Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyyy isssss-teeerrr, keeee-diiii birde r lere bastırılır rrrrrrrr

Okumayı yeni öğrenen bir çocuğu takip etmek çok güzel harika zevk alıyorum
Okuyor diye çok mutluyum amaa tez canlıyım ben ya, okuma yarışmasında 4.oldu nasıl üzüldüm belki etmedim tabi. Anne önemli olan okumak demiştin ya diyor len oğlum anan hep birinci olurdu hey yavrum hey

ecemavi canım nasıl gidiyor bak bu
Hafta daha dikkatli olmaya kararlıyım ama sende çok istikrar lusin tirsiyorum ya
Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım

Rahat bırak çocuğu kadın ben ilk okulda hep 2. olurdum bi kerim vardı geçmek mümkün değildi ...

Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım

Fatma buğulama var mı bu hafta eceeeeee

Kız rahat bırak çocuğu bu sistemde sanki birinci olsa ne olucuk kıyamam ona
Ece ben bile tırstım

Rahat bırak çocuğu kadın ben ilk okulda hep 2. olurdum bi kerim vardı geçmek mümkün değildi ...
A ha ha benim rakibim de tolgaydı akrabamız bir o birinci oluyordu bir ben . Nasıl hırs yapıyordum
Ya bu huyumu sevmiyorum aslında ama işte içimdeki mükemmelliyetciliği susturamıyorum. Hırs yok ya olursa olur anne modunda. Allahın bahşettiği zekayı kullansın istiyorum, bizimki muzurluğa kullanıyor
Ben zeki değildim ya berbattı derslerim, öyle ilgilenen anne baba nerde, abim zaten lay la lom ablalarım kendi havasında, haybeye büyümüşüm, haybeye okula gitmişim. Doğru zamanda destek olunsaydı inanıyorum edebiyat alanında iyi bir şeyler yapardım. Geçti gitti. Sıfırdan ilkokuldan başlamak isterdim tekrar

Ya ben çok sabirsizim hemen herşey olsun istiyorum 9 ayligim gerçi

Günde 2 saatimi spora ayirsam
Senin gibi olurmuyum
Halimi biliyorsun zati
Toparlanirmiyim 2 3 aya
Jilliana baslicam ocakta babamlarda gidip gelicem 2 hafta kalmam lazım annemin temizliği var iki katlı ev allahim

Jillian 1 ay tam yapmam lazım kış artık düğünlerde bitiyor hayatta bir yere gitmem
İp atlıcam bol bol lastik var onla çok güzel egzersizler yapiyoRum sguat birde plank yapicam ve arada oryantal
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…