- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sağol canım dışarıda hissetme mevzusu kesinlikle sizinle alakalı değil konulara vakıf olamadığım İçin böyle hissediyorum onun dışında kesinlikle hepiniz içten samimi insanlarsınız takımı soğuk bulsam ikinci mesajımı yazmazdım :)Canım rahat ol.. müsait olduğunda gel.. evet bodoslama dal.. geçmişten tanışmışlıktan gelen bir muhabbetimiz yok işte normal konular.. dışında neden hissedesin yahu? Hepimizin bir zamanların yenisiyiz burada..
bu takım öyle bir takım değil. Sonradan geleni kenarda tutalım ay içimize almayalım demez.. neden bu kadar dışarıda hissediyorsunuz ben de bunu anlamadım!
Tımım dürüm çiçeak yapıp yiyecaaammm
Teabzon hurması ben hiç yemedim bilmiyom ki
Çok kalorilidir.. amaaaan nolcak ki ye gitsin
Aha bayılırım ayyyy köz patlıcanlı hamburgeri
Tecrübe konuşuyor diyorsun
Çok doğru buradaki tutukluk benden kaynaklanıyor yoksa çok hoş eğlenceli samimi bir sohbetiniz varDal tuttuğun yerden gel ki motive edebilelim demi ama
Hahahhaha kendiyle kavga eden vayt
Ben de öyleyim donna kuzum hep öyleyim ben
Harikasınnnn beee kendinle gırur duyma tertemiz vicdanla uyuma zamanı şimdi.. keyfini çıkar :)
Çakılım kendinle konuş.. ciddi ciiddi...
Al karşına kendini..
Konış bildiğin..
Şimdiye kadar yedim ne oldu?
Daha yesem ne olacak?
Yemesem nolur?
Canım birleyi uzaylara kadar çekse ne olur? Çekti hadi yemesem ne olur?
Sonrasında da mantıklı karar var.. ve kendine inan.
1 avuç kavrulmamış çiğ tuzsuz çekirdek faydalıdır.. içindeki yaplar faydalıdır..
Fazlası kavrulmuşu tuzlusu tamamen zararlı.
Kafa daha rahat böyle
Ay kuzum
Özledim haburgeriHamburgerleri çok güzel cidden
Ama ben yarın bademli tavuklu salata yiycem
Cok iyiyemek değil de tatlı düşkünüyüz ailecek. Kendi aramızda aşcinsel diyoz kendimize
teşekkür ederim mium daha kömbe ye diyor he anam yiyimde verdiğim kiloları alim hemen zaten zorunaaaakk verdim bacımHahahhaha kendiyle kavga eden vayt
Ben de öyleyim donna kuzum hep öyleyim ben
Harikasınnnn beee kendinle gırur duyma tertemiz vicdanla uyuma zamanı şimdi.. keyfini çıkar :)
Çakılım kendinle konuş.. ciddi ciiddi...
Al karşına kendini..
Konış bildiğin..
Şimdiye kadar yedim ne oldu?
Daha yesem ne olacak?
Yemesem nolur?
Canım birleyi uzaylara kadar çekse ne olur? Çekti hadi yemesem ne olur?
Sonrasında da mantıklı karar var.. ve kendine inan.
1 avuç kavrulmamış çiğ tuzsuz çekirdek faydalıdır.. içindeki yaplar faydalıdır..
Fazlası kavrulmuşu tuzlusu tamamen zararlı.
Kafa daha rahat böyle
Ay kuzum
Sağol canım dışarıda hissetme mevzusu kesinlikle sizinle alakalı değil konulara vakıf olamadığım İçin böyle hissediyorum onun dışında kesinlikle hepiniz içten samimi insanlarsınız takımı soğuk bulsam ikinci mesajımı yazmazdım :)
Teşekkür ederim anlayışın İçin bu arada
La aklıma soktun heHamburgerleri çok güzel cidden
Ama ben yarın bademli tavuklu salata yiycem
La aklıma soktun he
Kız onlar hep ye derteşekkür ederim mium daha kömbe ye diyor he anam yiyimde verdiğim kiloları alim hemen zaten zorunaaaakk verdim bacım
Ama neden bize mi kizdin ki firca yemezsek dusgun gitmiyor ver kirbaci moduArtık kim ne yemek istiyosa yesin kafasındayım
Ya banum kizdigim nokta bir haftadır gözünün önünde mortim var diye yemiyor süper eee sonra nasıl olsa mortim yok yiyeyim moduna giriyor mortin yokta sana mortinden daha düşman kilon var onu da yen eşim dün gece geldi yemek yedi gece 12 balığa gitti yine sabah 9 geldi bire kadar uyudu bir de kalktı ise gitti gece 5 6 ya kadar çalışacak yine ben psikolojik yiyiciyim ya haa yersem de sizin gibi iki elma bir armut bi bisküvi falan değil şerbetli ne halt varsa dalarim yoksa yapar yine yerim sırf kendimi oyalamak için spor yapıyorum sabahtan bu tarafacakil80 cnm benim akşam cnm bisiyleri çekiyor mesela akşam portakal okadar istediki , sabah yedim ayyy hiçte öyle abartılacak bişey değilmiş gibi geldi
Bu hep oluyor cnm
Yiyecekleri gözümüzde biz büyütüyoruz inan ki
Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim.Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler '' dedim. Iyi etmişim mi
İradeni tebrik ederimKızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim.Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler '' dedim. Iyi etmişim mi

Hafta başlasın görürüm seni. Şimdi sana Münir ÖZkul gibi bi konuşmak yapmamız lazımdı ama. Kaptansın sen, ben senin disiplinin sayesinde kilo veriyom daha sana bissürü edicek teşekkürüm var silkelen çabınk
YeÖzledim haburgeri
hiç işte hazır biz dolduracaz kalorileri karbonları cıss olacam ama temizim şimdi oğlanı uyutup yeşilçayımı içiceğimKız onlar hep ye der
Yiyimce noluyosa
Ben yiyince karşımdaki neden mutlu olur ki
Bende ilk başladığımda yalnız hissediyordum kendimi. Ama geçiyor zamanla. Alışıyor insanKızlar kızlar ne çok konuşmuşsunuz üşenmedim bi nefeste okudum
Yalnız kızlar sizleri tanımadığım İçin konularınıza bodoslama dalasım var ama nerden nasıl dalarım onu bilmiyorum yeni olduğum için birazcık dışarıda hissediyorum kendimi zamanla oluşacak muhabbetler tabiki de bunlar ama kural olarak aktif olmak gerektiği için bu kısımda eksik kalıyorum malum küçükte bir bebeğim var boş olduğum anlarda fırsat bu fırsat deyip ev işleri yemek vs ile uğraşıyorum
Menü paylaşımına sadık kalıyorum yeterli mi bilmiyorum ama bebiş düzenini oturtana kadar bi süre bu tempoda devam edebilirim sanırım
@MiuLego olmaz dersen saygı duyarım
Kilo verme konusunda kesinlikle kararlıyım bu kilo ile yaşayamam hayatımın her dönemi diyet zaten
O yüzden kilo verme konusunda hedefe ulaşma konusunda bana güvenebilirsiniz
Vallaha yarın da eksi olmuş olursun keyfe bakhiç işte hazır biz dolduracaz kalorileri karbonları cıss olacam ama temizim şimdi oğlanı uyutup yeşilçayımı içiceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?