Günaydın kızlar
çok şükür bu sabaha daha iyi uyandım.yarına daha iyi olup sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum
nevim görüşemiyoruz hayatım
safişşşşş kız maşallah suphanallahvalla nçok fena dukana geçiş yapabilirim
1 ayım dün bitti karatayda,toplam 7.7 kilo verdim.bugün de tartıldım biraz daha vermişim.yarına inşallah 1 kg yu tamamlamış olurum :97:
sağol canıım...karatay la dukan arasında çok fark yookki zaten ikisindede karbon hidratı kesiyorsun bence seninki de çok iyi gidiyor şimdi
lik hiç değiştirme canım fındık fıstıkda hediyesi daha ne olssun 8 kilo harika zaten....
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İşlerin çok yoğunlaştı demi canım ya,muhasebe zor iş.günaydın güzelim nasılsın
canlarıım...ben bugün çok sevinçliyiiiim...neden mi............tabiiki tartı beni güldür düüüüüüüü..................
az sooooooooooonraaaaaaaaaaaaa..............
Tebrik ediyorum bitanem seni,seni böyle mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor inanyeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
Bitanem harika gidiyorsun ve inan bana Karatay çok daha sağlıklı bir diyet.Ben Dukan'la nerdeyse 10 kilo verdim 2 ayda ama,verilecek kilom az kalmasaydı ve kilo verişim durmasaydı inan yapacağım bir diyet değildi.Günaydın kızlar
çok şükür bu sabaha daha iyi uyandım.yarına daha iyi olup sosyete pazarına gitmeyi planlıyorum
1 ayım dün bitti karatayda,toplam 7.7 kilo verdim.bugün de tartıldım biraz daha vermişim.yarına inşallah 1 kg yu tamamlamış olurum :97:
Bitanem serbest evet ama,yiyince her an tartıda artı çıkıp demorolize olabiliyorsun.İnan light bir puding yerine,1 çay bardağı fındığı tercih ederim her anlamda.Ödül günlerinde nasıl olsa yiyebiliyorsun,inan ki Karatay daha sağlıklı canım benimevt canım benzediği için düşünüyorum bazen.dukanda krep var,light ürünler var,light puding bile var sanırım dimi?bunlar beni biraz cezbediyor.biz de tatlandırıcı bile yok
Ben burdayımmmmmmkızlar nerdesiniz bakiim gittim geldim kimse yok yaa..........
Günaydın canlarım
günaydın güzelim nasılsın
gunaydin fistiklar.ben anca kuaforden gelebildim yahugünaydınlar kızlar
ben bugün giremem diye haber etmeye geldim arkadaşa oturmaya gidicem işlerimi halledip
akşamda eşimin arkadaşları gelecekmiş izinli sayıverin beni
hadi gozun aydin olsun tatlim hizla ilerliyorsun canimin ici.masallah nazar degmesinyeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
canim bir yol bulunur insallah canim sen kaptanimla bir gorus
canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.
cik canim cik dolas .havani at hem spor niyetine de dolas biraz daha gitsin o kara yaglarkendimi dışarlara atasım vaaar...ben kızları alıp alışveriişe çıkıyoruuum...malum burda okullar tatil iyi ki
istanbul kurtulmuuş............
doğaaam doğaaam elini çabuk tuut heran seni yakalayabiliriiim......ama biliyorum ki sen beraber mezun olalım safişi yalnız bırakmıyım diye ağırdan alıyon demiiiii........
masallah ben 7 kilo verseydim bir ayda coktaaan mezun olmustumGünaydın kızlar
canim sende hic az vermemissin ki masallah 8evt canım benzediği için düşünüyorum bazen.dukanda krep var,light ürünler var,light puding bile var sanırım dimi?bunlar beni biraz cezbediyor.biz de tatlandırıcı bile yok
supersin canim, cok guzel kilo verdin ve vermeyede devam ediyorsun..ama bence seninki daha saglikli dukandan..hatta benimkinden bile..hep boyle gidersin insallah canimGünaydın kızlar
evt canım benzediği için düşünüyorum bazen.dukanda krep var,light ürünler var,light puding bile var sanırım dimi?bunlar beni biraz cezbediyor.biz de tatlandırıcı bile yok
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İşlerin çok yoğunlaştı demi canım ya,muhasebe zor iş.
Tebrik ediyorum bitanem seni,seni böyle mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor inan
Bitanem harika gidiyorsun ve inan bana Karatay çok daha sağlıklı bir diyet.Ben Dukan'la nerdeyse 10 kilo verdim 2 ayda ama,verilecek kilom az kalmasaydı ve kilo verişim durmasaydı inan yapacağım bir diyet değildi.
Bitanem serbest evet ama,yiyince her an tartıda artı çıkıp demorolize olabiliyorsun.İnan light bir puding yerine,1 çay bardağı fındığı tercih ederim her anlamda.Ödül günlerinde nasıl olsa yiyebiliyorsun,inan ki Karatay daha sağlıklı canım benim
canim korundugun icindir boyle gecikmesi.genellikle 3 ile 6 ay sonra insan normala donuyor.sende kesin bu ay yada onumuzdeki ay kalirsin endiselenme canim rabbim hayirlisiyla versin canim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini
yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
tamam canim seni bugun izinli sayiyoruz, iyi eglencelergünaydınlar kızlar
ben bugün giremem diye haber etmeye geldim arkadaşa oturmaya gidicem işlerimi halledip
akşamda eşimin arkadaşları gelecekmiş izinli sayıverin beni
kırmızı yaz boyu benden başka kimse yokru topikte ben hergün giriyorum çok işim olduğunu yazıyorum.yetişemiyorum işte napabilirimki.arkadaşlar çaya muhabbete bile gidince ben buraya gelmeyi tercih ediyorum.bu kadar oluyor demekki.
canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.
kızlarrrr nerdesiniz sizde safiş gibi geziyomusunuz hiç kıskanmadım hıhhbende bi 10 sene sonra filan kızımla gezerimmm
kızlar be kaçtım mesai saati bitmek üzereee kendinize iyi bakın
çıkıyorum saatim gelmiş iyi akşamlar
ben geldim herkes kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?