Normal demleyip içmeye başladım.bi haftadır da sodalısını konuşuyo herkes.İlgimi çekti denemekten zarar gelmez heraldeYeşilçay hiç icmedim ben bilmem onu
Aklıma yattı o
Canım spor çok giydim, gönlüm klasik diyor artık, seviyorum yani :))Kesinlikle bu Yasin kacta klasik giyorsun artık zayıf fit bi hatunsun kesinlikle bu model o botlarla çokta güzel olur ya
Harikasın. Sen yaparsın kuzumİnanamayacaksınız ama bir ödevimde baya ilerledim ayyyy bitse sonra 2. Ödev var asıl önemlisi salı sunum yapıp ben anlatcam o konuyu
O kadan matematiğim olaydı üniversitede prof olmuştum heheheheheBEN REGL FALAN ANLAMAM
Cumaya %1.5 olacak en az
Hesapla ne kadar eksi getirmelisin
Afiyet olsunnnnn n öğlene tarhana çorbası icicemmmmmmKahvaltı hazırlayım bariiiii
Daha yemedim bişey
Aklıma yattı o
Canım spor çok giydim, gönlüm klasik diyor artık, seviyorum yani :))
Harikasın. Sen yaparsın kuzum
Sen garanti 1.5 eksi ile gel mademO kadan matematiğim olaydı üniversitede prof olmuştum hehehehehe
Afiyet olsunnnnn n öğlene tarhana çorbası icicemmmmmm
e ama sen bana 97,3 koydun hedef.1,200 kilo yapar kadın deletme beni.Hankısını istiyonSen garanti 1.5 eksi ile gel madem
Sana da kuzum
O bunalım zamanımdı.. şimdi 1.5e ama sen bana 97,3 koydun hedef.1,200 kilo yapar kadın deletme beni.Hankısını istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?