totonu kaşı ....Eşim aradı, hayırdır öldün mü bu saate kadar aramadın mesaj atmadın dediölsem rahatlardın dedim Allah korusun dedi hayret
Seviyor seni karışısin sonuctaEşim aradı, hayırdır öldün mü bu saate kadar aramadın mesaj atmadın dediölsem rahatlardın dedim Allah korusun dedi hayret
Bem.ızgara düşünüyorum daha lezizFatma buğulama var mı bu hafta eceeeeee
Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürürA ha ha benim rakibim de tolgaydı akrabamızbir o birinci oluyordu bir ben . Nasıl hırs yapıyordum
Ya bu huyumu sevmiyorum aslında ama işte içimdeki mükemmelliyetciliği susturamıyorum. Hırs yok ya olursa olur anne modunda. Allahın bahşettiği zekayı kullansın istiyorum, bizimki muzurluğa kullanıyor
Ben zeki değildim ya berbattı derslerim, öyle ilgilenen anne baba nerde, abim zaten lay la lom ablalarım kendi havasında, haybeye büyümüşüm, haybeye okula gitmişim. Doğru zamanda destek olunsaydı inanıyorum edebiyat alanında iyi bir şeyler yapardım. Geçti gitti. Sıfırdan ilkokuldan başlamak isterdim tekrar
Varol.Begümece yapacak onu
önce çiğ çiğ yiycek fatma ablayı sonra çevircek kızartıp yiycek
bu hafta eceyi tutuyorum
Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım
böyle devam ederse fatma buğulama değil,kızartma olcak bu hafta
Miudan önce benheeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum daben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
heeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum daben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
Şakasını bile.yaptırma şakası bile kötüSeviyor seni karışısin sonucta
Benimki bana 2.hatunu alırım ha diyor kendine Dikkat et dyor
ece bitirir miu ya kalmazheeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum daben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
Bem.ızgara düşünüyorum daha leziz
Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürür
Varol.Begüm
Bakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom
Diye diye yeniyommmmm
Böyle olacaktık Begüm satış ha
Öyle bir şey diyemez benimki. Bu konuda çok takıntılıyım. Kapı orda güle güle derimSeviyor seni karışısin sonucta
Benimki bana 2.hatunu alırım ha diyor kendine Dikkat et dyor
Bem.ızgara düşünüyorum daha leziz
Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürür
Varol.Begüm
Yaa bebişi hatun bukeremde beni tut
Hahay anca rüyanda.görürsün o dediğiniBakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom
Diye diye yeniyommmmm
Böyle olacaktık Begüm satış ha
Kahve mi o
ece bitirir miu ya kalmaz
ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten
ayyy çok zevkli
çok zevk alıcaz harika
ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım
Hahay anca rüyanda.görürsün o dediğini
Begüm satışta degil aksine bir aydınlanma yaşıyor
Öyle bir şey diyemez benimki. Bu konuda çok takıntılıyım. Kapı orda güle güle derim
Öküz cilvesitotonu kaşı ....
cilve bunlar cilve ... bi de öküz dersin
İvitKahve mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?