- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende sevmemmmmYi beni. Durum yap da ye ama.
Bugun oglen olgunlasmamis trabzon hurmasi yiyeyim dedim bi dilim aldim bogazima durdu . O nedir ulaaa
Hahahhaha kendiyle kavga eden vaytYemeyecegim yemeyecegim yemeyecegim işte bi elmaya mi yenilecegim lan ben yemiyorummmmm
Ben de öyleyim donna kuzum hep öyleyim benBugun oglen uyumama ramen cok yorgunum. Sizde de oluyormu boyle kizlar ? Kipirdanacak halim yok. Cok Az da yemiyorum. Neden bu Boyle yahu
Harikasınnnn beee kendinle gırur duyma tertemiz vicdanla uyuma zamanı şimdi.. keyfini çıkar :)Misafirlikten gelioruz kızlar çayın yanına kadın bayram kömbesiyle kavrulmuş fıstık çıkarmış sadece fıstığı yedim oda bir avuç
Çakılım kendinle konuş.. ciddi ciiddi...Nasil egitirim esim istahli o yedigi surece bizim evde hep kalorili seyler olacak sua evdekileri bir gorseniz cok sinir bozucu.suan ustumden tir gecmis gibi oldu kulaklarim yaniyor ensem yaniyor
1 avuç kavrulmamış çiğ tuzsuz çekirdek faydalıdır.. içindeki yaplar faydalıdır..Kızlar çekirdek kilo yapar mı
Ay kuzumMenu boyle degildi kuzum. Yetistiremedim bugun pazara gidince. Yarin yapicam. Ama cok yurudum bugun 3 saat olmustur
Bir an inandımHu huuuuuuuu
Ben ütü yapicaktim dimi
Duş aldım koltukta uyumuşum
Esimde utuleri yapmış
Suprizzzzzzzzzz
Dermsimmmmm
Olgunlassinlar da yogurtla ara ogun yapem.Bende sevmemmmm
BilmezmiyimKorkma korkma acimayacak hadi sıkılasma zamaniiiii
Bende tutacağım da bebis küçük diye bekliyorumOlgunlassinlar da yogurtla ara ogun yapem.
Aslinda bu ara oruc mu tutsam diye icimden geciyor. Yaz ayinda tutamiyorum tansiyonum dustugu icin
Canım rahat ol.. müsait olduğunda gel.. evet bodoslama dal.. geçmişten tanışmışlıktan gelen bir muhabbetimiz yok işte normal konular.. dışında neden hissedesin yahu? Hepimizin bir zamanların yenisiyiz burada..Kızlar kızlar ne çok konuşmuşsunuz üşenmedim bi nefeste okudum
Yalnız kızlar sizleri tanımadığım İçin konularınıza bodoslama dalasım var ama nerden nasıl dalarım onu bilmiyorum yeni olduğum için birazcık dışarıda hissediyorum kendimi zamanla oluşacak muhabbetler tabiki de bunlar ama kural olarak aktif olmak gerektiği için bu kısımda eksik kalıyorum malum küçükte bir bebeğim var boş olduğum anlarda fırsat bu fırsat deyip ev işleri yemek vs ile uğraşıyorum
Menü paylaşımına sadık kalıyorum yeterli mi bilmiyorum ama bebiş düzenini oturtana kadar bi süre bu tempoda devam edebilirim sanırım
@MiuLego olmaz dersen saygı duyarım
Kilo verme konusunda kesinlikle kararlıyım bu kilo ile yaşayamam hayatımın her dönemi diyet zaten
O yüzden kilo verme konusunda hedefe ulaşma konusunda bana güvenebilirsiniz
Hayaller ve hayatlar durumu olmuşHu huuuuuuuu
Ben ütü yapicaktim dimi
Duş aldım koltukta uyumuşum
Esimde utuleri yapmış
Suprizzzzzzzzzz
Dermsimmmmm
Dal tuttuğun yerden gel ki motive edebilelim demi amaKızlar kızlar ne çok konuşmuşsunuz üşenmedim bi nefeste okudum
Yalnız kızlar sizleri tanımadığım İçin konularınıza bodoslama dalasım var ama nerden nasıl dalarım onu bilmiyorum yeni olduğum için birazcık dışarıda hissediyorum kendimi zamanla oluşacak muhabbetler tabiki de bunlar ama kural olarak aktif olmak gerektiği için bu kısımda eksik kalıyorum malum küçükte bir bebeğim var boş olduğum anlarda fırsat bu fırsat deyip ev işleri yemek vs ile uğraşıyorum
Menü paylaşımına sadık kalıyorum yeterli mi bilmiyorum ama bebiş düzenini oturtana kadar bi süre bu tempoda devam edebilirim sanırım
@MiuLego olmaz dersen saygı duyarım
Kilo verme konusunda kesinlikle kararlıyım bu kilo ile yaşayamam hayatımın her dönemi diyet zaten
O yüzden kilo verme konusunda hedefe ulaşma konusunda bana güvenebilirsiniz
Bende White eski miu ol diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tımım dürüm çiçeak yapıp yiyecaaammmYi beni. Durum yap da ye ama.
Bugun oglen olgunlasmamis trabzon hurmasi yiyeyim dedim bi dilim aldim bogazima durdu . O nedir ulaaa
Çok kalorilidir.. amaaaan nolcak ki ye gitsin@MiuLego aus bozayi pek onermedi ben de yemedim. Sen de ozune donersen cok hos olabilir
Aha bayılırım ayyyy köz patlıcanlı hamburgeri@MiuLego big baker'a gidicez cnm
Tecrübe konuşuyor diyorsunAburcuburların bendeki etkisi
Dondurma göbeğe
Çekirdek çerez göbeğe
Kola gazoz cips çikolata çokookremler bacağa ve totoya hemi de bol selülitlisinden oohh defalarca kanıtlanmış
Etmiyor hedefimi 1 hafta geriye cekti yilbasinda fotolarda kilo vermis olmak istiyorum yarin bunu telafi etmem gerek 2 gundur yiyorum ve eskisi gibi yorgun hisetmeye basladim sanirim sekerli seylerde yoruyor.İşte bu diyeti uzatmak motive kaybına neden oluyor ilk başlarda diyete başlayınca millet aaa White sende ama çok takintilisin yaa böyle olur mu dedi ama ben bir kere bile yolumdan sasmadim her hafta 1 2 verip kurtulmak varken neden yolumu uzatayim diye düşündüm hep ve 4 buçuk ayda 28 kiloya yakın verdim kendimi övmek değil niyetim inan ama anlamıyorum bazen neden diyorum tadını mi bilmiyorum yemesem olur mu onu kendine neden odul yapmıyor diye kilo verince yiyeyim demiyor ya ben bi magnum dondurma için 5 ay bekledim ya yapmayın etmeyin bu beden sizin bunla yaşayan sensin ne oldu daha geçen güne kadar yılbaşı için üzülen çakıl nerede 70 kilo hedefi nerede yedin ne değişti neye çare oldu neye çözüm oldu anlat bana anlayayyim belki çok yukleniyorsun diyorum burda ki arkadaşlara ama inanın ki kimsenin kötülüğünü istemiyorum insanların o bakışları terbiyesizce sözleri aaaa sen zaten bozacaktin vereceğine inanmıyorum imaları bi tatlı bi sos ediyor mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?