Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de sabah eşime güldüm kahvaltı için dolabı açmış hep yeşillik çeşit çeşit sebze yok biz hep böyle mi beslenecegiz diye soruyor benden bol etli nohut istedi garibim oysa ben bu hafta salata yapacaktim
Ellerine sağlık canım.nohut yap yersin faydalı zaten.Çarşamba perşembe sebze yaparsın olur biter :)

Bu hafta sonuç listesi hazırlama işi bende tüm takımların cuma sonuçlarıınıııı

Oraya birinci bizi yazayım ellerimle tımım mıı

Eki Görüntüle 2074504
yerim seni dün gece on dk lık uykuyla ayaktayım. Elleşmeyin kenarda uyuyayım ben minderin üstünde

Huzurlu pazarlar bırakayım.

Malum grubumuzun yarısı burada en azından nerde oldukları belli..
Mutlu pazarlaaaar

Nego aynı bottan giydim ben çoknrahat etek altına pantolon altına. Hayırlı olsun canımmm

Eki Görüntüle 2074506

Ya kızlar zevksiz miyim ben değiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
Eflal canım zevksiz falan değilsin . Sade bi model seçmişsin sadece ama güzel ayakkabın.Eşinin beğenmeme sebebi de sanırım çok kadınsı bi model olmaması.Ben de spor ayakkabılara yapışırım eşim burun kıvırır,o ister yüksek topuklu olsun çok kadınsı olsun.

Benim esim de tam tersi topuksuz sever. Topuklulari hic begenmez. Bi de kahverengi sevmiyor, ben severim ama kahverengi . Hepsi baska. Onemli olan bizim neyi begendigimiz

Yok kuzum bu ortak beğenimiz oldu. Eşim tam tersi topuk sevmez bu kadar topuğu bile sevmez düşün. Hele kadınsı giyiniyim asla istemez. Dün gözü hep üstündümdeydi, kilo verdikçe eski kıskançlığı ortaya çıkıyor sanırım
Sağol rahatça giyerim artık

Benim esim de tam tersi topuksuz sever. Topuklulari hic begenmez. Bi de kahverengi sevmiyor, ben severim ama kahverengi . Hepsi baska. Onemli olan bizim neyi begendigimiz
Aynen ,sanki her gece dışarı çıkıyoruz hep topuklu mu giyilir. Ben rahatıma düşkün karıyım gelemem öyle çıtık çıtık yürüyemem hergün.Zaten ayakkabı da uzun süre taşıyamıyo yamuluyo topuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…