Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O nasil dukan kizzzz
Senin uc ayda verdigini bana atakta verdirdi ki gecesine ameliyattaydim
Aslinda her dediginide yaptiydim niye oyle olduki
Ben yavaş kilo alıp yavaş veriyorum sanırım (attım kafadan bilimsel dayanağı olmadan) ben o zaman 57 den 50 ye düşmüştüm

Olur bana uyar miu
Yerim çıtır çıtır
Ne söz vermistin 90 larda kimse senin gibi civili sopa kullanmiyordu kilo veremiyordum bak onlar bile şaşırıyor hatta senin sopayi orda baharnaz üzerinde kullanacağım belki etkili olur onda da
Çıkılllll çiviliyi satam mı sana

Şaka şaka o bana ausumıçun mirasıölsem vermem

Ben yavaş kilo alıp yavaş veriyorum sanırım (artım kafadan bilimsel dayanağı olmadan) ben o zaman 57 den 50 ye düşmüştüm
Oyyyy su yavas kilo alma olayi nasil bisey bende tatmak istiyorum
Az once benim herif diyoki cok kilo aliyosun.3 haftaya yakindir 7 kilo verdim adam bana kilo aliyosun dedi.Oncesinde hangi gozuyle baktiki acep

Oyyyy su yavas kilo alma olayi nasil bisey bende tatmak istiyorum
Az once benim herif diyoki cok kilo aliyosun.3 haftaya yakindir 7 kilo verdim adam bana kilo aliyosun dedi.Oncesinde hangi gozuyle baktiki acep
Dilini kerpetenle keseydin hak etmiş
Benim mortim yok beni de kimse beğenmiyo Bonus a çıtlattım görmezden geldi hain domdom
Kız bonus mortilikte genel yenilici

Ama aramızda kalsın

Yerim çıtır çıtır

Çıkılllll çiviliyi satam mı sana

Şaka şaka o bana ausumıçun mirasıölsem vermem
Vay vay vay miu
Ne yiyon kizz
Ben yedirirmiyim kendimi
Sabaha kadar spor yaparim yine yedirmem
50 cesit diyet uretirim yine yedirmem

Adım: Bahar

Yaşım 23

Boy 1.59

Kilo 72.5

Hedef kilo 59

Daha önce herhangi bir takıma dahil olmadım

Hamilelikten dolayı kilo aldım

Eski halime dönmek istiyorum, aynaya bakınca mutlu olmak, eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum

Kısaca kendimden bahsedeyim. Elazıglıyım 4.5 yıldır hollandada yasıyorum ev hanımıyım güleryüzlü sevecen bir insanımdır. Hemen hemen herkesle aram iyidir kova burcuyum 7 aylık bir kızım var 1,5 yıldır evliyim böyle :)

Hoşgeldin baharcımmmm

Yarın bolca sohbet ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…