Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım geçenlerde yazmıştım o bende ara ara oluyor aynen terle ayağımı sıcak tutarak atıyorum bende. Kesinlikle üşümekten. Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun dayy
sen artık eskisi gibi gelmiyosun neden

Allah bildigi gibi yapsin bu duyarsizligi yaa cokmu zor oglum annen bilir demek dede olunca olmuyomu denmiyomu ayipmi?
Sen elinden geleni yap yine kuzum ne yaparsan kar.
Aglamada kıyamam

Yok kiz saat 10u gecmisti sanirim. Her gun sabahin korunde kalktigim icin. Tamam ben doner eti yerim lazanya yemem. O nefis mukemmel lezzetten mahrum kalirim , izlerim sadece. Agzimin suyunu akitir yerleri göl yaparim, yine de yemem. Gece gizli gizli aglarim yastigima sarilip, lazanyanin catalla alinca nasil tel tel ayrildigini peynirinin sundugunu hayal ederim ... oyle seyler yaparim artik nabiyim

Allah bildigi gibi yapsin bu duyarsizligi yaa cokmu zor oglum annen bilir demek dede olunca olmuyomu denmiyomu ayipmi?
Sen elinden geleni yap yine kuzum ne yaparsan kar.
Aglamada kıyamam
Kp der canım şimdi Allah var . Oğlum ağlama üzme anneni der . Peki kızım der. İnadıma yapmaz. Bigün arıycam baba alsanda bana ver ben veriyim uygun vakitte diyicem. Birde adam oğlumu bırakıyor Allah kolaylık versin kızım deyip gidiyor.
Mesele benim kocam kocam

teşekkürler
aaa aus kaç kg aldın yoksa hiç almadın mı henuz çok merak ettim bak simdi cuma cuma çokta sayfanızı işgal etmek istemiyorum ama bunu sormassam çatlardım

@kelebekolacam seni öpmeden gitmeyim

ben uçuştayım 6.6 almışım toplamda ... 15 in üzerine çıkmam diyordum başlarken ... şimdi 25 üzeri görmem inşallah diyorum ama yiyorum da geliyor yani ...

Annem hem gosterme hem elletme dediydi sozunumu cigniyim

Sen bundan sonra hep cıkış :)) saglikla tamamla inş.

demeeeee .... hep yukarı heeee ... o da güzel

Bu nasıl anlatma ya sevmediğim lazanya ya canım istedi

Nego ben de kizima abur cubur yasakladim esimi de tembihmedim artik alma cikolata falan dedim. Sirf o yuzden minnosla markete gitmiyorum . Ve ne oldu aylardir yemek yemeyen cocuk yemeye basladi. Hastaliklari bitmiyordu inan. Simdi bronsiti atlatmis gorunuyor.
Ben hic meyve suyu icirmedim sama sana bi onerim var ben de yeni basladim. Hani atiseri.com dan alisveris yapiyorum ya karauzum ozu var orda 20 tl. Onfan bi kasik alip suyla karistiriyorum meyve suyu diye iciriyorum tadi da cok guzel gercekten. Severek iciyor. Sen de evdeki abur cuburu topla gormesinler. Esinle kp de alisir zamanla.

Çok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz
Dinlen canım benim iyice dinlen sonra sahalara dön yine. İlk mortin ben olayım kendimi rezerve ettim sana Allah kalbine ruhuna ferahlık versin

bak hele nasıl da duygu sömürüsü yapıyor

@MiuLego perşembe günkü sporumu bildiriyorum

ınsaıty max:30 tabata strength 30dk=120puan
Jillian level2 25dk=100puan
eliptik 30 dk=120 puan
toplam= 34o puan
ya sen harikasın en zor sporları insanity, jillian,eliptik hepsini bir arada yapıyorsun begüşüm beee

Brokoli, mantar, havuç, bunlar boool, iki kaşık tel şehriye kavurdum, sebzeleri çevirdim tava da. Sonra hepsini karıştırıp tavuk suyuyla pişirdim. Oldu bana noddle tam buğday unlu makarnam yoktu miu üstüne bol pul biber. Çok leziz oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…