- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bence herkesin bünyesi farklıYaktigin kalori aldigindan fazla olursa yakarsin.Vucut durmasina inanmiyorum ben
İnsallah topa tutulmam
Hosgeldin ohhh misGeldim kızlar spor yyaptım azcık bacaklarım tutmaz oldu
Nö ölökösö vör yööööö
Aynen handecim ben de tam olarak böyle düşünüyorum.
Dışarıdan hormon ilaç vs alınmıyorsa eğer sporla takılacak kilo tanımıyorum
Sensin o sus da severken öldürmeyem snei
İyi uykular boncuk gözlü
hoşbulduk şekerim niye kızHosgeldin ohhh mis
Nerde spor yaparim diye dusunuyorum
Bi bos olan yer wc var
Biktim bu evden alip basimi gidem ben
Ay dur ne dedin senAynen katılıyorum bizim bi ablamız da dukan yaptı saçları sapır sapır döküldü önleri kel hep şimdi
Selam hoşgeldin canımMerhabalar, Ben bahar 23 yasındayım evli 7 aylık bir bebeğim var hollanda da yasıyorum. 72.5 kiloyum. 57 ile hamile kalıp 77 ile doğuma girdim dogumdan sonra 71 kiloya düstüm ama ne yazık ki hic sütüm olmadığı icin annem ve kayınvalidemin baskısıyla önüme ne koysalar yemek durumunda kaldım. Sütüm tüm cabalarımıza ragmen olmadıgı icin kızım 2. ayın sonunda kendini memeden tamamen kesti ne yaptıysam almadı. Mama vermek zorunda kaldım. O zamandan beri bir türlü diyet yapamadım motive olamadığım için. Bugüne kadar hic bir gruba katılmadım ve sırf bu gruba katılmak için buraya üye oldum. Beni de aramıza alır mısınız
Herkes biyerde yatiyohoşbulduk şekerim niye kız
Bana gelHosgeldin ohhh mis
Nerde spor yaparim diye dusunuyorum
Bi bos olan yer wc var
Biktim bu evden alip basimi gidem ben
Hoşbuldum pınarımSelam hoşgeldin canım
Eski haline donmezsen sana bu dansi yaparim @MiuLego
anladım canım haklısın vallahi ama birlikte olduğun halde yinede iyi vermişsin maşallahHerkes biyerde yatiyo
Biz birlikteyizde kaynana kayinbaba
Ondan dedim
Aynen katılıyorum bizim bi ablamız da dukan yaptı saçları sapır sapır döküldü önleri kel hep şimdi
İste hata en basta yapiliyorBence herkesin bünyesi farklı
Teorik olarak evet yediğin- yaktığın kalori = verdiğin kilo ammaa bünye bazen düşük kalorili diyetlerde koruma moduna giriyor, bende bazen oluyor sanırım.
Amma en iyisi spor tabi
Tek yönlü beslenme atak.. pro pro pro pro
Ben bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum cidden.
Daha önce bir kere diyet yaptım hayatımda o da dukandı 3 ayda 7 kilo vermiştim ama bünye gençti tabi bir de ilk diyet. Ordan aklımda kalmış aman yapmam saçlarım safra kesem daha önemli!
Karatayı keşfetmeden önce az kalsın ben de dukan yapıcaktım o kadar umutsuzdum. Dediğim abla söyledi sakın dedi ben şapkayla geziyom saçlarım gitti dedi. İyiki de yapmamışım. Karataydan çok memnunum. Hastalıklarım iyileşiyo hormonlarım düzeliyo ya dahası var mı allah o kadından razı olsunAy dur ne dedin sen
Sacmi dedin
Hepsi gitti bende hepsi
Bildigin kelim
Sen cumaya şov yapıcan mı onu de heleİste hata en basta yapiliyor
Bu kadar dusuk kalorili diyet yapmak iyi degil
Vucut kitlik sinyali verirse tartida dussende bedende dusemezsin kas yer birakirsin.Dengeli beslenilse bu sorun olmaz vucut durmaz.
Şaşırtmana gerek yok..
Cıss sız beslen
Sporu arttır.. denedin mi?
Yook diyorsan meta hızlandırıcı yiyecekler ekle menüne..
Ananas
Sabah uyanınca aç karna
Soda limon maydonoz bir bardak
Yemeklere acı biber ekle
Zencefil zerdeçal dene
Akşam öğün saatlerini geçe bırakma
Sıyu bol tüket
Dukan birası yap
YEşil çay da ya da kiraz sapı çayı iç
Spordan önce sade türk kahvesi iç
Gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?