Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Konuştum anlamadı bağırdım cagirdim anlamadı yiktim döktüm kirdim anlamadı ne b...k yerse yesin artık şuan oturdum ağlıyorum komşunun oğlu da bende anasida yemee gelecekmiş bana hasbam ciğer yemezmis başka bir şey yapar mısın dedi bende misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedim iyice kötü olacak bu işin sonu

Neyse kalkıp kadına yemek yapayım ona sarmanin anlamı yok kadının ne suçu var
Sakin ol canım sıkıcı bir durum haklısın ama sanırım bu bağırarak çağırarak çözülecek bi sorun değil gibi
Benim yakın arkadaşım da seninle aynı durumu yaşıyor sürekli balığa gidiyor kocası onlarda aynı sorunları yaşıyorlar

Canım nasıl anlatayım bilemedim gitsin tabiki gidecek kendine zaman ayıracak çünkü işi o kadar stresli ki anlatamam ben onun yerinde olsam kafayı yerim açık ve net bunu biliyorum ama ya haftada 3 gitsin bu akşam dışarda yemek yiyelim diye öneren o sonra aaaa ben tekne tuttum balığa gideceğim yemeğe durumumuz yok peki tekneye ne odedin 450 tl biz yemek yesek ocak başına gideriz en fazla 70 80 tl yani şuan ne dediğini ne söylediği ni bilmiyor

Üzüm un mevsimi geçmedimi :) yoksa kuru uzummu merak ettim

Çayımı demledim
Kahvaltılık lar
Birde kavurmali yumurta
Kıricam
Kaynanam balık almış istemedi kocambu günde böyle olsun miss:)
Anam lara gidip gelem kesin orda 1 2 kilo vericem temizliği var . Ondan sonra kendi evime gelince ekmeğimı kendim yapicam bakkal satıyor 5 6 dilim TB ekmeği 1 lira .

Hakmar yok mu orada ben hakmarin ekmeğini çok seviyorum wc ye birebir 2.25 tl fiyatı 350 gram bana bir haftadan fazla yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…