Benim gibi yap ben 1 gün sonra yapiyorum 1 günün keyfi keyiftir.yuh beeeeeeee 1 saaat yazmıyoruz
100 küsür mesaj
maaşımı aldımmm, maaşım bittiburaya yazdıgım kadar sürdü yeminle
Neden ria kullanmiyorsun balım sen yaBir perşembe gecesi kurbanı olacam bi gidişle
Bence hala guzelsindir sadece biraz Gürbüz bir gelinAy demiii ne guzel bir gelindim.bak di-li gecmis zaman
Ne demek balım rövanş ta yaparız merak etme sen ben bi kendime geleyimWhiteblacklife bu hafta senin sayende oldu ınanilmaz gaza geldim merak ettim kendimi zorladim. Bugün mola verdim yarın yapacağım sporu düşünüyorum. Berabere kaldık iyi bir ekip olduk. Hep destek tam destek teşekkür ederim
Destekcilerim güçlüydu whiteblacklife ondan stres oldu ekip kuvvetli o da haklı ne yapsın
Aynen yaa çok üzüldüm. Ben hep olacak diye hayal ediyordum. Hatta rüyamda oldu görmüştüm.Gerçekten çok Üzgünüm hisleri tarif etmek çok zor sözlerin bittiği bir an
Ben çalışmaya başladım hazirlanim spor da da yenecegim seni kaslarim kuvvetlensinNe demek balım rövanş ta yaparız merak etme sen ben bi kendime geleyim
Yok biz tosuncuk diyoruz onaBence hala guzelsindir sadece biraz Gürbüz bir gelin
Aynen ria candirNeden ria kullanmiyorsun balım sen ya
Ah kuzum yaa stresli is çok zor. Eşim de öyle çok üzülüyorum.Bugün çok zor bir gündü malum ay başı işlemler cildirmis gibiydi ve ben bugun istem dışı inanılmaz yedim musterim bugün çok yoruldugumuzu farkedip ıslak kek alip gelmiş onu yedik öğlen tantuni yedik şeker yedim ki ben şeker sevmem o derece bitkindim o enerji verdi . Saat 9 eve geldim tost la çay içtim hiç gücüm kalmamıştı. Bağırsaklarım laktozdan boşaldı şu kaybim da olmuştur yarın şu yerine gelir diye artı çıkarım dedim bi de yediklerimden. Liste işi stres yaptı bende vereceğim diye ne yapacağımı şaşırdım gerçiWhiteblacklife da stres yaptı spor potansiyeli beni bitirdi resmen. Ama benim için iyi oldu tembel bacaklarım çalıştı şimdi daha çok yapmak istiyorum ama bugün bitkinim yarın evin işlerini bitirip yürüyüşe cikacagim. Çok kilo veremezsem vicdan yaparım o da stres yapar diye korkuyorum
Bencede miuNeden zayıf zayıf yazıp söylüyon ki onu
Doğrusu şöyle olmalı
Son çokomol yomodon mo bonos o nosol tomoz olmok
Arada cuma geceleri +18 e bağlanır buralarGittikçe geçmişe daliyorum.daldikca hayret ediyorumgaliba fesat düşünüyorum
Bu haftaki gibi olursa sonuç hic heyecanı olmaz mortiliginBana bunlarla gel canim
Haaa senin kiloyla ne işin var git bebelere bak
O kadar muhabbet ten sonra nereye eflalBen gidiyordum dimi
Ne diyosunHergün hergün spor olmas. Bana kalsa olur
Sen temizliği yanlış anlamışsın bonus
Yok canim alinmadim ben sana. Sadece bu genel alginin sende de olmasina uzuldum.
Ben seni burda tanimadim aylardir yaziyosun biliyorum ne kadar hassas oldugunu.
Ama iste insan bazen lafin nere gittigini hesap edemiyor.
Ben yapiyorum sen niye yapamiyosun diye hangi konuda birine soylesen biraz bozulur helede o konuda hassasiyeti varsa.
Planli olman ne guzel hayranim planli insanlara.
Cok uzun zamandir calisiyosun evde olanin halini anlamak icin ya bunu yasamak yada saglam empati lazim.
Secerek yazmali bazen o zaman sorun kalmaz.
Yoksa seninde hassas oldugun konuda biri aynisini der.
Baska bi sorun yok yani icin rahat olsun.
Ya ben oglen yedim onu sekerim dusmus gibi halsizlesincemenuyu 4 te yazdim
altta şikayet et yazısı varya. O önceden kötü içerik bildiriminin baş harfleri KİB olarak yazılıydı. fORUMA TERS DÜŞEN MESAJLARI ORAYA TIKLAYIP ÇIKAN KUTUCUĞA yazıyorsun.Yönetime gidiyor mesaj. Onlarda geiyo miu yu banlıyoayy şunları küçük yazmaya tekrar dönemedim neden büyük çıktı bunlar yaaa
La tamam be iki dk uğraştırmadın
Kendine iyi bak demek
Ban yiyosun bi süre yoksun ya
O manada kendine iyi bak kib işte
teşekkürler kuzumKızlar hepinizi tebrik ederim ,eksilerinizin devamını dilerim,liste açıklanınca toptan tebrik ederim diye uyanıklığa kaçayım dedim ,böyle daha zormuş
@Efser
@nar_cicegim
@eflalim
@CocoChanelmademoiselle
@Nevreste
@matematik61
@Antepia27
@malipina
hatice901217
ecemavi
@ada81
@masumm
@Ahmet esra
cakil80
@Zeytinlerimm
Shut Up
@Leeshinmee
@YaKaMoZz-z
@Ytmz
begum75
@Portakal Sulu Ordek
Araya kaynayan olmamıştır inşallah
Çok güzel olmalı cocuklarin çok şanslı 4 kardes bir aradalar ne keyifli zamanları oluyordur. Ben tek çocuk buyudugum için çok kardeşi olan biri ile evlendim. O kadar güzel oluyor ki bayram da masada hep birlikte oluyoruz ay tam bir kaos ortamı ama çok neşeli ben mutlu oluyorum aile yemeklerini seviyorumVayt canım benim bütün ev ahalisi en gec saat 7ayakta daha hava karanlık ken bide açız diye uyanıyorlar kızıma daha gözün tam acilmamis diyorum açıp bak açabiliyorum anne diyor
Bazen çığlık atmak istiyorum müşteriye kadar ifadesiz olabilmek çok zorAh kuzum yaa stresli is çok zor. Eşim de öyle çok üzülüyorum.
Hadi inşallah ama o biraz zor be balımBen çalışmaya başladım hazirlanim spor da da yenecegim seni kaslarim kuvvetlensin
Ben çalışmaya başladım hazirlanim spor da da yenecegim seni kaslarim kuvvetlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?