Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vereydin bi bez kv sileydi kiz.

Hep destek tam destek çakılım

Pirinc vucuda girince ister istemez ilerleyen saatlerde acikiyorsun canim.. ben makarna ve pirinc yersem iki saat sonra kesin acikiyorum
Evde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundum ama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki

Hulolop 75 dakikamı nasıl yapıyorsun helal olsun en çok yapmak isteyip bir türlü yapamadigim
Canim birkac gun ard - arda yapinca ogrenirsin. Senin uzmanlik alanin olan ip atlamaktan cok cok kolay Ben nefes nefese kaliyorum ip atlayinca mesela.
Hem bana sen hatirlattin hulahopu. Gercekten cok sagol. Cok ise yariyor, bel cevremdeki kaslarin calistigihiss ediyorum. Hem vucudu dik durmaya da alistiriyo. Insallah belimi de inceltir, bel yanlarimi eritir

Evde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundum ama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki
Pirinç şeker çünkü. Kan şekerini bir anda yükseltip sonra bir anda düşürüyor. Düşünce de acıktım sanıyorsun birşeyler yeme ihtiyacı geliyor

Evet hemde eğlenceli keşkee yapabilsem

Küçükken kızlar yapardı yapamadım çok utanırdım halada yapamam .
Ay ne mutlu bana inşallah erir
Ama çok iyi bele

Halbuki 1 yudum yemişsin

Kola bağımlılığını yenmek büyük adım darısı diğerlerine

Pirinç şeker çünkü. Kan şekerini bir anda yükseltip sonra bir anda düşürüyor. Düşünce de acıktım sanıyorsun birşeyler yeme ihtiyacı geliyor
Yani biz pilav derken seker yiyoruz oyle miyani bildigimiz toz sekerden yapiliyo oylemi.eee tatli değil ama

Nisasta var canim pirincte bu yuzden hemen kan sekerini hizli yukseltiyir ve hizli bir sekilde düşüruyor ondan sonra aclik başlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…