Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemeyecegim yemeyecegim yemeyecegim işte bi elmaya mi yenilecegim lan ben yemiyorummmmm
Hahahhaha kendiyle kavga eden vayt
Bugun oglen uyumama ramen cok yorgunum. Sizde de oluyormu boyle kizlar ? Kipirdanacak halim yok. Cok Az da yemiyorum. Neden bu Boyle yahu
Ben de öyleyim donna kuzum hep öyleyim ben
Misafirlikten gelioruz kızlar çayın yanına kadın bayram kömbesiyle kavrulmuş fıstık çıkarmış sadece fıstığı yedim oda bir avuç
Harikasınnnn beee kendinle gırur duyma tertemiz vicdanla uyuma zamanı şimdi.. keyfini çıkar :)
Nasil egitirim esim istahli o yedigi surece bizim evde hep kalorili seyler olacak sua evdekileri bir gorseniz cok sinir bozucu.suan ustumden tir gecmis gibi oldu kulaklarim yaniyor ensem yaniyor
Çakılım kendinle konuş.. ciddi ciiddi...
Al karşına kendini..

Konış bildiğin..
Şimdiye kadar yedim ne oldu?
Daha yesem ne olacak?
Yemesem nolur?
Canım birleyi uzaylara kadar çekse ne olur? Çekti hadi yemesem ne olur?

Sonrasında da mantıklı karar var.. ve kendine inan.
Kızlar çekirdek kilo yapar mı
1 avuç kavrulmamış çiğ tuzsuz çekirdek faydalıdır.. içindeki yaplar faydalıdır..
Fazlası kavrulmuşu tuzlusu tamamen zararlı.
Kafa daha rahat böyle
Menu boyle degildi kuzum. Yetistiremedim bugun pazara gidince. Yarin yapicam. Ama cok yurudum bugun 3 saat olmustur
Ay kuzum

Kızlar kızlar ne çok konuşmuşsunuz üşenmedim bi nefeste okudum
Yalnız kızlar sizleri tanımadığım İçin konularınıza bodoslama dalasım var ama nerden nasıl dalarım onu bilmiyorum yeni olduğum için birazcık dışarıda hissediyorum kendimi zamanla oluşacak muhabbetler tabiki de bunlar ama kural olarak aktif olmak gerektiği için bu kısımda eksik kalıyorum malum küçükte bir bebeğim var boş olduğum anlarda fırsat bu fırsat deyip ev işleri yemek vs ile uğraşıyorum
Menü paylaşımına sadık kalıyorum yeterli mi bilmiyorum ama bebiş düzenini oturtana kadar bi süre bu tempoda devam edebilirim sanırım
@MiuLego olmaz dersen saygı duyarım
Kilo verme konusunda kesinlikle kararlıyım bu kilo ile yaşayamam hayatımın her dönemi diyet zaten
O yüzden kilo verme konusunda hedefe ulaşma konusunda bana güvenebilirsiniz

Canım rahat ol.. müsait olduğunda gel.. evet bodoslama dal.. geçmişten tanışmışlıktan gelen bir muhabbetimiz yok işte normal konular.. dışında neden hissedesin yahu? Hepimizin bir zamanların yenisiyiz burada..
bu takım öyle bir takım değil. Sonradan geleni kenarda tutalım ay içimize almayalım demez.. neden bu kadar dışarıda hissediyorsunuz ben de bunu anlamadım!

Dal tuttuğun yerden gel ki motive edebilelim demi ama

Bende White eski miu ol diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yi beni. Durum yap da ye ama.
Bugun oglen olgunlasmamis trabzon hurmasi yiyeyim dedim bi dilim aldim bogazima durdu . O nedir ulaaa
Tımım dürüm çiçeak yapıp yiyecaaammm
Teabzon hurması ben hiç yemedim bilmiyom ki
@MiuLego aus bozayi pek onermedi ben de yemedim. Sen de ozune donersen cok hos olabilir
Çok kalorilidir.. amaaaan nolcak ki ye gitsin
@MiuLego big baker'a gidicez cnm
Aha bayılırım ayyyy köz patlıcanlı hamburgeri
Aburcuburların bendeki etkisi
Dondurma göbeğe
Çekirdek çerez göbeğe
Kola gazoz cips çikolata çokookremler bacağa ve totoya hemi de bol selülitlisinden oohh defalarca kanıtlanmış
Tecrübe konuşuyor diyorsun

Etmiyor hedefimi 1 hafta geriye cekti yilbasinda fotolarda kilo vermis olmak istiyorum yarin bunu telafi etmem gerek 2 gundur yiyorum ve eskisi gibi yorgun hisetmeye basladim sanirim sekerli seylerde yoruyor.
Bugun hep saglikli seyler aldim yesilliklerim icin buyuk saklama kabi bile aldim 1 sn de yanlis karar verip o sosu yedim bu salakligimi anlayamiyorum bunun bir cezasi olmali yarin spor oranimi arttiracagim akillanana kadar her yedigim cis icin 3 mil yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…