Bende eger yesil cay çok icersem çarpintı yapiyor..Sanmıyorum canım.çay uykumu kaçırıyo yeşil çay da. en iyisi bu
Bismillah.... biri dürttü sanki
Bu saatte meyve yenir mi miu. Direk yağ akşam akşamBecerikliliğine
Ye bence
Ben seni tanısam biz çok iyi anlaşırız.. deli deliyi her yerde bulur
Rakı
Günde bi bardak içiyom. O da yeni yeni. Eskiden mate çayıyla yeşilçayı karıştırıp içerdim güzel kilo verdirmişti.Bende eger yesil cay çok icersem çarpintı yapiyor..
Anam bi otur motor soğusun abooAyyy kalkıp bir mil daha lessie mi yapsam yoksa egzersiz mi yoksa artık otursam mi totomun ustune ama oturunca kemikler batıyor açıyor ki
Klasik cevap ama havalar dan balimBugun oglen uyumama ramen cok yorgunum. Sizde de oluyormu boyle kizlar ? Kipirdanacak halim yok. Cok Az da yemiyorum. Neden bu Boyle yahu
28 yıldır soğuktu biraz çalışsın demi amaAnam bi otur motor soğusun aboo
Bende kilo vermede yesil cay cok etkilo ama icemiyorum icince midem yaniyor bagirsak hizli boşalıyor ve kansizlik rGünde bi bardak içiyom. O da yeni yeni. Eskiden mate çayıyla yeşilçayı karıştırıp içerdim güzel kilo verdirmişti.
KoptumAnam bi otur motor soğusun aboo
Afiyet olsun; )Sanmıyorum canım.çay uykumu kaçırıyo yeşil çay da. en iyisi bu
Maşallah dostum hakikaten yamansin28 yıldır soğuktu biraz çalışsın demi ama
Kansizlik var mi canimBugun oglen uyumama ramen cok yorgunum. Sizde de oluyormu boyle kizlar ? Kipirdanacak halim yok. Cok Az da yemiyorum. Neden bu Boyle yahu
Ne cok gezmelere gidiyon kiz düğün dernek masallahMisafirlikten gelioruz kızlar çayın yanına kadın bayram kömbesiyle kavrulmuş fıstık çıkarmış sadece fıstığı yedim oda bir avuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?