Ne güzel bir gelinsinEki Görüntüle 2073924 kızlar bu 7 yıl önceki hali
birazdan şimdiki halimide atıcam
bu burada bi köşede dursun
gerdanımın kemiklerini geri istiyorum yaaaa
Bundan sonra sık sık gel o zaman ben hiç denk gelmedimhe bacım gizli iyi oluyor varsa arıza durum kip yoksa okuyorum uygunsam dahil oluyorum
Evlen kurtulYarın bakcam bugğn üzgün ve depresyondayım
Tamam
O ikinci açıklamamda yer alıyor
Bundan sonra sık sık gel o zaman ben hiç denk gelmedim
anlattım ya benHeheheheh
Ama bildiğimiz kibse ok o zaman, merak ettim alla alla
Ben bdv okuyamıyorum ne güzel edebi eserler duruken onlar bana vasat geliyorValla helal ben duruldum artık dalmıyorum kimseye :))) özelden şikayet en güzeliii yoksa ban ban adım çıkacaktı :))))
Ben sağdan sen solda başlaHadi kibleyelim
Sagol canim zor cidden onun icin bir haftadir evdeyiz. Yetistirmem gereken konular vardi okulda ne olcak bilmiyorum. Iyilessin de.bi taraftan vicdan yapiyorum iste ogrenciler icin, bi taraftan cocugun hastaligi... hallederim amaÇiçeğim çok geçmiş olsun .. ay bebeler hasta olmasın ya
Ben bdv okuyamıyorum ne güzel edebi eserler duruken onlar bana vasat geliyor
Hiçyorum yazmadım dersem yalan olur yazdım ama tozunu ayarlıyararak zatentutarsızlık sezersem ay elime yazık onca cevap yazacağım der cekilirim
Seni üzeride öğretecegim
Orası karışıkGecen geldim ya :)))) biliyon karışık sizin ora :)))) ama hep oy kullanıyorum bak atlamam gerçi patiye verdiğim oy gibi havada kalıyor birinci olamıyor ama olsun :))))))))))))))))))
Tamam çaktırmaBen sağdan sen solda başla
Senin biraz simartilmaya ihtiyacın var güzel bir masaj yapsalar güzel güzel lezzetli içecekler icsen rahat bir uyusan esin seni simartsa hemen kendine gelecegine inaniyorum her kadın simartilmali benceÇok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz
Oto kontorolHa BDV ye takılsam ben biterim yahu hiç işim olmaz orada potonsiyel saniye başı kapışma var :)))))) ben haksızlık yapılan başlıklara yada bana gönderme yapanlara dalıyordum :))) bdv beni aşar zaten:)))
:)))) sen kokusundan anlıyorsun hop oy oraya :)))) tatlım işi biliyorsunOrası karışıkOlsun benim de verdiğim genelde olmuyordu bu sefer 1.oldu
Sağol canım:)))) sen kokusundan anlıyorsun hop oy oraya :)))) tatlım işi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?