Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canıım...karatay la dukan arasında çok fark yookki zaten ikisindede karbon hidratı kesiyorsun bence seninki de çok iyi gidiyor şimdi
lik hiç değiştirme canım fındık fıstıkda hediyesi daha ne olssun 8 kilo harika zaten....

evt canım benzediği için düşünüyorum bazen.dukanda krep var,light ürünler var,light puding bile var sanırım dimi?bunlar beni biraz cezbediyor.biz de tatlandırıcı bile yok

kızlar nerdesiniz bakiim gittim geldim kimse yok yaa..........

günaydın güzelim nasılsın
İyiyim bitanem,sen nasılsın?İşlerin çok yoğunlaştı demi canım ya,muhasebe zor iş.

canlarıım...ben bugün çok sevinçliyiiiim...neden mi............tabiiki tartı beni güldür düüüüüüüü..................

az sooooooooooonraaaaaaaaaaaaa..............

yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
Tebrik ediyorum bitanem seni,seni böyle mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor inan

Bitanem harika gidiyorsun ve inan bana Karatay çok daha sağlıklı bir diyet.Ben Dukan'la nerdeyse 10 kilo verdim 2 ayda ama,verilecek kilom az kalmasaydı ve kilo verişim durmasaydı inan yapacağım bir diyet değildi.

evt canım benzediği için düşünüyorum bazen.dukanda krep var,light ürünler var,light puding bile var sanırım dimi?bunlar beni biraz cezbediyor.biz de tatlandırıcı bile yok
Bitanem serbest evet ama,yiyince her an tartıda artı çıkıp demorolize olabiliyorsun.İnan light bir puding yerine,1 çay bardağı fındığı tercih ederim her anlamda.Ödül günlerinde nasıl olsa yiyebiliyorsun,inan ki Karatay daha sağlıklı canım benim

Günaydın canlarım

günaydın güzelim nasılsın

günaydınlar kızlar
ben bugün giremem diye haber etmeye geldim arkadaşa oturmaya gidicem işlerimi halledip
akşamda eşimin arkadaşları gelecekmiş izinli sayıverin beni
gunaydin fistiklar.ben anca kuaforden gelebildim yahu
yeni kilooooom.............................122..................................yarına biraz daha inebiliriiiim............
hadi gozun aydin olsun tatlim hizla ilerliyorsun canimin ici.masallah nazar degmesin

canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.
canim bir yol bulunur insallah canim sen kaptanimla bir gorus
kendimi dışarlara atasım vaaar...ben kızları alıp alışveriişe çıkıyoruuum...malum burda okullar tatil iyi ki
istanbul kurtulmuuş............
cik canim cik dolas .havani at hem spor niyetine de dolas biraz daha gitsin o kara yaglar
doğaaam doğaaam elini çabuk tuut heran seni yakalayabiliriiim......ama biliyorum ki sen beraber mezun olalım safişi yalnız bırakmıyım diye ağırdan alıyon demiiiii........
.evet evet banada soyledi niyeti aynen boyle
masallah ben 7 kilo verseydim bir ayda coktaaan mezun olmustum
canim sende hic az vermemissin ki masallah 8 cok iyiymis tatlim

hoşgeldiniz kızlaar...
ganfedim innan böyle yamatyip veremiyeceğine karatay yada dukan yap 2 hafta bitir şu işi boşa eziyet çekiyorsun....

kızlarrrr nerdesiniz sizde safiş gibi geziyomusunuz hiç kıskanmadım hıhh bende bi 10 sene sonra filan kızımla gezerimmm

supersin canim, cok guzel kilo verdin ve vermeyede devam ediyorsun..ama bence seninki daha saglikli dukandan..hatta benimkinden bile..hep boyle gidersin insallah canim

benim diyettede tatlandirici yasak..nekadar uzak kalsada insan tatli seylerden yinede kopamiyor...halbuki nekadar zararli seker olsun tuz olsun..ekmek gunumde kahvaltida cayima seker atmadan icemiyorum malesef benimde kacamagim cay sekeri oluyor
ama sen bana kalirsa kilo vermen durana kadar boyle devam et, masallah cok guzel gidiyorsun cunki

işleri yoğunlarştı bir öğrensen işleri inan işim kolaylaşacak nrmalde 1 evrakı yarım saate bitirmem gerekirken ben 2 saate felan uğraşıyorum bilmediğimden. bir iki aya kadar hallederim ben yaaaa

masallah safisim super gidiyorsun yaaaa...benim vermem durdu ama sen sahanesinnn..bu gidisle bendende once mezun olacaksin valla...superrr yaaa..
günaydınlar kızlar
ben bugün giremem diye haber etmeye geldim arkadaşa oturmaya gidicem işlerimi halledip
akşamda eşimin arkadaşları gelecekmiş izinli sayıverin beni
tamam canim seni bugun izinli sayiyoruz, iyi eglenceler yediklerine dikkat et olurmu

canım ben hergün sölüyorum bugun işim var diye.muhasebeye geçtiğimden beri böle bende çıldırmak üzereyim zaten.

hulyacim, seni anliyorum...yanlis birsey soylememek icin ilk once facedeki msjlarimiza baktim ve biz senle 28-9 da facede msjlastigimizda bana yogun oldugunu izin istedigini soyledin..bende bunu gormedigimi gorseydim izinli sayacagimi sana bildirdim.. hatta gecmise baktim nezaman izin istemissin ki hatami duzeltim diye ve baktimki izin istedigin msjda 28-9a ayit...eger msjlar sendede daha duruyorsa sana ne istedigini sordum, yogunlugun gecene kadar geri donmek uzere izinli sayabilecegimide anlattim, sende buna karsilik izine cikmayacagini bizlerden kopamayacagini soyleyip yola devam etmek istedigini bildirdin ki hakkin..buna karsilik bende dogal olarak seni 5 msj sayimina dahil etmeye devam ettim...sen yogunum diyorsun ama giremicem yada beni izinli sayin demiyorsun.beni idare edin demiyorun.ansaada giremediginde beni msj sayimina dahil etmeyin girmem zor buaralar eger msj icin mecbursamda beni mezun edin dedi...sen bana acikca ne istedigini demezsen ben nasil karar verebilirim canim, dogal olarak bende kurallarimizi uyguluyorum ki kimseye haksizlik olmasin diye...simdi sana tekrar soruyorum, ne yapmak istiyorsun???
listede kalip girebildigin zaman topige ugramakmi,yani ansaada yaptigimiz gibi msj sayimina dahil edilmemen.
yada geri donmek uzere izine ayrilmak mi??

selam kızlar...
ben geldim herkes kacti

gülüm yarın sizin listeyi kim hazırlıyor bilmiyorum bende sana söylim..
ben yarın ve bundan sonraki cumalarda yokum..bizim liste bu hafta hasretime emanet yarın 3 civarı gelip eklicek listemizi siz onaya liste sunarsanız takımda kimse olmaya bilir canım haberiniz olsun bide sanırım bu gidişle bizim listeler persembeden hazırlanıcak kızlar kabul ederse..artık gündüzleri nete giremicem çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…