Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağımecemavi canım nasıl gidiyor bak bu
Hafta daha dikkatli olmaya kararlıyım ama sende çok istikrar lusin tirsiyorum ya
Vayy harikaYani ben bu sabah çok tatlı çok güzel bir eksi gördüm de
Hedefe bakınca şaşırdım. O zman ben tüm hafta yatabilirim
Ben yanlış hesaplamıs olabilirim500 yaptım sandıydım
Oh şükür
inş kuzumyap bildirim ona göre haftaya spor gruplarına dahil olursun kuzum
dene bakalım belki de buna alışırsın
Ayyyyy isssss-teeerrr, keeee-diiiibirde r lere bastırılır rrrrrrrr
Okumayı yeni öğrenen bir çocuğu takip etmek çok güzel harika zevk alıyorum
Okuyor diye çok mutluyum amaa tez canlıyım ben ya, okuma yarışmasında 4.oldu nasıl üzüldümbelki etmedim tabi. Anne önemli olan okumak demiştin ya diyor len oğlum anan hep birinci olurdu hey yavrum hey
Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım
böyle devam ederse fatma buğulama değil,kızartma olcak bu haftaFatma buğulama var mı bu hafta eceeeeee
Kız rahat bırak çocuğu bu sistemde sanki birinci olsa ne olucuk kıyamam onaAyyyyy isssss-teeerrr, keeee-diiiibirde r lere bastırılır rrrrrrrr
Okumayı yeni öğrenen bir çocuğu takip etmek çok güzel harika zevk alıyorum
Okuyor diye çok mutluyum amaa tez canlıyım ben ya, okuma yarışmasında 4.oldu nasıl üzüldümbelki etmedim tabi. Anne önemli olan okumak demiştin ya diyor len oğlum anan hep birinci olurdu hey yavrum hey
Ece ben bile tırstımTırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım
A ha ha benim rakibim de tolgaydı akrabamızRahat bırak çocuğu kadınben ilk okulda hep 2. olurdum bi kerim vardı geçmek mümkün değildi ...
Yaa niye ablası olsun ya. Öğretmen çok iyi miu, tam benim kafadan. Bu konuda şanslı benim sıpa :)Kız rahat bırak çocuğu bu sistemde sanki birinci olsa ne olucuk kıyamam ona
Ece ben bile tırstım
Anaaa adım resmi olarak listeye geçmiş. Çok tirstim şu an.sonuçlar açıklanmış
durumumuz aşağıda
haftaya daha iyisi olması dileğiyle
böyle devam ederse fatma buğulama değil,kızartma olcak bu hafta
Liste böyle iste hatice, yürü sen yürüAnaaa adım resmi olarak listeye geçmiş. Çok tirstim şu an.bi yürüyüşe çıkayım bari.
ece yapacak onu
miu yapacak di mii ? yapar di miiii ? yapar mııı yapaaaar
ece yapacak onu
önce çiğ çiğ yiycek fatma ablayı sonra çevircek kızartıp yiycek
bu hafta eceyi tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?