ben burdayim canim .simdi digerleride gelir tek tek
selamlar kızçeler haftasonu kimseler olmuyo nedense
bende bugün kendime ödül verdim
eşim işe götürsün diye kek ve poğaça yapmıştım onlardan aldım yengeme gittim orda kısır yaptık ne zamandır canım çekiyodu zaten
Kızlar bugün sabah kahvaltıya gittik kızımla.Arkadaş saolsun benim için diyetime uygun olsun diye yeşillikler havuç falanda hazırlamıştı.Güzel bi gün geçirdim.YArın sabahtan itibaren arapça derslerime de başlıyorum.Artık çalışkan bi öğrenci olmam lazım
sapol canım valla ilaç kullanmaya başladım ilerlemeden şimdilik çok kötü değil allaha şükürAfiyet olsun canım.Hastayım diye yazmışsın.Bende de aynı anlattığın gibi oluyor hastalık seyri.Dikkat ediyorum inş hastalanmam.ben hastalanınca otomatik olarak kızımda oluyor.Allah şifa versin canım
uykumgeldi çıktım sen gelmişsin....
afiyet olsuuunn........
ssana da afiyet olsun iyi yapmışsıın..........
ayy benim de öyle başlar,o faranjit ne acıtır amakızlar ben hasta oluyorum galiba eşimden bana geçti grip ama ben her zaman önce faranjit olurum sonra grip arkasından öksürük çok ağır atlatırım
şimdi yine boğazım faranjit olmaya başlamış ilaç içmeye başladım ama nafile
aman olmasin .cok kotu bir tecrube cunku .ben hem marmara hem duzce depremini yasayan biri olarak en kucuk sarsintida bile telaslaniyorum ..rabbim birdaha yasatmasin:18:
Selam kızlar,herkese mutlu hafta sonrları diliyorum.Bizimki güzel geçiyor çok şükür
dün günümüz vardı ve benim de 15 günde 1 yaptığım serbest günümdüoy oy ne mamalar yedim ne mamalar Bugün arkadaşımın kızının doğumgününe gidicez.Bıdığın uyanmasını bekliyoruz.Orada yemeyim artık diyorum ama sanırım tutamayabilirim kendimi.Pazartesiden itibaren yine hiç kaçamaksız sıkı sıkı uygularım diyetimi.Acelemiz yok zaten değil mi tontişler?1 gün de almadık bu kiloları az veren yağdan,çok veren kastan
dünkü menüm :78:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
şekersiz çay
öğlen:
6-7 kaşık kısır (bu diyetime uyuyor sayılır)
2-3 kaşık tavuklu salata (bu da uyuyor aslında ama light mayonez vardı)
1 lokma tavuklu garnitürlü börek
2 ince dilim pizza (ev yapımı)
ince bir dilim pasta
1 ad. muffin kek
3 bardak şekersiz çay
akşam:
2 ad. sardalya
su:2.4 Lt
spor :yok
günaydınlarrrr kızllarrr....
muthiş bi bel ağrısıyla uyandımm...yarı doktor yolu gözüktü gene banaaa
gannfeedddd nasıl gidio kalp vakfıııı
Selam kızlar,herkese mutlu hafta sonrları diliyorum.Bizimki güzel geçiyor çok şükür
dün günümüz vardı ve benim de 15 günde 1 yaptığım serbest günümdüoy oy ne mamalar yedim ne mamalar Bugün arkadaşımın kızının doğumgününe gidicez.Bıdığın uyanmasını bekliyoruz.Orada yemeyim artık diyorum ama sanırım tutamayabilirim kendimi.Pazartesiden itibaren yine hiç kaçamaksız sıkı sıkı uygularım diyetimi.Acelemiz yok zaten değil mi tontişler?1 gün de almadık bu kiloları az veren yağdan,çok veren kastan
dünkü menüm :78:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
şekersiz çay
öğlen:
6-7 kaşık kısır (bu diyetime uyuyor sayılır)
2-3 kaşık tavuklu salata (bu da uyuyor aslında ama light mayonez vardı)
1 lokma tavuklu garnitürlü börek
2 ince dilim pizza (ev yapımı)
ince bir dilim pasta
1 ad. muffin kek
3 bardak şekersiz çay
akşam:
2 ad. sardalya
su:2.4 Lt
spor :yok
sağol canımOhhh gerçekten ne mamalar yemişsin.Afiyet olsun
geçmiş olsun ....ganfed kaçamaktaı acabaaa...tr ye koşmayı kafaya koydu bu kız kesin..........
çok da abartmamışsın canım merak etme bişey olmaz o kadardan.....
Günaydın canlarım,çok güzel bir gün diliyorum
Günaydın canlarım,çok güzel bir gün diliyorum
günaydınlarrrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?