Vereydin bi bez kv sileydi kiz.Bende bir menu yazamda ortilerim goruversin
Sabah
Sebze suyu(ispanak kereviz maydanoz limon domates salatalik) itiraf edeyim igrenc bir tatti ama saglam odem atar kopya cekin ortilerim
Yaninda 15 badem 1 kayisi
Aksam
İzgara balik roka salatasi
2litre su
1 litre naneli limonlu salatalii su
Sporum
Duvar sil hali sil koltuk sil
Kollarim kalkmiyoooo
Çok istiyorum ve bu istek hiçbir cikolatadan baskın değil bu anlamsız bagimliligimi da cozecegim yemeyecegim bu kadar basit ben bunu yaparım ben imkansızi yaptım ben kolayı bıraktım hayatımda ilk defa susamaya başladım oysa benim günlerce su icmedigim olmuştu. Artık şişe şişe şu içiyorum sanki içim kuruyor. Günde 2 şişe sade soda içiyorum. Yemek sorununu da cozecegim sıra ona geldi. Adım adım hepsini yenecegim.
Ben yapmistim beni kabiz yapti biraktim ...
Çok sanslisin kızlar günü harika birseyKızlar bugün küçük kızkardeşimle kızlar günü yaptık sinemaya ve yemege gittik terapi gibi oldu sağolsun kardeşlerim candır Rabbim acılarını göstermesin
Fatma merak etmesin fazla bir kirim yok yazarım
59 la girerim aus@MiuLego alıntımmmm gitmişşşş :) liste miii dedin seno yüzden mi besileniyorsun habire 60 la mı gircen 65 le miiii
Evde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundumPirinc vucuda girince ister istemez ilerleyen saatlerde acikiyorsun canim.. ben makarna ve pirinc yersem iki saat sonra kesin acikiyorum
Canim birkac gun ard - arda yapinca ogrenirsin. Senin uzmanlik alanin olan ip atlamaktan cok cok kolayHulolop 75 dakikamı nasıl yapıyorsun helal olsun en çok yapmak isteyip bir türlü yapamadigim
Dene canim herkesin bunyesi farkliHadi ya ben yapmiyim en iyisi ya korktum inanki.
Pirinç şeker çünkü. Kan şekerini bir anda yükseltip sonra bir anda düşürüyor. Düşünce de acıktım sanıyorsun birşeyler yeme ihtiyacı geliyorEvde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundumama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki
Yok o benim normal sporum ayol. Hergünkü rutinim. Yüklenmiyorum çokOooooo ortim menun saglammis kiz 70 dk yuruyus ne bu kadarmi korktun sen bendenn
Canim birkac gun ard - arda yapinca ogrenirsin. Senin uzmanlik alanin olan ip atlamaktan cok cok kolayBen nefes nefese kaliyorum ip atlayinca mesela.
Hem bana sen hatirlattin hulahopu. Gercekten cok sagol. Cok ise yariyor, bel cevremdeki kaslarin calistigihiss ediyorum. Hem vucudu dik durmaya da alistiriyo. Insallah belimi de inceltir, bel yanlarimi eritir
Ha ha haaaaVereydin bi bez kv sileydi kiz.
Tamam canim. Yarin zaten corba yapacagim. En cok sevdigimden. Borsh corbasi. Rus mutfagindan. DuymussundurArt arda çok oldu.. karbona bakliyata ara ver cumaya kadar şişliği ancak gider zaten donna
Halbuki 1 yudum yemişsin
Kola bağımlılığını yenmek büyük adım darısı diğerlerineÇok istiyorum ve bu istek hiçbir cikolatadan baskın değil bu anlamsız bagimliligimi da cozecegim yemeyecegim bu kadar basit ben bunu yaparım ben imkansızi yaptım ben kolayı bıraktım hayatımda ilk defa susamaya başladım oysa benim günlerce su icmedigim olmuştu. Artık şişe şişe şu içiyorum sanki içim kuruyor. Günde 2 şişe sade soda içiyorum. Yemek sorununu da cozecegim sıra ona geldi. Adım adım hepsini yenecegim.
Yani biz pilav derken seker yiyoruz oyle miPirinç şeker çünkü. Kan şekerini bir anda yükseltip sonra bir anda düşürüyor. Düşünce de acıktım sanıyorsun birşeyler yeme ihtiyacı geliyor
Nisasta var canim pirincte bu yuzden hemen kan sekerini hizli yukseltiyir ve hizli bir sekilde düşüruyor ondan sonra aclik başlıyor...Evde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundumama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki
Ya kahve kabız yaptı bende kabızlık çok berbat ya tartıda bile sıkıntı yapıyor olmazsa 1 hafta deneyeyim ne olacak. :))Dene canim herkesin bunyesi farkli
Ama cok tutyor o kesin. Kolestrolu iyi düşürüyor
Hep merak etmisimdir tadı nasil görünüşü biraz karışıkTamam canim. Yarin zaten corba yapacagim. En cok sevdigimden. Borsh corbasi. Rus mutfagindan. Duymussundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?