Ben de sabah eşime güldüm kahvaltı için dolabı açmış hep yeşillik çeşit çeşit sebze yok biz hep böyle mi beslenecegiz diye soruyor benden bol etli nohut istedi garibim oysa ben bu hafta salata yapacaktimBenim koca bugün sitem etti ıhlamuru kuru kuru içirdim diye.Ne güzel tatlı getiriyodum korkumuzdan onu da getiremiyok artık diyo bana.Yarın kek yapcam yesin garibim tabi tatlı getirmezse gene
Eki Görüntüle 2074506
Ya kızlar zevksiz miyim bendeğiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
72.3 gördüm bu sabahGünaydın mutlu huzurlu bir pazar olsun yenacığım.
Seni görünce bi sevindirik oluyorum
Azimle hedefine koşuyorsun berna
3. Hedefin bu hafta cumaya -1.1 gelmek mi
Bence diri diri gömer .. başına oturup kahve keyfi yapar sonra da
Cuma günü üzdüler beni nisankafa gitti bende o yüzden
Ama şimdi iyiyim ki
Demi kız
Listeye hazırlıyor musun kendinibu hafta kaç eksiyle geleceksin
Peynir afiyet olsun
Miu ya ne yaptınBu var
Bu da var
Bu da
Bi de bu
Bu eksik kalmasın
Eki Görüntüle 2074506
Ya kızlar zevksiz miyim bendeğiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
Çok güzel.. topuk boyu çok iyi çok rahattır eminim.. uç kısmı da kibar ben beğendim
Bende beğendim.
Senin aldığın bunlardan daha güzel güle güle sağlıkla kullan
Ay sahi mi annane işi gibi geldi bir anAaa çok sık ve güzel eflalim neden beğenmedin ki ? kafan takılmasın canım çok güzel
Bunlarda denediklerim di eşimin de beğendiği. Sağol canım içim rahatladıSenin aldığın bunlardan daha güzel güle güle sağlıkla kullan
Günlük hayat için gayet rahat güzel bence icine sinsinEki Görüntüle 2074506
Miu merak ettim neden yasakladin nasıl bir zararı var merak ettimBurada dukan atak yasak sakınnnnn
Cidden bak en kızdığım şeylerden
Normal öğün saatlerinde cıssız beslen yeter
Kızdım şimdi
Yalnız kışlık pardesü de şart. İdare ederim dedim ama. Düğmeleri geri aldığım halde çok bol
Günaydın mutlu huzurlu bir pazar olsun yenacığım.
Seni görünce bi sevindirik oluyorum
Kızım 8 aylık hala emziriyorum odem olduğu zaman sabahlari aç karına yarım demet maydanoz kiyiyorum önce sonra 1 tane soda ile blendardan geçiriyor um ustune yarım limon sıkıp iciyordum balım çok işe yarıyor ama tadı fenaWhiteblacklife canım hala emziriyormusun ödem atmak için ne yapmamız gerekir malum yeşil çay içemiyoruz
Ben severim bu modelleri canım hem elbise altına hem uzun paça pantolon altına çok yakışıyor benceEki Görüntüle 2074506
Ayy bunu içebileciğimi hiç sanmıyorum maydonozu öyle tek yesek işe yararmı acabaKızım 8 aylık hala emziriyorum odem olduğu zaman sabahlari aç karına yarım demet maydanoz kiyiyorum önce sonra 1 tane soda ile blendardan geçiriyor um ustune yarım limon sıkıp iciyordum balım çok işe yarıyor ama tadı fena
Bunun kadar faydalı.olmaz balım bir haftada iki kilo odem attigimi biliyorum ben regl olurken şişen varkliklardanim çünküAyy bunu içebileciğimi hiç sanmıyorum maydonozu öyle tek yesek işe yararmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?