriyorum
ınsaıty max:30 tabata strength 30dk=120puan
Jillian level2 25dk=100puan
eliptik 30 dk=120 puan
toplam= 34o puan
Ben de bulgur pilavi icin yapayim mibak hele nasıl da duygu sömürüsü yapıyor
ye kızBen de bulgur pilavi icin yapayim mi
Hala bitmedi her aksam kokuyo meret
afiyet olsuunBrokoli, mantar, havuç, bunlar boool, iki kaşık tel şehriye kavurdum, sebzeleri çevirdim tava da. Sonra hepsini karıştırıp tavuk suyuyla pişirdim. Oldu bana noddletam buğday unlu makarnam yoktu miu üstüne bol pul biber. Çok leziz oldu ya
Valla mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?