Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlarrrr kızllarrr....
muthiş bi bel ağrısıyla uyandımm...yarı doktor yolu gözüktü gene banaaa
gannfeedddd nasıl gidio kalp vakfıııı
gecmis olsun balim nasil oldun dr. gittin mi.diyeti bilmem ama ben dolu dizgin gidiyorum .valla sadace dun aksam biraz disina ciktim ama abartmadim .biraz etli nohutlu bir kepce kadardi yaninnada bir kepce kadar pilav yedim ekmeksiz .onun haricinde hep uydum diyete simdiye kadaro kacamagi yapacagimi bildigim icinde onceki iki gun ekmeklerimi yariya indirmistim ama tartilmadim daha cumaya kadarda tartilmayacam bakalim supriz yapacakmi bana tarti:18:
amin canim amin kimse oylesini birdaha yasamasin tatlim

geçmiş olsun ....ganfed kaçamaktaı acabaaa...tr ye koşmayı kafaya koydu bu kız kesin..........

çok da abartmamışsın canım merak etme bişey olmaz o kadardan.....
zaten sporada ilgisizim bu aralar aslinda hicde fena olmaz ha burdan tr kosmak
hiç sevmiyorum şu kapalı havaları.hava kapandıkça benşm deiçim kapanıyor sanki .
biraz spor yapayım da mutlu olayım bari.lisleiye geçiyorum hanımlar

ahhhh ah bide bana sorun o kapali havayi burda 365 gun kapaligunesin ucunu goren soyunup sokagin ortasinda gunesleniyor .dusunun da eve kadar sabri yok millletin .almanyanin havasiyla karisina guvenilmez bosa dememisler demi

kahvalti:
bir tatli kasigiu recel
bir kk koy peyniri(annemler gondermis.cok lezzetliydi mubarek ya.yememek icin kendimi zor tuttum)
bir domates.yarim salatalik. bir bardak su
ögle:
6 kasik ispanak.125 gr yogurt bir dilim ekmek.insallah ise yarar ya .o bir bucuk kiloyu neden aldim bilmiyom ya .sistimmi su mu topladim anlamadimm ya.kilolarla inatlasmistik o beni oyuna getirdi pis kilolar

kizlar sabah cocuk dr. gittik yusufla normal konttrolleri vardi onlari yaptirdik bide asilari vardi onlari yaptirdim yavrum asi yapilirken hic aglamadi .ben susturamayacam sanmistim ama .cok az agladi hemende sustu.gelisimini sordum dr. dediki boyu kilosu gayet iyi yalniz konusmasi gecikmis . onuda iki dillilige bagladi bazen boyle gecikmeler olabiliyormus.cocuk almanca turkce arasinda bocaliyor .sorun olmaz konusur dedi.insallah cabuk duzelir

hiç sevmiyorum şu kapalı havaları.hava kapandıkça benşm deiçim kapanıyor sanki .
biraz spor yapayım da mutlu olayım bari.lisleiye geçiyorum hanımlar

Ayy kızlar şaşıracaksınız belki ama bende yağmurlu havalara bayılırım.Kendimi çok rahat hissederim.Aksine de burda yılda en fazla 5-6 defa yağmur yağar.Sürekli güneş...

ahhhh ah bide bana sorun o kapali havayi burda 365 gun kapaligunesin ucunu goren soyunup sokagin ortasinda gunesleniyor .dusunun da eve kadar sabri yok millletin .almanyanin havasiyla karisina guvenilmez bosa dememisler demi

Güldürdün kız beni
Burda da millet güneşten kaçıyor.Evlerin camları (tam ne denir ona bilmiyorum ama)renkli şu dışardan iç kısmı göstermeyen camlardan.İçeriye güneş ışığı fazla girmesin diye.Mesela benim evimin camları yeşil.Her ne kadar yağmurlu havayı sevsemde evim güneş ışığıyla dolsun aydınlık olsun isterim.Salon iyi ama kışın oturma odasına geçiyorum sabah akşam lambayı açmak zorunda kalıyorum.

Kızlar itiraf etmem gerekir ki hafta sonu kaçırdım biraz.1500 kal kadar çıktım.Ama bugünden itibaren eski programa devam.Bu arada beni 3 ay aradan sonra gören herkes çok zayıfladığımı çok hoş olduğumu söylüyor.Hatta arapça hocam genç kız gibi olmuşsun dedi.Çok hoşuma gitti.Eşimde bunları duydukça bana hak veriyormusun bak zayıflamak ne kadar önemliymiş diyor.E bende eski halimden memnun değildim ki zaten dedim.Kızdım da biraz ona.

kızlar canlarım meleklerim maaş haftasında olunca acayip yoğun geçiyor muhasebe hepinizi çok öpüyorum işlerim hafiflediği anda yanınızdayım :)

selamun aleykum kizlar...
daha yeni gelebildim..sabah kalktim kardesimi okula goturdum..
ordan annemin hastanede randevusu vardi oraya gectik..
ordanda Ikea'ya gittik..bugun yeni dikilen perdeler gelecek icin guneslik yerine
su yuvarlar perdeler varya iple acinip kapanan ondan aldik..sonrada kostur kostur
ise geldim..patron gelmisti onla konusmam vardi o gitti, kadin gitti bende girme firsati buldum
sukur boya isi bitti kizlar..temizlik kaldi artik mobilyalarda gelince isimiz bitecek...
haftasonu cok yogundum..cumartesi kalktik erzak aldik, ordan bana hem kina hem dugun icin abiye aldik..dunyanin parasi gitti icim yandi valla..1 gunluk icin..amcamin kizinin dugunu bana 600 euroya mal oldu..neyse eve geldik hazirlandik dugun vardi...omrumde gordugum en sacma dugundu...deli gibi icecek servisi yapiyorlardi..6da dugun basladi bir avuc kuru yemis vardi masada, sonra 4 cesit soslu salatalardan koydular masaya..1.5 saat onla oyalandi millet..ondan sonra 1 saat bos bos bekledik muzik durdu..yemek geldi..muzik basladi..tuhaf bir duyundu anlayacaginiz..cok sikildim..pazar gunude ustalar salonun simini vurmaya geldi..onlar gitti evi temizledik..sonra amcamin kizi erkek tarafina bohca goturdu, ki benim bildigim dugunden sonra kiz/erkek tarafina el opmeye gittiginde bohca goturu okadar..11 bohca goturduk.. 30 kadindan fazlaydik herhalde, tek tek birde bohcalar acildikameraya felan cektiler...sonra saat geldi eve gectik...basinizi sisirdim kizlar kusura bakmayin

kızlar canlarım meleklerim maaş haftasında olunca acayip yoğun geçiyor muhasebe hepinizi çok öpüyorum işlerim hafiflediği anda yanınızdayım :)
kolay gelsin sana canim, biz buralardayiz
bir kerelik kacamaktan birsey olmaz geri siki tutarsan hic kacirmamis gibi olursun..ama herkesin senin kilo verdigini fark etmesi cok guzel..eski halinden baya fark var demekki
valla ganfedinde dedigi gibi, hollandada ayni,, gunesin ucunu goren soyunuyor..hasretiz gunese napalim, tabi ben soyunmuyorum canim yanlis anlamayin

selamlar kızlar ruhum karanlığını açmak için bugünü kendime ayırdım
işlerimi hallettim orda markete gittim akşam için bişeyler yaptım eve geldim koşu bandında 40 dk yürüdüm kendimi duşa attım
şimdide makyaj yaptım kendime o biçim ojelerimide sürdüm bir sürüde resim çektirdim abime

kırmızım hoşgeldin bacım

ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:

düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım

ben bugün hiç bişey yemedim sadece saat 11 30 da bir kase yoğurt ve yulaf yedim ve bir çay bardağı nescafe içtim
canım bişey yemek istemedi çaylarımı içiyorum
akşamada zeytinyağlı taze fasulye yerim 1 dilim çavdar ekmeği ile

aslında yemek istiyorum çünkü ben yemeyince kilo veriyorum ama normal yemeğe başlayınca hemen artıya çıkıyorum bu durumada sinir oluyorum

Ayy kızlar şaşıracaksınız belki ama bende yağmurlu havalara bayılırım.Kendimi çok rahat hissederim.Aksine de burda yılda en fazla 5-6 defa yağmur yağar.Sürekli güneş...
ayyy ayni nilos gibi, o da kapali havayi cok sever gecmis olsun canim, insallah cabucak atlatirsin cok agirlasmadan
bensizligi dusunebiliyorsun ha demek seni hain nev seni .yakalarsam ben sana sorarim .saka saka .ne guzel canim ya basarinla mutluyum .rabbim hepimizin mezuniyeti saglikla sihatle versin insallah.demek sende bizimle birlikte mezun olacaksin ne guzel
ohh masallah kizlar,,,bu hafta birkac kisi birden ayrilacak anlasilan..insallah mezun olabilirsiniz canim,sonrada biz hayirlisiyla mezun oluruz
aman olmasin .cok kotu bir tecrube cunku .ben hem marmara hem duzce depremini yasayan biri olarak en kucuk sarsintida bile telaslaniyorum ..rabbim birdaha yasatmasin:18:
Amman canim Allah korusun birdaha deprem felan yasatmasin, ben sukurler olsunki hic yasamadim, ama 99 depreminde tvdeki gorduklerim aklima geldikce hala cok korkarim, tr tatile gittigimde bile rahat uyuyamiyorum bir apartmanda felan oldugumuzda..Allahim herkesi korusun

bir kerelik kacamaktan birsey olmaz geri siki tutarsan hic kacirmamis gibi olursun..ama herkesin senin kilo verdigini fark etmesi cok guzel..eski halinden baya fark var demekki

Tabi ki kaptanım ya fark olmaz olur mu.Doğumdan sonra 52 beden etek almıştım.Yaza kadar 46 beden oldum.Şimdi 42 beden.Size göstermek için foto çekmiştim ama az önce makinaya baktım yok
Eşim mi sildi yaa.Üzldüm resimleri göremeyince

bi günden bişey olmaz canım
çevreden iltifat aldıkça insan acayip motive oluyor değilmi
benim teyzemde geçen gün ayşen artık benden daha zayıf gözüküyosun dedi yaaaa dedim kendisi 55 kilo
ama hala onun eteklerine giremiyorum kalıplıyım ve kalça kemiklerim geniş hala 42 beden giyiyorum

eşinde motive edeceği yerde köstekmi oluyo
boşver sen kulaklarını tıka geçen bende eşime dedimki sence kaç kilo daha veriyim bana ne dese beğenirsin bi 10 daha ver
dedim sen bana eski halimdeyken bile zayıfla demiyodun böyle iyi diyodun şimdi ne oldu
eee madem veriyosun yapmışken tam yap dedi
hadi ordan tombili dedim kendi 100 kiloluk vücuduna bak sen

kırmızım hoşgeldin bacım

ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:

düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım

evet canim sukur cogu gitti azi kaldi evin..ama bizde yorulduk...
insallah butun mobilyalar felan gelsin hersey tamam olsun, ozaman resim eklerim topige
dugundede foto cekmedim canim, zaten oyle sik hazirlanmamistimda, sevmedigim birinin dugunuydu..
kendilerini baska insanlardan yuksekte goren, benim tabirimle arkadan gormus insanlar..ama annemin zoruylan gittim.. yoksa tobe ayak basmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…