Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim koca bugün sitem etti ıhlamuru kuru kuru içirdim diye.Ne güzel tatlı getiriyodum korkumuzdan onu da getiremiyok artık diyo bana.Yarın kek yapcam yesin garibim tabi tatlı getirmezse gene
Ben de sabah eşime güldüm kahvaltı için dolabı açmış hep yeşillik çeşit çeşit sebze yok biz hep böyle mi beslenecegiz diye soruyor benden bol etli nohut istedi garibim oysa ben bu hafta salata yapacaktim

72.3 gördüm bu sabah
Cumaya 71 li rakamları göresim var perşembe günü saf pro yapcam

Yalnız kışlık pardesü de şart. İdare ederim dedim ama. Düğmeleri geri aldığım halde çok bol

YokBencede ayakkabı çok güzel tesettürlü bayansin eteğin altına kaba durmaz. Benim de kışlık pardesü ye ihtiyacım var ama bu sebeple idare etmem lazım tam baharda ucuzlar alırım çok pahalı birde eşimin kendine alması lazım bot kaban o alsın ay cimrilik deil benimki 2 3 ay sonra alırım istediğim modeli

Whiteblacklife canım hala emziriyormusun ödem atmak için ne yapmamız gerekir malum yeşil çay içemiyoruz
Kızım 8 aylık hala emziriyorum odem olduğu zaman sabahlari aç karına yarım demet maydanoz kiyiyorum önce sonra 1 tane soda ile blendardan geçiriyor um ustune yarım limon sıkıp iciyordum balım çok işe yarıyor ama tadı fena

Ayy bunu içebileciğimi hiç sanmıyorum maydonozu öyle tek yesek işe yararmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…