- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Var var bana spor olur yememek için spor yapıyorum psikolojik yiyiciyim ben gercektendeOlsun. Olduğu kadar canım..
Tadı güzellllll miiiiiii hoş bi tadı varrrrr mııııııı
Bi bilsem sorunun ne sana sorun olana sorun olacağım da bilmiyorum kiSürekli uyumak istiyom ben
Benim sorunum ne adamımmmmmm
Ben de yahu.. hepimiz öyleyiz gerçi.. dıyınca yemeyi bırakanlardan olsaydık hepimiz ideal kilomuzdaydık kiVar var bana spor olur yememek için spor yapıyorum psikolojik yiyiciyim ben gercektende
Ayyy canim goguslerim popalamaktan yara oldu.... gorumcem gordu en son birak ada yeter dedi...dkizimar gittim dr yeter zorlama dedi muhtemel genetik olabilir dedi annemde bizi hic emzirememis sut olmamis.. mecbur kulladim sut kizima...Allaha şükür iki cocugumuda mama tattirmadan buyutuyorum ama süt olmaması çok kötü mecburiyete diyecek lafım yok ama sütü olduğu halde emzirmeyen anneleri yolasim geliyor işte ada bak ne güzel diyorsun neler yaptım sütum olsun diye diyorsun var ama emzirmeyeyim diyenler mama rahat diyenlere kilim
Sen keşke ankarda olaydın vaytBi bilsem sorunun ne sana sorun olana sorun olacağım da bilmiyorum ki
Kızlar bu linkteki 40 sayfada hem piric olur bu tarifle hem bulgur
Benim.oglumda 40 gün almadı ada sağa sağa verdim 40 gun sonunda sagdikca azalıyor diye emzirmeye çalıştım 4 ay yara oldu aglaya aglaya emzirdim ama vardı sütum o gorumceleri yolasim var zaten Allahım dan bulsun oda lohusalık bende cok aşırı terliyordum senin gibi evim sopaliydi kış ayı ay ne çektim beeeAyyy canim goguslerim popalamaktan yara oldu.... gorumcem gordu en son birak ada yeter dedi...dkizimar gittim dr yeter zorlama dedi muhtemel genetik olabilir dedi annemde bizi hic emzirememis sut olmamis.. mecbur kulladim sut kizima...
Sonra gorumcem gitmis kv demiski adanin kolayina geliyor demis... Allaha havale ettim yaziklar olsun ... neresi kolay mama hazirlamak kizima gece iki kere uyanip mama hazirlardim. Lohusada ben cook terlerdim sirilsiklam olurdum o terle yataktan kalkar mutfaga git sut hazirla geri don uyku kacti tam uyuyacam tekrar kalk ikinci sutu hazirla ne kadar kolay demi...
Anne göğsünü cikarip yatagin icinde emzirmek mi kolay yoksa gidip sut haxirlamak mi ???
Bende çok istiyorumSürekli uyumak istiyom ben
Benim sorunum ne adamımmmmmm
Ne gülüyon
Yememek için spor yapıyorum şuan elma diye geberiyorumBen de yahu.. hepimiz öyleyiz gerçi.. dıyınca yemeyi bırakanlardan olsaydık hepimiz ideal kilomuzdaydık ki
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mutfagim-benim-atolyem.614829/page-40#post-33142365Kızlar bu linkteki 40 sayfada hem piric olur bu tarifle hem bulgur
Malesef telim link almadı tablette eşimde onu hiç söyletmiyeyim diye almadım
suspushanimcim 60kiloyum
Piriinç bulgur kıvam katıyo. Diğeri çorba gibi oluyo ben az bişey de olsa katıyorum. Ama tabi tercihe kalmış
Ayyy sen beni bi tanisan kacarsin çok fenayimdir ama bana yapılana susarimmm ama sevdigim insanı biri uzerse vay haline eziyetin dünyanın cehennemin tadını anlarSen keşke ankarda olaydın vayt
Çete olurduk senle
Her haltı bilen tel güya akilli link almıyor
Ben herseyi denedim canim kizim emiyordu hic sorun yaratmadi ama cekiyor cekiyor hic bisey gelmiyor basıyor yaygarayi en son sut veriyorduk doymuyordu bisey gelmiyordu ki...Benim.oglumda 40 gün almadı ada sağa sağa verdim 40 gun sonunda sagdikca azalıyor diye emzirmeye çalıştım 4 ay yara oldu aglaya aglaya emzirdim ama vardı sütum o gorumceleri yolasim var zaten Allahım dan bulsun oda lohusalık bende cok aşırı terliyordum senin gibi evim sopaliydi kış ayı ay ne çektim beee
Ada takma yaa lutfen sunlari herseyi biliyoz diye konusup hicbir b.k bilmezlerBen herseyi denedim canim kizim emiyordu hic sorun yaratmadi ama cekiyor cekiyor hic bisey gelmiyor basıyor yaygarayi en son sut veriyorduk doymuyordu bisey gelmiyordu ki...
Bi kadinin ne olursa olsun sutu olur diyen kadinlarida benim bogasim varemzirsen olur ... eeee emzirmeyip ne yapacam o sutu gece kalkip sut hazirlamak daha mi kolay..offff geçmişi hatırladım simdi cok sukur kizimin bagisiklik sistemi cok güçlü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?