Kız uyumadan bakıcam geçmişe az az girebiliyom zati çalışırken diye gündemdeyim.. menüleri gece hepsine bakcam
Rica ederim canımHer haltı bilen tel güya akilli link almıyortekrar sağol
Aynen bi halt bilmez işgüzar kadınlar....Ada takma yaa lutfen sunlari herseyi biliyoz diye konusup hicbir b.k bilmezler
BecerikliliğineNe gülüyon
Ye benceYememek için spor yapıyorum şuan elma diye geberiyorum
Ben seni tanısam biz çok iyi anlaşırız.. deli deliyi her yerde bulurAyyy sen beni bi tanisan kacarsin çok fenayimdir ama bana yapılana susarimmm ama sevdigim insanı biri uzerse vay haline eziyetin dünyanın cehennemin tadını anlar
RakıBu saatten sonra anca ıhlamur gider bol karanfilli
AnlamadıBebisim benim 81.6 ne
Yardımcı olur mu cnm kilo vermeyeBu saatten sonra anca ıhlamur gider bol karanfilli
Millattan önceydi sanırımBecerikliliğine
Ye bence
Ben seni tanısam biz çok iyi anlaşırız.. deli deliyi her yerde bulur
Rakı
Cook sinir bozucu ben o zamanki kafamla beni bogan insanlara icimden Allah size evlat versin ama sut vermesin ki anlayasiniz beni tabii lohusa kafasiyla... simdi diyorum ki Sizi Allaha havale ediyorum..ada81 ben kizimi 24 ay emzirdim.Benimde cok sutum vardi.cok olmasina bile bahane bulup doyurucu degildir o cok durudur beslemez o sut diye ötüyolardi.
O salı günüBecerikliliğine
Ye bence
Rakı
Kiz hedefler diye bisey yazilmis orada ben 81.6 yaziyodu ben anlamadi seni bacimAnlamadı
Bak bu doğru da bizi goren kacardi o zamandaBecerikliliğine
Ye bence
Rakı
Sanmıyorum canım.çay uykumu kaçırıyo yeşil çay da. en iyisi buYardımcı olur mu cnm kilo vermeye
Yemeyecegim yemeyecegim yemeyecegim işte bi elmaya mi yenilecegim lan ben yemiyorummmmmBecerikliliğine
Ye bence
Rakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?