Oto kontorolbak dün ben birine dalacaktım kendi hayatımda şimdi diyorum heleki öyle bir sey yapmadığıma sevidim
kııız jelooooooooooooooo kime attın
bende yok annem ....
83.4
yok yok dalma yada dalmak için instigram fake hesap aç saydır sterse iyi geliyormuş :)))))) ban da yok orda kazen de munede :))))))))
Bugün çok zor bir gündü malum ay başı işlemler cildirmis gibiydi ve ben bugun istem dışı inanılmaz yedim musterim bugün çok yoruldugumuzu farkedip ıslak kek alip gelmiş onu yedik öğlen tantuni yedik şeker yedim ki ben şeker sevmem o derece bitkindim o enerji verdi . Saat 9 eve geldim tost la çay içtim hiç gücüm kalmamıştı. Bağırsaklarım laktozdan boşaldı şu kaybim da olmuştur yarın şu yerine gelir diye artı çıkarım dedim bi de yediklerimden. Liste işi stres yaptı bende vereceğim diye ne yapacağımı şaşırdım gerçitebrikler be çakılımmmmmmmmmm
helal olsun harika eksi 2.2
yarına artı mı çıkıcan
liste diyorduk? liste için ne diyorsun bakayım? konuşalım
Cakilim genelde bu konular dışında kalırim ama sadece sana bir günümü ozetleyim paln yapabiliyor musun bak bende çalıştım zamanında hemde 7 yıl gibi uzun bi süre ve 80 kişi vardı benim elemanın idare etmem gereken ayriyetten finans muhasebe gelir gider her halt bana aitti ama iki çocuğu idare etmek bi evi yönetmek kadar yormadi hiç biri beni@Bonus daha once yazdigini gormemistim ama gercekten neden yanlis anladin ya da ne yarasidir anlamadim. Sadece merak ediyorum demistim cunku ben cok planli takip ediyorum isleri ondan yetisebiliyorum. Siz neden yetisemiyorsunuz planli mi olamiyorsunuz ya da baska bir sebep mi var bunu sormam normal degil mi ki sen benim icin onemlisin seni uzmek asla istemem kaldiki kimseye laf soylemek icin de burda degilim umrunda da olmaz ben kavga laf seven biri degilim bu polemiklere girmek amacim degil bunlar adami oldurur. Cok yasatmaz.
Senin cocuklarin var bu etken olabilir bide benim tum gun evim bos dagitacak kimse yok bunun icinde islere yetisiyor olabilirim ama senin bu soyledigime alinmani istemiyorum seni asla uzmem uznak istemem kirdiysam uzgunum bonus yanlis anlasildim sanirim senbenim bonuscanim sin
ABOWWWW NASIL YAAAA CİDDİMİSİN numarana ya ala ala kız oğlun var profilde öldürme beni kalpten
Ausencia ile yollarımı ayırıyorum öldürecekti beni kuzularım oratada kalacaktı :))) ucak moduna al teliii ben dedim kesin yanlış gitti ahada deşifre oldu güzel fiziğim ay gibi suratım :)))))))))))))
Abtessiz olmazEfser hocam
Tartıdan önce pırt yapmak eksi getirir mi?
Saç kessek?
Peki nefes alırken mi verirken mi tartılalım?
Hocam tırnakları kessek eksi gelir mi ekstra tartıda?
waaaaaaaaaaaaw bi incelikte banu olmuş ıslık ıslık ıslık
ay çok güldüm ya ...tel uçak modundaymış ...baktım mesaj falan yok ....
jelo bi dal olmuşminicik minicik ayvası var o kadar
waaaaaaaaaaaaw bi incelikte banu olmuş ıslık ıslık ıslık
ay çok güldüm ya ...tel uçak modundaymış ...baktım mesaj falan yok ....
jelo bi dal olmuşminicik minicik ayvası var o kadar
Çalışırken tel e nerdeyse hiç bakamadim ondan yazdım yazıların cogunu atlayarak okuyunca kaçırdığı bişey olmasın dedim. Bi de bişeyler sorsam listeye girinceoooo öyle diyorsan olmaz zaten..
bugünkü liste için akşam eve gidince konuşulur mu kız
oooo öyle diyorsan olmaz zaten..
bugünkü liste için akşam eve gidince aaa ben bunu bile yanlış okumusum akşam listeye girerim tabiki
Geç kaldım cevap için hala vakit var mı liste içinkayıp mı oldun sen?cakil80
düzenli sağlam eksiler getireceğine inanmıyor musun çakılım? haftada -1 her hafta senden gelmez mi dersin? zorlandım dedin ama .. haftaya artı geleceğim kesin sinyali mi vermeye çalıştın ? anlamadım pek?
ona göre bana geri dönüş yaparsan sevinirim.
Ay demiii ne guzel bir gelindim.bak di-li gecmis zamanNe güzel bir gelinsin
Gerçekten çok Üzgünüm hisleri tarif etmek çok zor sözlerin bittiği bir ancanlar saydın sabah yazdı bana .. maalesef değerleri düşmüş , gebelik gerçekleşmemiş .
bol bol dua ediyoruz ona .toparlanıp gelecektir en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?