Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam güzel hatunlar ben geldiiimmm,hastaneye gittim tahlil sonuçlarını doktora gösterdim idrarımda protein atılımı çıktı daha dakka 1 gol 1 yani tansiyon problemi yaşayacağım sanırım moralim çok bozuldu yusufa hamileyken de tansiyonum çok yükseliyordu sıfır tuzla yicem herşeyi....

sizler nasılsınız? ohhh kilocuklar gidecek benimde verdiklerim gram gram geri gelecek....

Saphiracim bayiliyorum senin menune..senin menunu okuyunca bir derin nefes aliyorum..
ben aylardir hasretim muza birde kasarli mantar...Allahtan uzaksin bana

ben çok sevmem muzu ama yumurtadan sıkılınca alternatif olarak bunu sundu bizim hoca.tatlı niyetine iyi geliyor ama çabuk acıktırıyor işte

vallaaa olurmu oluur..ne diiyiiim...

amaniiin ne kadaar hamaratsıın.....ben geçen hafta bitirdim turşuları konserveleri...bayılıyorum kırmızı biberee....valla bu topikte bütün kızlaar hamarat ...

ayy bende kaşarlı mantar istiyooom..canım çekti valla yarın yaparım bakmışsıın...

sen iyi olda bebişini kucağına al gelirsin yine takıma merak etme yerin hazıır...

kızlar onay mesajlarınızı bekliyorum..................

kırmızıgül.............onayladı

saferan ..............onayladı

doga3 ...............onayladııı

ganfed ..............onayladı

nev81 ................onayladı

aysen_34 ...........onayladı.....

saphira ..............onayladı

ansaaa ..............onayladııı

ipekyol...............onayladı

hulya eyup..............onayladı sayıyorum dünden beri 10 kere tazeledim mesajı çünkü sorumluluk kendine ait...

kaçıranlar için mesajım burdaaaaaa.....linke tıklayııın......

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4187.html#post21246721

hülya...ganfed mesajınızı bekliyoruuum.....

evet kızlaar herkes mesajı okuduğuna ve onaayladığına göre görevleri lütfen aksatmayalııım...

ellerine sağlık senin de canım.ben kış hazırlığı yapmayı çok severim.en çok da domates yaparım.bu sene başka bir şey fazla yapamadım zaten.deepfreeze e de bişiler attım işte.zaten mevsim bitti,napiim olduğu kadar artık

yap tatlım yap.mantar çok kalorisiz ve protein açısından zengin,tok tutucu bir sebze

vaooovvv harikasın hayatımmm tam gaz devam

ooo süpersiniz kızlarrrr Darısı başıma
canım tickerın 74 gösteriyor,değiştirmedin mi,değiştirme vakti gelmemiş mi sence
ticker işini beceremiyorum hayatımmm oo çok eski tatilden döndüğüm zaman nevim yapmıştı saolsunn...
sanada maşallah anşaaaiste canım hak ettin parti yaparız artıkın
dağıtalımmm hayatımmm...
safişş anşammmm tebrikler kuzular

anemmmm anşamm yaaa mezun deyince içimi bi hüzün kapladı ne yalan söyliyim
canımsın bebeimmmm...ben buralarda olucam gene ama kilo koruma topiğine takılcam mutlaka hemen geri alırım yoksa ben kendimi biliyorumm...
MAŞALLAH Saferan'ım harikasın bitanem,azmini yürekten tebrik ediyorum

Canımsın sen ya,sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz
ahhh nevimm benimmm...olur balımmm olur gönüller bir olsun gerisi boşşş...14. takımda başladık esra aysen sen ben nerdeyse 1 senedir birbirimize had safhada gaz vererek geldik allah hepinizden razı olsunnnn kızlllarrr...95 dennn 6...?' aa...
kizlar bugun arkadaslarla aylik gunumuz vardi oraya gittim .valla bayagi yedim ama bundan sonra yemeyecem .artik aksamda yogut falan biseylerle gecistirecem
ne yoğurdu yoğurt da yok sannnnaaaaaaaaaa......
Oyyy maşallah mebruk mebruk(arapça söyleyeyimde havan olsun kızz)
Allah banada göstersin o 60 sınırını tez zamanda inşallahhhhh
inşallaaah canımmm
ama bizze zillinin fotolarından yokmuuuu....anasının fotolarından caydık bari kızının güzelliğini görelim şekerimm....
otur ve kalkkmaaa okurken yoruldum canımm maşallahın var...
anlaşıldııı komutanımmm
İyi akşamlar kızlar,herkes iyi mi?

iyiiiiiiiii kuşumm sen nasılsın asıll??havalar nasıl orlardaa

kızlar kiloları vermişkene tipimlede az oynıyım diyorum şinciiiik facede malum resimler var beni biliyosunuzz
saçımı boyatıcam ama karar vermiyorum fikir verin bannaaa...herüfçüğümmm tutturmuş sarı balyaçlı istiyo
ama ben koyu tek renk olsun diyorummm sizceee

8 ay ne çabuk geçti

2011-10-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[2] Nar .5 adet 52.5
[3] Pirinç Çorbası (salçalı) 2 PORSİYON 228
[4] Turşu 100 GRAM 10
[5] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[6] Kuru Pasta 1 ADET 75
[7] Kahve 1 ADET 4
[8] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[9] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[10] yumurta 2 adet 160
[11] Ispanaklı Börek .20 PORSİYON 160
[12] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
Toplam : 1105 kal.

güle güle kullanın canım....

aman hiç demediydin canım kollesterolu dikkat et bilmiyom valla şüpelendim işte

kolay gelsin canım ben domates yaptım ama az oldu tekrar yapıcam bamya fasulyede atmadım daha cumartesi alırım inşallah yaa saphira sen bilirsin belki bir arkadaş yeşil ve kırmızı biber gazetelere sarıp çamaşır sepetine koyup balkona atmış merak ediyorum 10-15 gün sonra bi tane açda bak nasıl dedim iyi olursa bakarım yapsammı acaba

siz ne diyorsunuzzz, insani delimi edeceksiniz,,habire birseyler yiyelim diyorsunuz,,meyvisim bak kovarim seni haaa...yoldan cikartma kizlar...senden sonra ipek hemen yoldan cikmis, doga ablada bugun niyeti bozmus...:84::84:

[:[/B]

kız dündü oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…