Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım dışarıda hissetme mevzusu kesinlikle sizinle alakalı değil konulara vakıf olamadığım İçin böyle hissediyorum onun dışında kesinlikle hepiniz içten samimi insanlarsınız takımı soğuk bulsam ikinci mesajımı yazmazdım :)
Teşekkür ederim anlayışın İçin bu arada

Hamburgerleri çok güzel cidden
Ama ben yarın bademli tavuklu salata yiycem

Hafta başlasın görürüm seni. Şimdi sana Münir ÖZkul gibi bi konuşmak yapmamız lazımdı ama. Kaptansın sen, ben senin disiplinin sayesinde kilo veriyom daha sana bissürü edicek teşekkürüm var silkelen çabınk

teşekkür ederim mium daha kömbe ye diyor he anam yiyimde verdiğim kiloları alim hemen zaten zorunaaaakk verdim bacım

Hamburgerleri çok güzel cidden
Ama ben yarın bademli tavuklu salata yiycem
La aklıma soktun he

Ya banum kizdigim nokta bir haftadır gözünün önünde mortim var diye yemiyor süper eee sonra nasıl olsa mortim yok yiyeyim moduna giriyor mortin yokta sana mortinden daha düşman kilon var onu da yen eşim dün gece geldi yemek yedi gece 12 balığa gitti yine sabah 9 geldi bire kadar uyudu bir de kalktı ise gitti gece 5 6 ya kadar çalışacak yine ben psikolojik yiyiciyim ya haa yersem de sizin gibi iki elma bir armut bi bisküvi falan değil şerbetli ne halt varsa dalarim yoksa yapar yine yerim sırf kendimi oyalamak için spor yapıyorum sabahtan bu tarafa

Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim. Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler'' dedim. Iyi etmişim mi
Harikasın saraycam bebak bizi de mutlu ettinyesen nolucuktu kiyarın öğününde yerain kuzucum

Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim. Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler'' dedim. Iyi etmişim mi
İradeni tebrik ederim bu noktalarda dur dedikten sonra gerçekten geriye kalan kısmı çok kolay

Bende ilk başladığımda yalnız hissediyordum kendimi. Ama geçiyor zamanla. Alışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…