Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bundan sonra sık sık gel o zaman ben hiç denk gelmedim

Gecen geldim ya :)))) biliyon karışık sizin ora :)))) ama hep oy kullanıyorum bak atlamam gerçi partiye verdiğim oy gibi havada kalıyor birinci olamıyor ama olsun :))))))))))))))))))

Son düzenleme:
Valla helal ben duruldum artık dalmıyorum kimseye :))) özelden şikayet en güzeliii yoksa ban ban adım çıkacaktı :))))
Ben bdv okuyamıyorum ne güzel edebi eserler duruken onlar bana vasat geliyor
Hiçyorum yazmadım dersem yalan olur yazdım ama tozunu ayarlıyararak zatentutarsızlık sezersem ay elime yazık onca cevap yazacağım der cekilirim

Çiçeğim çok geçmiş olsun .. ay bebeler hasta olmasın ya
Sagol canim zor cidden onun icin bir haftadir evdeyiz. Yetistirmem gereken konular vardi okulda ne olcak bilmiyorum. Iyilessin de.bi taraftan vicdan yapiyorum iste ogrenciler icin, bi taraftan cocugun hastaligi... hallederim ama

Ha BDV ye takılsam ben biterim yahu hiç işim olmaz orada potonsiyel saniye başı kapışma var :)))))) ben haksızlık yapılan başlıklara yada bana gönderme yapanlara dalıyordum :))) bdv beni aşar zaten:)))

Gecen geldim ya :)))) biliyon karışık sizin ora :)))) ama hep oy kullanıyorum bak atlamam gerçi patiye verdiğim oy gibi havada kalıyor birinci olamıyor ama olsun :))))))))))))))))))
Orası karışıkOlsun benim de verdiğim genelde olmuyordu bu sefer 1.oldu

Çok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz
Senin biraz simartilmaya ihtiyacın var güzel bir masaj yapsalar güzel güzel lezzetli içecekler icsen rahat bir uyusan esin seni simartsa hemen kendine gelecegine inaniyorum her kadın simartilmali bence

Ha BDV ye takılsam ben biterim yahu hiç işim olmaz orada potonsiyel saniye başı kapışma var :)))))) ben haksızlık yapılan başlıklara yada bana gönderme yapanlara dalıyordum :))) bdv beni aşar zaten:)))
Oto kontorolbak dün ben birine dalacaktım kendi hayatımda şimdi diyorum heleki öyle bir sey yapmadığıma sevidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…