gecmis olsun balim nasil oldun dr. gittin mi.diyeti bilmem ama ben dolu dizgin gidiyorum .valla sadace dun aksam biraz disina ciktim ama abartmadim .biraz etli nohutlu bir kepce kadardi yaninnada bir kepce kadar pilav yedim ekmeksiz .onun haricinde hep uydum diyete simdiye kadaro kacamagi yapacagimi bildigim icinde onceki iki gun ekmeklerimi yariya indirmistim ama tartilmadim daha cumaya kadarda tartilmayacam bakalim supriz yapacakmi bana tarti:18:günaydınlarrrr kızllarrr....
muthiş bi bel ağrısıyla uyandımm...yarı doktor yolu gözüktü gene banaaa
gannfeedddd nasıl gidio kalp vakfıııı
amin canim amin kimse oylesini birdaha yasamasin tatlimayy benim de öyle başlar,o faranjit ne acıtır amaçok geçmiş olsun canım
zaten 99 depremlerinden sonra fobi haline geldi ben de deprem.kalabalıkta,''bir arkadaşım sesimi duyan var mı'' dediği zaman mesela,aklıma hemen enkaz altından bağıranlar ya da enkaz altındakilere bağıran görevliler geliyor,gözlerim doluyor.hatta şu an da bile...çok acı!Allahım bir daha yaşatmasın
zaten sporada ilgisizim bu aralar aslinda hicde fena olmaz ha burdan tr kosmak
geçmiş olsun ....ganfed kaçamaktaı acabaaa...tr ye koşmayı kafaya koydu bu kız kesin..........
çok da abartmamışsın canım merak etme bişey olmaz o kadardan.....
hiç sevmiyorum şu kapalı havaları.hava kapandıkça benşm deiçim kapanıyor sanki.
biraz spor yapayım da mutlu olayım bari.lisleiye geçiyorum hanımlar
dogam nerdesin ses ver .yesil yesil yaniyorsun ama ortalikta yoksun
hiç sevmiyorum şu kapalı havaları.hava kapandıkça benşm deiçim kapanıyor sanki.
biraz spor yapayım da mutlu olayım bari.lisleiye geçiyorum hanımlar
ahhhh ah bide bana sorun o kapali havayi burda 365 gun kapaligunesin ucunu goren soyunup sokagin ortasinda gunesleniyor .dusunun da eve kadar sabri yok millletin .almanyanin havasiyla karisina guvenilmez bosa dememisler demi
kolay gelsin sana canim, biz buralardayizkızlar canlarım meleklerim maaş haftasında olunca acayip yoğun geçiyor muhasebehepinizi çok öpüyorum işlerim hafiflediği anda yanınızdayım :)
bir kerelik kacamaktan birsey olmazKızlar itiraf etmem gerekir ki hafta sonu kaçırdım biraz.1500 kal kadar çıktım.Ama bugünden itibaren eski programa devam.Bu arada beni 3 ay aradan sonra gören herkes çok zayıfladığımı çok hoş olduğumu söylüyor.Hatta arapça hocam genç kız gibi olmuşsun dedi.Çok hoşuma gitti.Eşimde bunları duydukça bana hak veriyormusun bak zayıflamak ne kadar önemliymiş diyor.E bende eski halimden memnun değildim ki zaten dedim.Kızdım da biraz ona.
valla ganfedinde dedigi gibi, hollandada ayni,, gunesin ucunu goren soyunuyor..hasretiz gunese napalim, tabi ben soyunmuyorum canim yanlis anlamayinGüldürdün kız beni
Burda da millet güneşten kaçıyor.Evlerin camları (tam ne denir ona bilmiyorum ama)renkli şu dışardan iç kısmı göstermeyen camlardan.İçeriye güneş ışığı fazla girmesin diye.Mesela benim evimin camları yeşil.Her ne kadar yağmurlu havayı sevsemde evim güneş ışığıyla dolsun aydınlık olsun isterim.Salon iyi ama kışın oturma odasına geçiyorum sabah akşam lambayı açmak zorunda kalıyorum.
ayyy ayni nilos gibi, o da kapali havayi cok severAyy kızlar şaşıracaksınız belki ama bende yağmurlu havalara bayılırım.Kendimi çok rahat hissederim.Aksine de burda yılda en fazla 5-6 defa yağmur yağar.Sürekli güneş...
gecmis olsun canim, insallah cabucak atlatirsin cok agirlasmadankızlar ben hasta oluyorum galiba eşimden bana geçti grip ama ben her zaman önce faranjit olurum sonra grip arkasından öksürük çok ağır atlatırım
şimdi yine boğazım faranjit olmaya başlamış ilaç içmeye başladım ama nafile
ohh masallah kizlar,,,bu hafta birkac kisi birden ayrilacak anlasilan..insallah mezun olabilirsiniz canim,sonrada biz hayirlisiyla mezun oluruzbensizligi dusunebiliyorsun ha demek seni hain nev seni.yakalarsam ben sana sorarim . saka saka .ne guzel canim ya basarinla mutluyum .rabbim hepimizin mezuniyeti saglikla sihatle versin insallah.demek sende bizimle birlikte mezun olacaksin ne guzel
Amman canim Allah korusun birdaha deprem felan yasatmasin, ben sukurler olsunki hic yasamadim, ama 99 depreminde tvdeki gorduklerim aklima geldikce hala cok korkarim, tr tatile gittigimde bile rahat uyuyamiyorum bir apartmanda felan oldugumuzda..Allahim herkesi korusunaman olmasin .cok kotu bir tecrube cunku .ben hem marmara hem duzce depremini yasayan biri olarak en kucuk sarsintida bile telaslaniyorum ..rabbim birdaha yasatmasin:18:
bir kerelik kacamaktan birsey olmazgeri siki tutarsan hic kacirmamis gibi olursun..ama herkesin senin kilo verdigini fark etmesi cok guzel..eski halinden baya fark var demekki
Kızlar itiraf etmem gerekir ki hafta sonu kaçırdım biraz.1500 kal kadar çıktım.Ama bugünden itibaren eski programa devam.Bu arada beni 3 ay aradan sonra gören herkes çok zayıfladığımı çok hoş olduğumu söylüyor.Hatta arapça hocam genç kız gibi olmuşsun dedi.Çok hoşuma gitti.Eşimde bunları duydukça bana hak veriyormusun bak zayıflamak ne kadar önemliymiş diyor.E bende eski halimden memnun değildim ki zaten dedim.Kızdım da biraz ona.
kırmızım hoşgeldin bacım
ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:
düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?