Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy canim goguslerim popalamaktan yara oldu.... gorumcem gordu en son birak ada yeter dedi...dkizimar gittim dr yeter zorlama dedi muhtemel genetik olabilir dedi annemde bizi hic emzirememis sut olmamis.. mecbur kulladim sut kizima...

Sonra gorumcem gitmis kv demiski adanin kolayina geliyor demis... Allaha havale ettim yaziklar olsun ... neresi kolay mama hazirlamak kizima gece iki kere uyanip mama hazirlardim. Lohusada ben cook terlerdim sirilsiklam olurdum o terle yataktan kalkar mutfaga git sut hazirla geri don uyku kacti tam uyuyacam tekrar kalk ikinci sutu hazirla ne kadar kolay demi...

Anne göğsünü cikarip yatagin icinde emzirmek mi kolay yoksa gidip sut haxirlamak mi ???

Benim.oglumda 40 gün almadı ada sağa sağa verdim 40 gun sonunda sagdikca azalıyor diye emzirmeye çalıştım 4 ay yara oldu aglaya aglaya emzirdim ama vardı sütum o gorumceleri yolasim var zaten Allahım dan bulsun oda lohusalık bende cok aşırı terliyordum senin gibi evim sopaliydi kış ayı ay ne çektim beee

Ben herseyi denedim canim kizim emiyordu hic sorun yaratmadi ama cekiyor cekiyor hic bisey gelmiyor basıyor yaygarayi en son sut veriyorduk doymuyordu bisey gelmiyordu ki...

Bi kadinin ne olursa olsun sutu olur diyen kadinlarida benim bogasim var emzirsen olur... eeee emzirmeyip ne yapacam o sutu gece kalkip sut hazirlamak daha mi kolay..offff geçmişi hatırladım simdi cok sukur kizimin bagisiklik sistemi cok güçlü ...

Ada takma yaa lutfen sunlari herseyi biliyoz diye konusup hicbir b.k bilmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…