O nasil dukan kizzzz
Ben bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum cidden.
Daha önce bir kere diyet yaptım hayatımda o da dukandı 3 ayda 7 kilo vermiştim ama bünye gençti tabi bir de ilk diyet. Ordan aklımda kalmış aman yapmam saçlarım safra kesem daha önemli!
Demi pınar.. aynen öyle.. zaten karatay teyzem kendi de bunu diyor.. doğru şekilde yapın.. hastalıklarınız da iyileşecek diye..Karatayı keşfetmeden önce az kalsın ben de dukan yapıcaktım o kadar umutsuzdum. Dediğim abla söyledi sakın dedi ben şapkayla geziyom saçlarım gitti dedi. İyiki de yapmamışım. Karataydan çok memnunum. Hastalıklarım iyileşiyo hormonlarım düzeliyo ya dahası var mı allah o kadından razı olsun
Ama mazojistler ne olacak kırbaç isteyenlerVaytım balım minnak çıtır vaytım
Kuzum böyle güzel olacak gerçekten bak.. benim de kafam rahat.. yorulmuştum.. kendimi de artık kötü hissetmeye başladım.. aç bırakan miu.. zalım miu.. kızan miu.. açlıktan bıktım cümlelerine üzüldüm.. bi de önemseme dozunu arttırınca ben kendim çok üzülüyorum gerçekten.. gerek yok balım..
Herkes neyin ne olduğunu biliyor artık.. ite kaka olmaz ki.. isteyen yer istemeyen yemez.. isteyen eksi istemeyen artı.. hani keyfine varamıyoruz öbür türlü.. kimseye zorla diyet yaptıramayız ağza kilit vuramayız..
Bu şekilde hem gerçekten isteyen zayıflayacak hem keyif alıcaz mis gibi
Kizlar bana musade iyi geceler.opcuk.opcuk.opcuk.
Yani miu sendeSen cumaya şov yapıcan mı onu de hele
H bugün yazdığım menüde sabah 1,5 ekmek yedim yanlış yazmışım kaptanım
Çikoloto sosu yisin onlarAma mazojistler ne olacak kırbaç isteyenler
Burda sistem o değil kızYani miu sende
Sorumu bu canim yaaaaa esefle kiniyorum seni
Bak kendimi yirttim 3 gundur kimse benimle orti olmuyo ay kimse beni sevmiyomu yoksa
Mahsunu buraya eklim derken emrahi gordum su an unutabilsem dinliyorum agliycam hee
Evet kesinlikle bu sefer çok kaşındi kasicazSen de haklısın hak veriyorum stresli iş arada dinlen tabi. Ama bu dayak istediğin gerçeğini değiştirmiyo
He dur totomu cimciriyimDemi pınar.. aynen öyle.. zaten karatay teyzem kendi de bunu diyor.. doğru şekilde yapın.. hastalıklarınız da iyileşecek diye..
Senin metan çok iyi la sev onu maşallah de ona
Allright kaptan, zaten ne yalan söyleyeyim düşüncesi bile beni demotive ediyor, ohhh adını anmam birdaha :)Tek yönlü beslenme atak.. pro pro pro pro
Vücudun herşeye ihtiyacı var.. sebze meyve karbon..
Oranları az çok değişiyor ama sadece pro
ZTen vücuda alınan proteinin de fazlası yağ olarak depolanıyor ki..
Kız gece gece ya
Evet kesinlikle bu sefer çok kaşındi kasicaz
Toplanin kızlar karşıma zamanı
He dur totomu cimciriyimooh ne güzel toto
Hadi bol kalori yakmalar canomAllright kaptan, zaten ne yalan söyleyeyim düşüncesi bile beni demotive ediyor, ohhh adını anmam birdaha :)
Gelsin ıspanaklar gitsin ananaslar (yarın alıyorum bi tane)
Ben kaçar koşuya, yakayım püsküüütleri!!
Ajdar la bitir sen o dinleme şeysiniDalga gecme miu yutub önerdikce tikladim nereye gidiyorum belli degil
Olur bana uyar miuBurda sistem o değil kız
Gelmhele yamacıma senle morti olak diyeceksun
Kolundan tutup yanına getireceksinnn
Sabret cumadan sonra ben alacam seni
Az daha yiyem de cumaya kadar
Ne söz vermistin 90 larda kimse senin gibi civili sopa kullanmiyordu kilo veremiyordum bak onlar bile şaşırıyor hatta senin sopayi orda baharnaz üzerinde kullanacağım belki etkili olur onda daGüzel mium tamam okey yoruldun anladım ama en azından balım ye deme beee valla gerçek sanip dalacaklar var yersen bu olur yemezsen bu olur de tercih yine ona kalsın ama bana eski miu ol lütfen böyle sen değilmiş gibi geliyor daral basıyor yeminle sen ye elmayı diyince spor yaptın üstüne ye sandım az kalsın daliyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?