Amin çok aminnnnnnnn bol bol amin bir sürü aminnnnnnnnBu hafta sonuç listesi hazırlama işi bende tüm takımların cuma sonuçlarıınıııı
Oraya birinci bizi yazayım ellerimle tımım mıı
Eki Görüntüle 2074504
Huzurunuz cilvelesmeniz aklina grlen herseyiniz daim olsun eflakDün bende gittim bizimkilerle. Eşim aradı gelmeden, sende kafa dinle dinlen istersen evde dedisonra dur dedim gideyim. Yol boyu neşeli neşeli konuştum. Büyük oğlum ne dese beğenirsiniz, anne bugün ne kadar mutlusun seni üzmüycem dedim ya ondan mı çıkmadan söz aldım çünkü gittik avm de onlar oyun oynadı, küçük dellendi tabi , babadan uzak tutmaya çalıştım. Gidiyorduk bir yere gidicez mi dedi benimki yok dedim. Sana bot alacaktık bakalım mı dedi güldüm bende. Hadi hadi yürü dedi. Büyük amaa diye itiraz etti yine, baktım gözüne tamam tamam sen üzülme dedi. Ayyy çeşit çok benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkini ben. Çocuklar ordan oraya koşturuyor flo malum daracık. En sonunda aldım bir tane. Neyse altı üstü bot işte . Dönüşte küçük market için az ağladı. Şükür kazasız belasız kavgasız geldik.
9 du geldiğimizde, hadi uyku diyoruz yok. Saat 10 oldu. Eşim sınava çalışacak çünkü onlar yatınca. Sonra o küçüğü uyuttu ben büyüğü. O derse ben yatışa
Sabah azcık gerildik yine çocuklar yüzünden, bu sefer iki küçük de geldi özür diledi benden. Peşime adam geldi ben eccük cilve yaptım kaçtım
Çocukları erkenden yıkadım, ortalığı topladım çay keyfi yapıyorum. Tabi ortalık yine savaş alanı
Eşim de sınava gitti.
İşte böyle
Patates e der mi ki
Tebrikler kuzum daim olsun insaalah.İlk hedefim esimden zayif olmakti.2.si ise oglumun dogum gununde yani bugun 75 kg olmak.Ve ben bu sabah tartiya ciktigimda hedefimden neredeyse 2 kg daha eksik oldugumu gördüm. Şurada kendimi tebrik edeyim de gideyim
Kızlar bu iş fena iskenderde hazır kıta bekliyorKoca masajı iyidir..
Sırtına çıksın çiğnesin en güzeli
Hangisine gidiyoz
Yok kiz he der mi sence kaptan.Patates e der mi ki
Cuma kutlama menüsü
Fatma ızgara
Fatma cevirme
Fatma buğulama
Yoğurtlu fatma
Fatma salatası...........
Menude zengin hani
Temiz kal
Günaydın mutlu huzurlu bir pazar olsun yenacığım.Huzurlu pazarlar bırakayım.
Malum grubumuzun yarısı burada en azından nerde oldukları belli..
Azimle hedefine koşuyorsun bernaİlk hedefim esimden zayif olmakti.2.si ise oglumun dogum gununde yani bugun 75 kg olmak.Ve ben bu sabah tartiya ciktigimda hedefimden neredeyse 2 kg daha eksik oldugumu gördüm. Şurada kendimi tebrik edeyim de gideyim
Bence diri diri gömer .. başına oturup kahve keyfi yapar sonra daPatates e der mi ki
Cuma günü üzdüler beni nisanYok kiz he der mi sence kaptan.
Zopalar valla.
Dun artik ne icmisse kafasi gidikti kaptanimin.
Ay hunharca kahvaltı yaptım
ama temizim çok peynir yedim
çok zevk aldım harika
Kaç dedi kaç dediiiiiBu sabah baskülüm beni çok mutlu etti inşallah cumaya kadar aynı şekilde devam eder
Çok güzel.. topuk boyu çok iyi çok rahattır eminim.. uç kısmı da kibar ben beğendimEki Görüntüle 2074506
Ya kızlar zevksiz miyim bendeğiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?