Yok hiç zevkli değil vazgeçtim
Imm az daha cimciriyim diyosunnnnn
Ben yavaş kilo alıp yavaş veriyorum sanırım (attım kafadan bilimsel dayanağı olmadan) ben o zaman 57 den 50 ye düşmüştümO nasil dukan kizzzz
Senin uc ayda verdigini bana atakta verdirdi ki gecesine ameliyattaydim
Aslinda her dediginide yaptiydim niye oyle olduki
Ay benim de acaip midem yandı bu sostanAynen öyle ol maset biktin artık sopa gostermekten bak bunu yersen bu olur ama tercih senin valla gomuyordum elmayı
Olur bana uyar miu
Çıkılllll çiviliyi satam mı sanaNe söz vermistin 90 larda kimse senin gibi civili sopa kullanmiyordu kilo veremiyordum bak onlar bile şaşırıyor hatta senin sopayi orda baharnaz üzerinde kullanacağım belki etkili olur onda da
Booooolca su hüplet çakılAy benim de acaip midem yandı bu sostan
Oyyyy su yavas kilo alma olayi nasil bisey bende tatmak istiyorumBen yavaş kilo alıp yavaş veriyorum sanırım (artım kafadan bilimsel dayanağı olmadan) ben o zaman 57 den 50 ye düşmüştüm
Benim mortim yok beni de kimse beğenmiyoYani miu sende
Sorumu bu canim yaaaaa esefle kiniyorum seni
Bak kendimi yirttim 3 gundur kimse benimle orti olmuyo ay kimse beni sevmiyomu yoksa
Dilini kerpetenle keseydin hak etmişOyyyy su yavas kilo alma olayi nasil bisey bende tatmak istiyorum
Az once benim herif diyoki cok kilo aliyosun.3 haftaya yakindir 7 kilo verdim adam bana kilo aliyosun dedi.Oncesinde hangi gozuyle baktiki acep
Kız bonus mortilikte genel yenilici
Vay vay vay miuYerim çıtır çıtır
Çıkılllll çiviliyi satam mı sana
Şaka şaka o bana ausumıçun mirasıölsem vermem
Vay vay vay miu
Ne yiyon kizz
Ben yedirirmiyim kendimi
Sabaha kadar spor yaparim yine yedirmem
50 cesit diyet uretirim yine yedirmem
Malicim olalim seninle ortiiii
Kalpler bir yahuMalicim olalim seninle ortiiii
@MiuLego oluyomu kaptanim
Simdi bana bendenmi korktun yoksa deme
Onlemimi aliyim lafina karsida sorayim
Morti olunca yapılıyor o merak etmeBana uyar ama ben dürtükleyip kızdıramam nasıl olcek
Hoşgeldin baharcımmmmAdım: Bahar
Yaşım 23
Boy 1.59
Kilo 72.5
Hedef kilo 59
Daha önce herhangi bir takıma dahil olmadım
Hamilelikten dolayı kilo aldım
Eski halime dönmek istiyorum, aynaya bakınca mutlu olmak, eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum
Kısaca kendimden bahsedeyim. Elazıglıyım 4.5 yıldır hollandada yasıyorum ev hanımıyım güleryüzlü sevecen bir insanımdır. Hemen hemen herkesle aram iyidir kova burcuyum 7 aylık bir kızım var 1,5 yıldır evliyim böyle :)
Ohooooo mali oyle ortilikmi olur yaBana uyar ama ben dürtükleyip kızdıramam nasıl olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?