Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaktigin kalori aldigindan fazla olursa yakarsin.Vucut durmasina inanmiyorum ben
İnsallah topa tutulmam
Bence herkesin bünyesi farklı
Teorik olarak evet yediğin- yaktığın kalori = verdiğin kilo ammaa bünye bazen düşük kalorili diyetlerde koruma moduna giriyor, bende bazen oluyor sanırım.
Amma en iyisi spor tabi

Selam hoşgeldin canım

Aynen katılıyorum bizim bi ablamız da dukan yaptı saçları sapır sapır döküldü önleri kel hep şimdi

Ben bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum cidden.
Daha önce bir kere diyet yaptım hayatımda o da dukandı 3 ayda 7 kilo vermiştim ama bünye gençti tabi bir de ilk diyet. Ordan aklımda kalmış aman yapmam saçlarım safra kesem daha önemli!

Bence herkesin bünyesi farklı
Teorik olarak evet yediğin- yaktığın kalori = verdiğin kilo ammaa bünye bazen düşük kalorili diyetlerde koruma moduna giriyor, bende bazen oluyor sanırım.
Amma en iyisi spor tabi
İste hata en basta yapiliyor
Bu kadar dusuk kalorili diyet yapmak iyi degil
Vucut kitlik sinyali verirse tartida dussende bedende dusemezsin kas yer birakirsin.Dengeli beslenilse bu sorun olmaz vucut durmaz.

Tek yönlü beslenme atak.. pro pro pro pro

Vücudun herşeye ihtiyacı var.. sebze meyve karbon..
Oranları az çok değişiyor ama sadece pro

ZTen vücuda alınan proteinin de fazlası yağ olarak depolanıyor ki..

Ay dur ne dedin sen
Sacmi dedin
Hepsi gitti bende hepsi
Bildigin kelim
Karatayı keşfetmeden önce az kalsın ben de dukan yapıcaktım o kadar umutsuzdum. Dediğim abla söyledi sakın dedi ben şapkayla geziyom saçlarım gitti dedi. İyiki de yapmamışım. Karataydan çok memnunum. Hastalıklarım iyileşiyo hormonlarım düzeliyo ya dahası var mı allah o kadından razı olsun

Tamamdır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…