Haftaya ben seninle olurum cuma günü başlar sıkı spor ve diet yapariz kilolarimiz uygun ve akşamları canına okurum. Ben sıkı rakiplere aliskinim kaçamak tembellik olmaz çok sıkı bir çalışma olacak hayatından bezdirecegim uykunda bile spor yapacaksin bi de yemek fotoları gorecegim ne yiyorsun menüde ne var acımam yok hocalarim çok kuvvetliydi.Yani miu sende
Sorumu bu canim yaaaaa esefle kiniyorum seni
Bak kendimi yirttim 3 gundur kimse benimle orti olmuyo ay kimse beni sevmiyomu yoksa
Saf pro canımMiu merak ettim neden yasakladin nasıl bir zararı var merak ettim
Tadı da kötü zaten
Çikoloto sosu yisin onlar
Oyle soyleme ama korkuyorum
Ama tum gucumle calisiyorum. Sporu da cok yapiyorum kendi capimda
2. :)
Eki Görüntüle 2074539
Bunu diyorsunuz değil mi? Aldığım bot uyar mı buna. Ben daha klasik giyinir olmuştum. Bu farklı bir model olacak benim için
Hadi bol kalori yakmalar canom
Ajdar la bitir sen o dinleme şeysini[/QUOTE
Çıkışta muz amanin
Boşver sağ altta defosu var zaten.Ama model güzelÖnünü kapattığım sürece sorun değil
Modele karar veremedim bende
Önü kapalı çekmemiş hainler :)))
Kesinlikle bu Yasin kacta klasik giyorsun artık zayıf fit bi hatunsun kesinlikle bu model o botlarla çokta güzel olur yaEki Görüntüle 2074539
Bunu diyorsunuz değil mi? Aldığım bot uyar mı buna. Ben daha klasik giyinir olmuştum. Bu farklı bir model olacak benim için
O yüzden uzak duralım cısssssssAbla çok farklı konular var arada bakıyorum
Ban yeme yeri gibi
İyi ben buraya acarim
Afiyet olsun şifa olsun ohhhhAra ogunumu alabasla yapiyorum bugun. Cok sevdim. Light turp gibi
Aynen ben de bu kafadayımAynen ,sanki her gece dışarı çıkıyoruz hep topuklu mu giyilir. Ben rahatıma düşkün karıyım gelemem öyle çıtık çıtık yürüyemem hergün.Zaten ayakkabı da uzun süre taşıyamıyo yamuluyo topuk
Geldim geldim yürüdüm de geldim.
Aynen öyle balım regl öncesi bi siserim ki sorma şuan 4 gün var regl ben davuldan halliceyim
Sabah 5 mil yaptım çıtayı yükseltiyorum flashdance müziği ileBooooolca su hüplet çakıl
Sen hazır mısın dünkü cumaki cıss ları eritip bu cımaya 1 üstü eksi ile gelmeyeHaftaya ben seninle olurum cuma günü başlar sıkı spor ve diet yapariz kilolarimiz uygun ve akşamları canına okurum. Ben sıkı rakiplere aliskinim kaçamak tembellik olmaz çok sıkı bir çalışma olacak hayatından bezdirecegim uykunda bile spor yapacaksin bi de yemek fotoları gorecegim ne yiyorsun menüde ne var acımam yok hocalarim çok kuvvetliydi.ecemavi S Sguat girls Whiteblacklife @MiuLego Ausencia
Hazır mısın cehenneme bolca ter atmaya
https://www.google.com.tr/search?cl...M#imgdii=nfr62cLVaSfN0M:&imgrc=yNpNxoQK7u3u-M:
Ben de 6 gün sonra olcam ne zaman başlasam acaba içmeyeAynen öyle balım regl öncesi bi siserim ki sorma şuan 4 gün var regl ben davuldan halliceyim
Sen hazır mısın dünkü cumaki cıss ları eritip bu cımaya 1 üstü eksi ile gelmeyenorrin de benim herşeyin de benim bu hafta hele toparlama o eksiyle gelme bak napıyorum
1000 mi? Ciddi misin?1000 dene mekik çektim 4 farklı pozisyonda
Yükselt bence de zebani gibi tependeyim çakılSabah 5 mil yaptım çıtayı yükseltiyorum flashdance müziği ile
Benimki de geçen sarildi sen kilo mu verdin parmaklarım birleşiyor dedi ya adamın kıstasi bu şaka gibi nerdeyse 15 kilo vermisim adam yeni anladı o da parmaklar birlesinceOyyyy su yavas kilo alma olayi nasil bisey bende tatmak istiyorum
Az once benim herif diyoki cok kilo aliyosun.3 haftaya yakindir 7 kilo verdim adam bana kilo aliyosun dedi.Oncesinde hangi gozuyle baktiki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?