aman hep ev görme çocuk hayırlama işteNe cok gezmelere gidiyon kiz düğün dernek masallah)
Öyle kuzum haklısın o konu beni de çok düşündürüyor da annemlerdeyim ya internet yok Burada Leslie de zaten yürüyüş diye dışarıda yürüyorum ben de. Instagram dan bölgesel hareket bişeyler buldum onları yapmaya çalışıcam. Yarın. Bi de bugun menüyü yazdıktan sonra ip varmış gibi zipladim 100 defa falan ama yerçekimi bu kiloyla ikizleri baya zorladı .eliptigimi özledim.Artık listesin 1 saat yuruyus kurtarmazmi ha lessie acil başla dostum günde en az 3 mil.dostum liste sorumluluk dostum emzirmenin avantajını iyi kullan dostum emzirerek herkesten 500 ile 700 kalori daha fazla yakiyorsun dostum
yemek değil de tatlı düşkünüyüz ailecek. Kendi aramızda aşcinsel diyoz kendimizeGorsel yiyiciyim gormezsem yemiyorum bir insanin cani her gordugunu yemek ister mi ben tokken bile gorunce yemek istiyorum
Yumuşak sarkık tombis tombis eee sen bilirsinE biz vermeyelim o zaman yağları yumuşak yumuşak
Ben de şu an öyleyimHahacok arastirirdim hangi bitki neye iyi geliyor
Igrenc tiksinc öğğYumuşak sarkık tombis tombis eee sen bilirsin
O ne gizzzzyemek değil de tatlı düşkünüyüz ailecek. Kendi aramızda aşcinsel diyoz kendimize
Artık kim ne yemek istiyosa yesin kafasındayımBu saatte meyve yenir mi miu. Direk yağ akşam akşam
Yapmaz miiii yag direktKızlar çekirdek kilo yapar mı
Korkma korkma acimayacak hadi sıkılasma zamaniiiiiYavaş gel daa korkutma ürkütme
Menu boyle degildi kuzum. Yetistiremedim bugun pazara gidince. Yarin yapicam. Ama cok yurudum bugun 3 saat olmusturKız menü nerde haniii
Bişey yememişsin akşam yemeği neden yemedin?
Bizim menğler böyle miydi ay?
Boza da içeydin
Aşcinsel işte hep yemek isteyen ağzı boş durmayanO ne gizzzz
Oyy gecmis olsunnn. Bende de var biraz. Gormezlikten geliyorumİyi canım boğazım yanıyor çeşmeler açıldı grip olcam galibasen??
Yemedim kiiiSaat gec oldu en iyisi yeme
Bende White eski miu ol diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmArtık kim ne yemek istiyosa yesin kafasındayım
Yi beni. Durum yap da ye ama.Hahahhaha seni yerim ben dur döneyim geçmişe bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?