Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim aradı, hayırdır öldün mü bu saate kadar aramadın mesaj atmadın dedi ölsem rahatlardın dedim Allah korusun dedi hayret
Seviyor seni karışısin sonucta
Benimki bana 2.hatunu alırım ha diyor kendine Dikkat et dyor

Fatma buğulama var mı bu hafta eceeeeee
Bem.ızgara düşünüyorum daha leziz

Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürür

ece yapacak onu
önce çiğ çiğ yiycek fatma ablayı sonra çevircek kızartıp yiycek
bu hafta eceyi tutuyorum
Varol.Begüm

Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım

Bakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom
Diye diye yeniyommmmm

böyle devam ederse fatma buğulama değil,kızartma olcak bu hafta

Böyle olacaktık Begüm satış ha

heeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum da ben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu
ece bitirir miu ya kalmaz

Bem.ızgara düşünüyorum daha leziz

Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürür

Varol.Begüm

ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten
ayyy çok zevkli
çok zevk alıcaz harika

Bakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom
Diye diye yeniyommmmm

Böyle olacaktık Begüm satış ha

ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım

Selam güzel hatunlar

Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabaya ben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...

Gece gene +18 baglamışsınız
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım

Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama

Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…