Gel kuzumKızlar kızlar ne çok konuşmuşsunuz üşenmedim bi nefeste okudum
Yalnız kızlar sizleri tanımadığım İçin konularınıza bodoslama dalasım var ama nerden nasıl dalarım onu bilmiyorum yeni olduğum için birazcık dışarıda hissediyorum kendimi zamanla oluşacak muhabbetler tabiki de bunlar ama kural olarak aktif olmak gerektiği için bu kısımda eksik kalıyorum malum küçükte bir bebeğim var boş olduğum anlarda fırsat bu fırsat deyip ev işleri yemek vs ile uğraşıyorum
Menü paylaşımına sadık kalıyorum yeterli mi bilmiyorum ama bebiş düzenini oturtana kadar bi süre bu tempoda devam edebilirim sanırım
@MiuLego olmaz dersen saygı duyarım
Kilo verme konusunda kesinlikle kararlıyım bu kilo ile yaşayamam hayatımın her dönemi diyet zaten
O yüzden kilo verme konusunda hedefe ulaşma konusunda bana güvenebilirsiniz
Bak kendinde diyorsun ciss bu elini surersen seni yakar 3 mil lessie baso heba ediyorsun yaptın diyelim yediğini yapmıyor bile inan buna artık kafami topla gerçekten bu kiloyu vermek istiyor musun yoksa bir ileri iki geri aman mi diyorsunEtmiyor hedefimi 1 hafta geriye cekti yilbasinda fotolarda kilo vermis olmak istiyorum yarin bunu telafi etmem gerek 2 gundur yiyorum ve eskisi gibi yorgun hisetmeye basladim sanirim sekerli seylerde yoruyor.
Bugun hep saglikli seyler aldim yesilliklerim icin buyuk saklama kabi bile aldim 1 sn de yanlis karar verip o sosu yedim bu salakligimi anlayamiyorum bunun bir cezasi olmali yarin spor oranimi arttiracagim akillanana kadar her yedigim cis icin 3 mil yapacagim
süpersin bacım iradene bravo kendine ayrı pişirmedin mi başka yemek yapmadın mı ki kızzKızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim.Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler '' dedim. Iyi etmişim mi
Evde koftesini yapıp tb hamburger ekmeği var arasına köy. Bol yesillik'le miss gibi olur hemşom.Özledim haburgeri
Özlenen sarayca sahalarda işte bu beeeeeeeeeeeeeeeKızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim.Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler '' dedim. Iyi etmişim mi
La sen pek dadlusunGel kuzumbak ben de yeniyim üç hafta oldu daha çömezim ama herkese atlıyom atla konulara bişe olmaz. Kimse kimseyi dışlamıyo burda, durma kenarda
Ben normal olani özledim
Gel kuzumbak ben de yeniyim üç hafta oldu daha çömezim ama herkese atlıyom atla konulara bişe olmaz. Kimse kimseyi dışlamıyo burda, durma kenarda
vallahi fazla çıkınca çok üzülüyom basıl bir duygu ya çok değişikVallaha yarın da eksi olmuş olursun keyfe bak
Hamile var yahu
Dimi amaBende ilk başladığımda yalnız hissediyordum kendimi. Ama geçiyor zamanla. Alışıyor insan
Kaptanım kendime geliyorum öyle mutluyum ki anlatılmaz yaşanır. Şimdi biraz spor yapacağım hazır çocuklar uyuduHarikasın saraycam be bak bizi de mutlu ettin yesen nolucuktu ki yarın öğününde yerain kuzucum
Öyle tabi kuzum. Hem ben varım ya taniyorsun... hiç bir şey yazamadın bana sataşDimi ama
Tadi bile guzel gelmedi sanirim aklinsa cok lezetli kalmis ama gercekte guzel degil bi daha yemeyecegimcakil80 cnm benim akşam cnm bisiyleri çekiyor mesela akşam portakal okadar istediki , sabah yedim ayyy hiçte öyle abartılacak bişey değilmiş gibi geldi
Bu hep oluyor cnm
Yiyecekleri gözümüzde biz büyütüyoruz inan ki
Ben senin yeni haline bayilmadim mium nerede benim ya nereye gitti sen kimsin miu nerede şöyle ona hemen gelsin yeni arkadaşlar var gerçek sanip dalacaklar biseylere White idare edemiyor miu kadar etkili değil bilmiyorum çabuk gelsin hemen gelsin acil gelsin ağlayacak bak az kaldı whitBen bu abimize bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?