Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben burdayim canim .simdi digerleride gelir tek tek

uykumgeldi çıktım sen gelmişsin....

afiyet olsuuunn........

ssana da afiyet olsun iyi yapmışsıın..........

Afiyet olsun canım.Hastayım diye yazmışsın.Bende de aynı anlattığın gibi oluyor hastalık seyri.Dikkat ediyorum inş hastalanmam.ben hastalanınca otomatik olarak kızımda oluyor.Allah şifa versin canım
sapol canım valla ilaç kullanmaya başladım ilerlemeden şimdilik çok kötü değil allaha şükür
bende bi yakalandımmı çok fena oluyo işte nefes almak bile istemiyorum boğazlarım öle feci acıyo
sende dikkat et birde bebiş var

uykumgeldi çıktım sen gelmişsin....

afiyet olsuuunn........

ssana da afiyet olsun iyi yapmışsıın..........

sağol kuzum

günaydın kızlaar................................cumanın mesaj sayımı kimdeydi bakiim...

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed x

nev81 x

aysen_34 x

roseberry (izinli)

saphira x

anşaa x

ipekyo x

hulya eyup hülya masaj sayımı sendeymiş p.tesi yaparsın cumanınkini

hulyaeyup= 0
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

günaydınlarrrr kızllarrr....
muthiş bi bel ağrısıyla uyandımm...yarı doktor yolu gözüktü gene banaaa
gannfeedddd nasıl gidio kalp vakfıııı

ayy benim de öyle başlar,o faranjit ne acıtır ama çok geçmiş olsun canım
aman olmasin .cok kotu bir tecrube cunku .ben hem marmara hem duzce depremini yasayan biri olarak en kucuk sarsintida bile telaslaniyorum ..rabbim birdaha yasatmasin:18:

zaten 99 depremlerinden sonra fobi haline geldi ben de deprem.kalabalıkta,''bir arkadaşım sesimi duyan var mı'' dediği zaman mesela,aklıma hemen enkaz altından bağıranlar ya da enkaz altındakilere bağıran görevliler geliyor,gözlerim doluyor.hatta şu an da bile...çok acı! Allahım bir daha yaşatmasın

Selam kızlar,herkese mutlu hafta sonrları diliyorum.Bizimki güzel geçiyor çok şükür
dün günümüz vardı ve benim de 15 günde 1 yaptığım serbest günümdü oy oy ne mamalar yedim ne mamalar Bugün arkadaşımın kızının doğumgününe gidicez.Bıdığın uyanmasını bekliyoruz.Orada yemeyim artık diyorum ama sanırım tutamayabilirim kendimi.Pazartesiden itibaren yine hiç kaçamaksız sıkı sıkı uygularım diyetimi.Acelemiz yok zaten değil mi tontişler?1 gün de almadık bu kiloları az veren yağdan,çok veren kastan

dünkü menüm :78:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
şekersiz çay

öğlen:
6-7 kaşık kısır (bu diyetime uyuyor sayılır)
2-3 kaşık tavuklu salata (bu da uyuyor aslında ama light mayonez vardı)
1 lokma tavuklu garnitürlü börek
2 ince dilim pizza (ev yapımı)
ince bir dilim pasta
1 ad. muffin kek
3 bardak şekersiz çay

akşam:
2 ad. sardalya

su:2.4 Lt
spor :yok

Ohhh gerçekten ne mamalar yemişsin.Afiyet olsun

günaydınlarrrr kızllarrr....
muthiş bi bel ağrısıyla uyandımm...yarı doktor yolu gözüktü gene banaaa
gannfeedddd nasıl gidio kalp vakfıııı

geçmiş olsun ....ganfed kaçamaktaı acabaaa...tr ye koşmayı kafaya koydu bu kız kesin..........

çok da abartmamışsın canım merak etme bişey olmaz o kadardan.....

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
kuru yemiş
9 ad. sardalya (akşamdan kalma,soğuk olarak)
1 bardak şekersiz çay

öğlen:
ayrıntılı yazmayayım,pasta,börek,poğaça hatta kola bile tükettim.hepsinden az az yedim ama çeşit çok olunca,çok yemiş oldum.en kötü ihtimalle bu hafta verdiğim 0.8 Kg yu almışımdır diye düşünüyorum.yarından itibaren sıkı sıkı diyetime ve sporuma sarılıcam.tam 2 hafta boyunca,bir sonraki serbest günümü haketmek için hiç kaçamak yapmayacağım.En az 2 kg vermeyi hedefliyorum kendime 22 Ekime kadar

akşam:tabiki yok

su: 2 Lt yi geçti sanırım
spor: doğumgününde yarım saat kadar dans edip benim kuzuşla zıpladım,o sayılır mı bilmem

Son düzenleme:
2 saattir yatakta uyanık duruyorum canım ne kahvaltı yapmak ne de iş yapmak istiyo havada kapkara ruhum daraldı
evde bit pazarı misali biri beni gaza getirsin

kızlar neredesiniz yaa nevim nasıl oldun düzeldinmi biraz canım

hiç sevmiyorum şu kapalı havaları.hava kapandıkça benşm deiçim kapanıyor sanki .
biraz spor yapayım da mutlu olayım bari.lisleiye geçiyorum hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…