Her sabah içebilirsin ki zararı yok hiç maydonoz soda limonunBen de 6 gün sonra olcam ne zaman başlasam acaba içmeye
O az gelir çakılaBeni oturttugun koltuğa oturt
1000 mi? Ciddi misin?
Yükselt bence de zebani gibi tependeyim çakıl
Zaten cuma günü beni üzdünbu hafta sevindireceksin kaçarı yok
Yarın bana tartını bildir
15 gün yapabilirsin balım şimdi başla regl bitinceye kadar devamBen de 6 gün sonra olcam ne zaman başlasam acaba içmeye
16-17 dk da 1000 mekik imkansız yahuHe 16 17 dakikamı aldı da çok mu hergün yapsam
Miu sen okuyon mu çalışıyon mu annamadım benİnanamayacaksınız ama bir ödevimde baya ilerledim ayyyy bitse sonra 2. Ödev var asıl önemlisi salı sunum yapıp ben anlatcam o konuyu
Anliyoruzki çakil sert seviyor
Hatirlatiyim mi sana artik +90 topiginin benim elimde oldugunu nihahaha
İkisi deMiu sen okuyon mu çalışıyon mu annamadım ben
Sen yaparsın sen basarirsin Sen sorumluluk sahibi bi insansin sana guvenim sonsuz ki eminim çok güzel geçecekİnanamayacaksınız ama bir ödevimde baya ilerledim ayyyy bitse sonra 2. Ödev var asıl önemlisi salı sunum yapıp ben anlatcam o konuyu
Sen yaparsın sen basarirsin Sen sorumluluk sahibi bi insansin sana guvenim sonsuz ki eminim çok güzel geçecek
yeşilçay soda da denemek istiyom ben önce yeşilçaylıyı deniyim sonra ötekini yaparumHer sabah içebilirsin ki zararı yok hiç maydonoz soda limonun
O az gelir çakıla
Her sabah içebilirsin ki zararı yok hiç maydonoz soda limonun
O az gelir çakıla
Yeşilçay hiç icmedim ben bilmem onuyeşilçay soda da denemek istiyom ben önce yeşilçaylıyı deniyim sonra ötekini yaparum
Maşallah ne diyim Allah muvaffak etsin ikisinde deİkisi debiri yetmezmiş gibi ikisi de
BEN REGL FALAN ANLAMAMMiu sen okuyon mu çalışıyon mu annamadım ben
Olmam ki olursam miu beni sevmez kiKeşke azcık az tatlı olsan
Ay çektim valla dinlenmeden eli başa koyup kaldırma popo kaldırıp yapma birde dizleri çapraz değdirme birde Obliksleri sağ sol yaptım ki16-17 dk da 1000 mekik imkansız yahu
Ne ettin
1000 mekik prof sporcular belki anca çeker
Olmam ki olursam miu beni sevmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?