Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ece bitirir miu ya kalmaz

ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten
ayyy çok zevkli
çok zevk alıcaz harika

ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım

Yok yok anladım nasılsa bu hatun veremiy Ece gibi güçlü rakip guclunu ayaninda olak

Hanım hatun bu tarz kelimeler benim çok hoşuma gidiyor
Gerçi benimki hep gülüm der

Öküz cilvesi bir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba

İvit

kızzz tabii cilvee daha ne olsun ... valla bak .. resmen bugün cilveli .... bi karşı atak yap hele bakem

O hooo ben ne cilveliyim bir bilsen aramızda bununla ilgili bir espri bile var ama ayıp söylemem
Geçmiş olsun.
Ya ben hanım hatun diye hitap etmesini çok istiyorum eşimin. Bence bir kadını onure eden hitaplar benimki bir zamanlar gözümün elifi, meleğim derdi. Heyyyyyyyyyyyyyyyy gidi sene 1800 falan

Öküz cilvesi bir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba

İvit
Te allam ya eflal adam sana yaranamıyır inan
Benimki bana özel bişi ne vakit aldı du bi düşüneyim yok bulamadım

Te allam ya eflal adam sana yaranamıyır inan
Benimki bana özel bişi ne vakit aldı du bi düşüneyim yok bulamadım
Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almak

Yok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım der ya değilse bende çok severim hanım demesini lakin içine kinaye girince tadı değişiyo

Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almak
Hah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...
Benimkinin özürü dahada baskın çıkmaktırki sesim çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…