- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Takimcak nedir bu kaynanalardan cektigimizhımmmmm
yataktan 7 de çıktım
işyerindeyim
Ne istiyorum biliyomusun gram sesin çıkmadığı yemyeşil biyeregideyim bi dahada gelmeyeyim.Çok sıkıldım bu hayattan be.
öğleden sonra eve gidicem bugün izin aldım yarım gün.Bir dünya iş beni bekliyor.İşten ziyade kaynana var suratı yine yerleri öpüyor.Bu kadın beni kahrımdan öldürecek valla.Birazdanda kocayla kavga edicem oturduğum yerden kendi kendimi dolduruşa getiriyorum.Yok anam olmuyo yapılanları hazmedemiyorum
dün akşam spordan sonra baya açlık hissettimOoo iyi durmuşsun maşallah
Cakilim genelde bu konular dışında kalırim ama sadece sana bir günümü ozetleyim paln yapabiliyor musun bak bende çalıştım zamanında hemde 7 yıl gibi uzun bi süre ve 80 kişi vardı benim elemanın idare etmem gereken ayriyetten finans muhasebe gelir gider her halt bana aitti ama iki çocuğu idare etmek bi evi yönetmek kadar yormadi hiç biri beni
Sabah 8 ayaktayim evi toplarim ki yüzde yüz gece yatmadan bir tur toplamisimdir zaten kızım kalkar onu emzir altını değiştir üstünu değiştir kirli sebepetine at
Saat 9 oğlum kalkar onun da üstünü değiştir kirliye at
Kahvaltı hazırla saat 9.30 kahvaltıyı oturuyoruz 10 kahvaltıdan kalkar herkes onalr kahvaltı yaparken oğlumun okul çantası hazırlanır meyvesi konulur sulu yıkanıp yeniden doldurulur kızımın kahvaltısı yaptirirlir
Kahvaltıdan sonra tekrar oğlumun üstü değişir üstümü değiştirip okul yoluna çıkarım eve dönüşüm 11.30 kendi kahvaltim 12 De hazır olur bu arada kız emzirip uyutur ki iki lokma yemek bogazima dizilmesin
12 30 kahvaltı dan kalkarim
Ev sil supur akşama yemek yap araya spor sıkıştırdimsa benden keyiflidir yok kız uyandı onu doyur altını temizle bulaşık çamaşır makinası standart hergun yıka bosalt
Oğlunu okuldan al iki çocukla market gor eve gel aha da saat 5
Onları yerleştirelim çocukları doyur aç karnına ayakta iki lokma ye ki bayilmasin White sonra tekrar ev topla oğlum gelince dağıtmıştır çünkü çocuklarla oyna kocaya yemek hazırla onu doyur çay ver sonra meyve ver o araya bi spor daha sıkıştırma gece oldu saat 11 ve çocukları uyut yarın yapılacak yemeği düşün ortalığı bir tur daha topla ütü varsa yap makinayı doldur çocuğun giyeceklerini hazırla koca kişisi kendi seçmez ne giyeceğini corabina kadar hazırla saat 12 .30 ama ben dinlenecektim hani gece 4 defa kızı emzirmeye kalk tabi uyursa oda
Kirli ya da temiz
ne biliyim ben lanet gelsin çektirenlereTakimcak nedir bu kaynanalardan cektigimiz
@MiuLego miuuuuuuuuuummmmm nirdesin sensiz takım da in cin top oynuyo@Nevreste nevrosum nerelerdesin cigerparemmm ❤ Nare83 Ausencia @Whiteblacklife @Bonus @eflalim @Candysugar @suspushanimcim @Matematikhocasi @cakil80 @deynepnaz seviom kizlar hepiniziiiiiiii bütün takımımı unuttuklarim darilmasin bana yerim hepinizi
Ben de Takip ediyorum o hesabıYa çok sporda şişiyor ama çok spor yapmak lazım 40 kilo nasıl gider diye bir hesap var instagram da kadın odun oldu ya bildiğin deli gibi spor yapiyor
yarın sabahtan erken kalkar lesile mi yaparım, lesile candır ufak birşeyler yerim kahvaltiya annenlere gidicem
annem hamur kızartıcakmis
biraz yiyimde ausun kolları yorulmasın haftayaAusencia
iyi geceler kızlar gidip uyuyum başım fena agriyor
Belli bir vakkit takip ettim bir yerden sonra sıkttı artık bence biraz daha kilo vermeliBen de
Ben de Takip ediyorum o hesabı
kız ben hazırım her türlü pon pon sallamayaaaaa
wooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwlamaya hatta havlamaya
sen yeter ki yap şovunu
Canim bana şu heryerde satılan fantom marka hediye gelmişti çok uygun fiyati da çok memnunum.Kızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
3 dlm ekmeğin
Sadece kabuklarını yedim
1 dlm ancak yapar dimi
Karnım agrıyor
Kızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
Karnım agrıyor
Belli bir vakkit takip ettim bir yerden sonra sıkttı artık bence biraz daha kilo vermeli
Ayyy aus sesli güldüm kız
yaa üniversite De misinizBlok ders bizim canim. 80 dk ders 10 dk ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?