Miu acimazsa sen acı bize lutfennnnnEski haline donmezsen sana bu dansi yaparim @MiuLego
Ellerine sağlık canım.nohut yap yersin faydalı zaten.Çarşamba perşembe sebze yaparsın olur biter :)Ben de sabah eşime güldüm kahvaltı için dolabı açmış hep yeşillik çeşit çeşit sebze yok biz hep böyle mi beslenecegiz diye soruyor benden bol etli nohut istedi garibim oysa ben bu hafta salata yapacaktim
Oyle soyleme ama korkuyorumArtıyla geldin cuma günü.. bu hafta esip gürlemen lazım biliyon demi
Daim olsun canım tebriklerBu sabah baskülüm beni çok mutlu etti inşallah cumaya kadar aynı şekilde devam eder
Eki Görüntüle 2074526 Eki Görüntüle 2074527 Eki Görüntüle 2074528 Eki Görüntüle 2074529 Eki Görüntüle 2074527
Ay çok eklemişim haber bunları begendim
yerim seniBu hafta sonuç listesi hazırlama işi bende tüm takımların cuma sonuçlarıınıııı
Oraya birinci bizi yazayım ellerimle tımım mıı
Eki Görüntüle 2074504
Mutlu pazarlaaaarHuzurlu pazarlar bırakayım.
Malum grubumuzun yarısı burada en azından nerde oldukları belli..
Yeşil renkli olan
Eflal canım zevksiz falan değilsin . Sade bi model seçmişsin sadece ama güzel ayakkabın.Eşinin beğenmeme sebebi de sanırım çok kadınsı bi model olmaması.Ben de spor ayakkabılara yapışırım eşim burun kıvırır,o ister yüksek topuklu olsun çok kadınsı olsun.Eki Görüntüle 2074506
Ya kızlar zevksiz miyim bendeğiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
Ilk botu begendim. Ama senin aldigini da begendim cok kullanisli bi bot topugu boyu super canim. Cok rahat kullanirsin gule gule giy
Benim esim de tam tersi topuksuz sever. Topuklulari hic begenmez. Bi de kahverengi sevmiyor, ben severim ama kahverengi . Hepsi baska. Onemli olan bizim neyi begendigimizEflal canım zevksiz falan değilsin . Sade bi model seçmişsin sadece ama güzel ayakkabın.Eşinin beğenmeme sebebi de sanırım çok kadınsı bi model olmaması.Ben de spor ayakkabılara yapışırım eşim burun kıvırır,o ister yüksek topuklu olsun çok kadınsı olsun.
Yok kuzum bu ortak beğenimiz oldu. Eşim tam tersi topuk sevmez bu kadar topuğu bile sevmez düşün. Hele kadınsı giyiniyim asla istemez. Dün gözü hep üstündümdeydi, kilo verdikçe eski kıskançlığı ortaya çıkıyor sanırımEflal canım zevksiz falan değilsin . Sade bi model seçmişsin sadece ama güzel ayakkabın.Eşinin beğenmeme sebebi de sanırım çok kadınsı bi model olmaması.Ben de spor ayakkabılara yapışırım eşim burun kıvırır,o ister yüksek topuklu olsun çok kadınsı olsun.
Aynen ,sanki her gece dışarı çıkıyoruz hep topuklu mu giyilir. Ben rahatıma düşkün karıyım gelemem öyle çıtık çıtık yürüyemem hergün.Zaten ayakkabı da uzun süre taşıyamıyo yamuluyo topukBenim esim de tam tersi topuksuz sever. Topuklulari hic begenmez. Bi de kahverengi sevmiyor, ben severim ama kahverengi . Hepsi baska. Onemli olan bizim neyi begendigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?