Sağol canım :)Çok güzel menü çok beğendim eflal.
Konuştum anlamadı bağırdım cagirdim anlamadı yiktim döktüm kirdim anlamadı ne b...k yerse yesin artık şuan oturdum ağlıyorum komşunun oğlu da bende anasida yemee gelecekmiş bana hasbam ciğer yemezmis başka bir şey yapar mısın dedi bende misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedim iyice kötü olacak bu işin sonuSağol canım teşekkür ederim
Et hiç almadım. Kasaptan alıyor eşim
Ama olmaz ki ya, white nereye kadar sürecek bu. Bak bunun sonu yok bir başladı mı öyle gider. Tavrın ne oluyor böyle bir durumda?
Ya çıkıp kıyafet bile alamadın daha üzülüyorum senin adına
Geçmiş olsun canım
Eflal müthiş sinbegum75
Cuma :
20 dk leslie, 60 dk eliptik : TOPLAM: 320 puan
Cumartesi :
30 dk leslie, 30 dk eliptik : TOPLAM : 210 Puan
Pazar :
40 dk leslie, 20 dk jillian, 30 dk eliptik : TOPLAM: 320 Puan
Sakin ol canım sıkıcı bir durum haklısın ama sanırım bu bağırarak çağırarak çözülecek bi sorun değil gibiNeyse kalkıp kadına yemek yapayım ona sarmanin anlamı yok kadının ne suçu var
Canım nasıl anlatayım bilemedim gitsin tabiki gidecek kendine zaman ayıracak çünkü işi o kadar stresli ki anlatamam ben onun yerinde olsam kafayı yerim açık ve net bunu biliyorum ama ya haftada 3 gitsin bu akşam dışarda yemek yiyelim diye öneren o sonra aaaa ben tekne tuttum balığa gideceğim yemeğe durumumuz yok peki tekneye ne odedin 450 tl biz yemek yesek ocak başına gideriz en fazla 70 80 tl yani şuan ne dediğini ne söylediği ni bilmiyorSakin ol canım sıkıcı bir durum haklısın ama sanırım bu bağırarak çağırarak çözülecek bi sorun değil gibi
Benim yakın arkadaşım da seninle aynı durumu yaşıyor sürekli balığa gidiyor kocası onlarda aynı sorunları yaşıyorlar
Neyi zorlamiyim iki olan nemalipina zorlama bence yakında 2 olacak
Menü
Sabah
Yumurtalı ıspanak
1 yumurtanın beyazı
Kk peynir
3 zeytin
1.5 ten az tb ekmek
Az üzüm
Ara kahve
1 çay kaşığı sütlaç şeker tat kontrol edildi o kadar
Akşam
1 kaşık pilav
3 4 kaşık tavuk ciğer sote
1 kase salata
Su 2 litre
@MiuLego
Denize gidiyor üstüne 400 500 tl verip tekne tutuyor
Sağol eflalimGeçmiş olsun canım
Yok bildiğin yaş üzüm ben çok severimÜzüm un mevsimi geçmedimi :) yoksa kuru uzummu merak ettim
haftada 5 6 günHer haftamı
Hakmar yok mu orada ben hakmarin ekmeğini çok seviyorum wc ye birebir 2.25 tl fiyatı 350 gram bana bir haftadan fazla yetiyorÇayımı demledim
Kahvaltılık lar
Birde kavurmali yumurta
Kıricam
Kaynanam balık almış istemedi kocambu günde böyle olsun miss:)
Anam lara gidip gelem kesin orda 1 2 kilo vericem temizliği var . Ondan sonra kendi evime gelince ekmeğimı kendim yapicam bakkal satıyor 5 6 dilim TB ekmeği 1 lira .
Senden memnunum ama beni hiç gaza getiremiyorsunKizzzzz nevommm ölümüne mortim devam mi benle mortilige (Yenilen pehlivan oldum sayende)
Valla sanaSallatacagim ulennn ahtim olsunn gözüm açık giderim yoksaa
Göreceksin beklee
Nevreste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?