3kilo vereceğim diyorsun yani ben seni yenmek için kac kilo vereyim bi hesap edeyim heleBir Fatma tüm takıma bedeldir
Cüneyt in filmi gibi bu aus için bu Begüm için bu Ece için diye yuruyecegim
ece bitirir miu ya kalmaz
ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten
ayyy çok zevkli
çok zevk alıcaz harika
ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım
Selam güzel hatunlar
Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabayaben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...
Gece gene +18 baglamışsınız
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım
Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama
Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum
Kaptanım takımda bu aralar karıştırıcıızgaradan önce de tutuyordun ama
Öküz cilvesibir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba
İvit
Kaptanım takımda bu aralar karıştırıcı
Ama beni tuttuğu icin laf yok ona
O hooo ben ne cilveliyim bir bilsenSelam güzel hatunlar
Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabayaben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...
Gece gene +18 baglamışsınız
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım
Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama
Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum
Te allam ya eflal adam sana yaranamıyır inanÖküz cilvesibir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba
İvit
Ha ga . Geçen hafta yaptım güme gidiyordum auskızzz tabii cilvee daha ne olsun ... valla bak .. resmen bugün cilveli .... bi karşı atak yap hele bakem
Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almakTe allam ya eflal adam sana yaranamıyır inan
Benimki bana özel bişi ne vakit aldı du bi düşüneyimyok bulamadım
ızgaradan önce de tutuyordun ama
Yok yok anladım nasılsa bu hatun veremiy Ece gibi güçlü rakip guclunu ayaninda olak
Yok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım derO hooo ben ne cilveliyim bir bilsenaramızda bununla ilgili bir espri bile var ama ayıp söylemem
Geçmiş olsun.
Ya ben hanım hatun diye hitap etmesini çok istiyorum eşimin. Bence bir kadını onure eden hitaplarbenimki bir zamanlar gözümün elifi, meleğim derdi. Heyyyyyyyyyyyyyyyy gidi sene 1800 falan
ızgaradan önce de tutuyordun ama
Vayy harika
Ben yanlış hesaplamıs olabilirim
Ha ga . Geçen hafta yaptım güme gidiyordum austırsıyorum
Aynen
yok ablacım inan satıştan değil,ben yaparmıyım öyle şeyAdaletli kaptanim amaa satış devam
Hah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?