- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Banane! Once benim menume baksan nolir kiiiiii. Namizsiz vicdonsiz!Çiçeaaam girdiğim yerden bakıyom şuan.. ders çalışırken yazılıp geçmişte kalanlara uyumadan dönüp bakıcam
Owww yeeeeaaaaahhhiçelimmmm
Yakarım la yakmam mı
Nasıl sopaYemedim ama hadi yemiş ayağına yatayim ama pazartesi duzelme sopayla geleceğim
Geçmiş olsun canım aman dikkatİyi canım boğazım yanıyor çeşmeler açıldı grip olcam galibasen??
Allaha şükür iki cocugumuda mama tattirmadan buyutuyorum ama süt olmaması çok kötü mecburiyete diyecek lafım yok ama sütü olduğu halde emzirmeyen anneleri yolasim geliyor işte ada bak ne güzel diyorsun neler yaptım sütum olsun diye diyorsun var ama emzirmeyeyim diyenler mama rahat diyenlere kilimBenim hic sütüm olmadi(( neler neler yaptim.. mecbur hazir sutlerle mamalarla besledim gazi olunca 2 -3 cay kasigi rezene verirdim ....eczaneden almistim onu verirdim kızıma iyi gelirdi ..
Sağol canım bu grip beni terketmiyor bağışıklık bende çok zayıf maalesefGeçmiş olsun canım
Hahahhaha seni yerim ben dur döneyim geçmişe bulayımBanane! Once benim menume baksan nolir kiiiiii. Namizsiz vicdonsiz!
Bilmiyorum kiNiye beni görünce bu smile aklınıza geliyor
SağolasınBilmiyorum kinefsin yokluğunu hissetme diye şeettiydim
Sağol kaptancmm sen nasılsın özlüyorum burayı gelemiyorum oğlum telefonumu terketmiyorNasıl sopa
Geçmiş olsun canım aman dikkat
Kızılcık kızılcık ustune çivili bide beyzbol sopası sıraylaNasıl sopa
Geçmiş olsun canım aman dikkat
Kız menü nerde haniiiBugun bi banyo yapayim sicak sicak
Menumu de yazayim
Sabah kizimin omletinden otlandim, bir de portakal yedim
Oglen= 1 kase tarhana corbasi ve et doner 2 kasik kadar
Ara= 1 turk kahvesi, 1 minik kare bitter
Aksam= 1 bardak sut, 1 avuc cig findik
2 kasik da boza yesem mi. Boza olayini tam bilmiyorum
@MiuLego
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahİyi canım boğazım yanıyor çeşmeler açıldı grip olcam galibasen??
Link olamadı
Sağol canimcimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Olsun. Olduğu kadar canım..Sağol kaptancmm sen nasılsın özlüyorum burayı gelemiyorum oğlum telefonumu terketmiyor
Tadı güzellllll miiiiiii hoş bi tadı varrrrr mıııııııKızılcık kızılcık ustune çivili bide beyzbol sopası sırayla
EvetKapuska mı
Yok bir kere yaptır emin ol keşke ben yapsam diyorsunBenimkide yapsada istese keske.
Adam full pasak
Olsun. Olduğu kadar canım..
Tadı güzellllll miiiiiii hoş bi tadı varrrrr mııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?