Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gel kuzumbak ben de yeniyim üç hafta oldu daha çömezim ama herkese atlıyom atla konulara bişe olmaz. Kimse kimseyi dışlamıyo burda, durma kenarda

Bak kendinde diyorsun ciss bu elini surersen seni yakar 3 mil lessie baso heba ediyorsun yaptın diyelim yediğini yapmıyor bile inan buna artık kafami topla gerçekten bu kiloyu vermek istiyor musun yoksa bir ileri iki geri aman mi diyorsun

Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim. Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler'' dedim. Iyi etmişim mi
süpersin bacım iradene bravo kendine ayrı pişirmedin mi başka yemek yapmadın mı ki kızz

Kızlar lahana sardım pişirdim. Bi tadına bakayım dedim, sonra aman bu günde yesem ne olacak ki dedim. Sonra ''kendine gel sarayca, bunca kiloyu hep böyle diye diye aldin, yemezler'' dedim. Iyi etmişim mi
Özlenen sarayca sahalarda işte bu beeeeeeeeeeeeeee

Gel kuzumbak ben de yeniyim üç hafta oldu daha çömezim ama herkese atlıyom atla konulara bişe olmaz. Kimse kimseyi dışlamıyo burda, durma kenarda
Teşekkür ederim canım dışlanma asla hissetmedim kimseden eh bi yerden dalcaz artık
Birde listede olduğum zaman daha fazla benimsemiş olcam

Vallaha yarın da eksi olmuş olursun keyfe bak
vallahi fazla çıkınca çok üzülüyom basıl bir duygu ya çok değişik ama hiç yüksek çıkmafım hiç şükürrr tabi sizler en başta yediklerimize kızmasaydınız dewam ederdik korktum vallahi

Tadi bile guzel gelmedi sanirim aklinsa cok lezetli kalmis ama gercekte guzel degil bi daha yemeyecegim

Ben bu abimize bayıldım
Ben senin yeni haline bayilmadim mium nerede benim ya nereye gitti sen kimsin miu nerede şöyle ona hemen gelsin yeni arkadaşlar var gerçek sanip dalacaklar biseylere White idare edemiyor miu kadar etkili değil bilmiyorum çabuk gelsin hemen gelsin acil gelsin ağlayacak bak az kaldı whit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…