Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus daha once yazdigini gormemistim ama gercekten neden yanlis anladin ya da ne yarasidir anlamadim. Sadece merak ediyorum demistim cunku ben cok planli takip ediyorum isleri ondan yetisebiliyorum. Siz neden yetisemiyorsunuz planli mi olamiyorsunuz ya da baska bir sebep mi var bunu sormam normal degil mi ki sen benim icin onemlisin seni uzmek asla istemem kaldiki kimseye laf soylemek icin de burda degilim umrunda da olmaz ben kavga laf seven biri degilim bu polemiklere girmek amacim degil bunlar adami oldurur. Cok yasatmaz.
Senin cocuklarin var bu etken olabilir bide benim tum gun evim bos dagitacak kimse yok bunun icinde islere yetisiyor olabilirim ama senin bu soyledigime alinmani istemiyorum seni asla uzmem uznak istemem kirdiysam uzgunum bonus yanlis anlasildim sanirim senbenim bonuscanim sin

Akşamcılar
@masumm
ada81
begum75
Triplimelek Megi
nehirnil111
@Makbule007
Antepia27 mortim
Bonus
Floweroflife

1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
6.gun temiz 30.11.2017
7.gun temiz 01.12.2017

Ausencia
@MiuLego

Gün günmü yazalim bizde Sarayca yada isimlerin karsisina temiz yada kirlimi yazalim?

Buraya menu yazdiktan beri temizim yani oyleyimdir inş.

Aksam yemeginde karnabaharin yaninda 3-4 kasik kiymali yumurta yedim.
Çayin yaninda 4 dane dut kurusu yedim.

Sen gunduz cokomel yemedin mi o nasıl temiz oluyor

Riskli ama heyecanlı daha çok kalori yaktırır bak
3 çoçuğum var ama bekar gibiyim bdv konusu gibi oldu

O zaman efser hocam bir soru da benden..
Şimdi biz burda malumunuz kirleniyoz sonra @MiuLego kaptanım da illa spor yapın temizlenin diyor
Bu kirlenmek güzeldir lafı sonrasındaki evire çevire yan yatma sporundan mütevellit mi gelmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…