Herikisini de tikir tikir yapiyorum niye evde oturim kiO zaman evde otur sende madem bu kadar tıkır tıkır yapılıyor işler
Orantı önemli
taktik maktik yok bam bam bam diyor hocamızAyyy içime güle güle hava doldu her yanıma
Zati ne zaman kucaacııım desem horlamaya başlıyo adamDur bacım dur kaçmasın adam
DeliiiiiAy bugün öğlen kayınvalidemlere geldik gece de burda kalcaz. Yatmadan pilates yapcaktım. Hüff hüff seslerim yanlış anlaşılır mı kii
3 çoçuğum var amaBu ban nasıl yeniliyor yahuuuu bu bizim kuzlar nasıl ban kraliçesi olmuşlar çok merak ediyorum
Aynen benimde kayınpederim yanımda oturuyo ıkınmaktan bi daha doğurcam şimdi
Yoksa sen de mi bekarsın
Miu hangi hoca otaktik maktik yok bam bam bam diyor hocamız
Efser hocam selamünaleyküm inşallah
Bir sorun olacaktı
Çişim gelince tutuyorum. Acaba tutmak nefsimi körelti mi? Yemek yemek isteyince de kendimizi tutup nefsimizi köreltiyoruz ya?
Efser hocamız kızMiu hangi hoca o
Matiksızlığı hiç kabul etmiyorumtaktik maktik yok bam bam bam diyor hocamız
Ama banı senden kaçmaz bu konularAçlıktan Efser ve miu ya baglanamiyorum
Tokken acin yaw şu konuları
Miu benim ogretmen arkadasim youtube videosu cekiyoda bransindan o cok soyler bu lafi ogrencilerine ondan mreak ettimEfser hocamız kız
Ben kirlenmisimTemizim limonlu çayımı içiyorum
Ben neden 100üm o zaman atayızlar bunu da açıklasın
Sen uyu yaşın tutmuyo +18 dedikUlaaan
Hemen koceme söylemem lazımAma bu sefer evden kaçar adam sığınma evlerine sığınır yazık kıyamam
Uyu ama spor yap da uyuTövbe estağfurullah, ben gidip uyuyum en iyisi
Açken spor yapmak ekstra kalori yaktırıyormuş banuAçlıktan Efser ve miu ya baglanamiyorum
Tokken acin yaw şu konuları
Burda laf anlatmaktan barmaklarım klavyede dümdüz oldu aşk olsun ben cevapları siz bilgi veriyim diye yazdımMiu hangi hoca o
La senin kirlenmeni o sporlar acaba ne etti? Domestos etkisi salastos etkisiBen kirlenmisim
Yok yok nerdee sınavları adamın hafta sonu. Ders çalışıyorKız demek ki sporu yanlış yapıyprdunnnn efser hocam bak taktik verdi iyice oku ezberle
Sen uyu yaşın tutmuyo +18 dedik
Allah seni napsın hahahhahahaha
Uyu ama spor yap da uyu
Açken spor yapmak ekstra kalori yaktırıyormuş banuTaktikleri öğrendin demin kalk kalk evire çevire kaykılarak amuda kalkarak ve envai çeşit sen bilirsin
Ayy gider ayak gördüm ne yedinBen kirlenmisim
Kir mir kalmadıLa senin kirlenmeni o sporlar acaba ne etti? Domestos etkisi salastos etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?