Sağol canım içimi rahatlattınız iyi ki varsınızIlk botu begendim. Ama senin aldigini da begendim cok kullanisli bi bot topugu boyu super canim. Cok rahat kullanirsin gule gule giy
Alakasi yok. Gayet guzel bi secim olmus.Ay sahi mi annane işi gibi geldi bir an
Hee eşim beğenmedi diyince ben de topuklu seviyodur dediydim.Beğendiyse sen de beğendiysen sıkıntı yok.Hayırlı olsun canım güle güle eskitYok kuzum bu ortak beğenimiz oldu. Eşim tam tersi topuk sevmez bu kadar topuğu bile sevmez düşün. Hele kadınsı giyiniyim asla istemez. Dün gözü hep üstündümdeydi, kilo verdikçe eski kıskançlığı ortaya çıkıyor sanırım
Sağol rahatça giyerim artık
Sağ canım rahatladımBen severim bu modelleri canım hem elbise altına hem uzun paça pantolon altına çok yakışıyor bence
Spor model olan mı?Yeşil olan
Sağol canım rahatladımyerim senidün gece on dk lık uykuyla ayaktayım. Elleşmeyin kenarda uyuyayım ben minderin üstünde
Mutlu pazarlaaaar
Nego aynı bottan giydim ben çoknrahat etek altına pantolon altına. Hayırlı olsun canımmm
Spor model olan mıYeşil renkli olan
Çok sağol canım aminHee eşim beğenmedi diyince ben de topuklu seviyodur dediydim.Beğendiyse sen de beğendiysen sıkıntı yok.Hayırlı olsun canım güle güle eskit
Ohh kiskansin catlasin da patlasinYok kuzum bu ortak beğenimiz oldu. Eşim tam tersi topuk sevmez bu kadar topuğu bile sevmez düşün. Hele kadınsı giyiniyim asla istemez. Dün gözü hep üstündümdeydi, kilo verdikçe eski kıskançlığı ortaya çıkıyor sanırım
Sağol rahatça giyerim artık
Ben hic tesettur pardesuden anlamiyorum. Kuzum kaban niyetine mi alacaksin yoksa ince bi kumas miEki Görüntüle 2074539
Bunu diyorsunuz değil mi? Aldığım bot uyar mı buna. Ben daha klasik giyinir olmuştum. Bu farklı bir model olacak benim için
Geldim geldim yürüdüm de geldim.
Bence safe ve guzel ama evet biraz klasik mEki Görüntüle 2074506
Ya kızlar zevksiz miyim bendeğiştireyom mi? Farklı modeller beğendim de hem.eşim beğenmedi hem çocuklara bakmaktan kafam çorba oldu
Hem ben geldim ama benim mortilerim yokGeldim geldim yürüdüm de geldim.
Kışlık kumaş canımBen hic tesettur pardesuden anlamiyorum. Kuzum kaban niyetine mi alacaksin yoksa ince bi kumas mi
DemeBunun kadar faydalı.olmaz balım bir haftada iki kilo odem attigimi biliyorum ben regl olurken şişen varkliklardanim çünkü
Ay çok sıkEki Görüntüle 2074539
Bunu diyorsunuz değil mi? Aldığım bot uyar mı buna. Ben daha klasik giyinir olmuştum. Bu farklı bir model olacak benim için
2 numaralı bacı önünü ilikleyeymiş modeli tam görürdük.Hoş bişeye benziyo 2
Önünü kapattığım sürece sorun değil
Modele karar veremedim bendeAy çok sık
Rengine bayıldım. Ben de alacam bundan 6 ay sonra kiii
Önü kapalı çekmemiş hainler :)))2 numaralı bacı önünü ilikleyeymiş modeli tam görürdük.Hoş bişeye benziyo 2
Vay vay vay süpersin72.3 gördüm bu sabah
Cumaya 71 li rakamları göresim var perşembe günü saf pro yapcam
Sonradan attıkların içinden en güzel senin aldığın kuzumGerçek mi kötüyse söyleyin ne olur. Rahatlığı dikkate aldım rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?