ben çalışmak istiyorum ya :84: çalışan arkadaşlarım,işe gitsem de dinlensem diyorlar.ben de işe gitsem de dinlensem
Saphiracim bayiliyorum senin menune..senin menunu okuyunca bir derin nefes aliyorum..
ben aylardir hasretim muzabirde kasarli mantar...Allahtan uzaksin bana
masallah safisimmm sahanesinnnn haftaya 11lerin icinde olursun insallah..super gidiyorsun canimm
super ansaacimmm seni gercektende bu hafta mezun edecegiz desene darisi bizlerin basina
tamam canim, tekrar gecmis olsun size, insallah cabucak toparlanirsiniz
amaniiin ne kadaar hamaratsıın.....ben geçen hafta bitirdim turşuları konserveleri...bayılıyorum kırmızı biberee....valla bu topikte bütün kızlaar hamarat ...taz fasulye ayıkladım,pişirdim akşam için.o arada öğlen yemeğimi yedim.Okyanusa yedirdim.Sonra uyuttum.hala uyuyor.dünden kuruyan çamaşırları topladım,yerlerine koydum.Yeniden makinaya çamaşır attım birazdan bitecek onları da asıcam.Kırmızı biberlerim ne zamandır közlenmeyi bekliyordu,onları közledim,kavonaza köz biber turşumu da yaptım ve totomun üstüne yeni oturabildim
siz ne diyorsunuzzz, insani delimi edeceksiniz,,habire birseyler yiyelim diyorsunuz,,meyvisim bak kovarim seni haaa...yoldan cikartma kizlar...senden sonra ipek hemen yoldan cikmis, doga ablada bugun niyeti bozmus... :84::84:
Saphiracim bayiliyorum senin menune..senin menunu okuyunca bir derin nefes aliyorum..
ben aylardir hasretim muzabirde kasarli mantar...Allahtan uzaksin bana
selam güzel hatunlar ben geldiiimmm,hastaneye gittim tahlil sonuçlarını doktora gösterdim idrarımda protein atılımı çıktı daha dakka 1 gol 1 yani tansiyon problemi yaşayacağım sanırım moralim çok bozuldu yusufa hamileyken de tansiyonum çok yükseliyordu sıfır tuzla yicem herşeyi....
sizler nasılsınız? ohhh kilocuklar gidecek benimde verdiklerim gram gram geri gelecek....
amaniiin ne kadaar hamaratsıın.....ben geçen hafta bitirdim turşuları konserveleri...bayılıyorum kırmızı biberee....valla bu topikte bütün kızlaar hamarat ...
ayy bende kaşarlı mantar istiyooom..canım çekti valla yarın yaparım bakmışsıın...
[/COLOR][/I][/B]
bençamaşır asmaya gidiyorum tontişler
İyi akşamlar kızlar,herkes iyi mi?
Oh maşallah
iyi akşamlaaaar......asayiş berkemaaal....
ticker işini beceremiyorum hayatımmm oo çok eski tatilden döndüğüm zaman nevim yapmıştı saolsunn...vaooovvv harikasın hayatımmm tam gaz devam
ooo süpersiniz kızlarrrr Darısı başıma
canım tickerın 74 gösteriyor,değiştirmedin mi,değiştirme vakti gelmemiş mi sence
dağıtalımmm hayatımmm...sanada maşallah anşaaaiste canım hak ettin parti yaparız artıkın
canımsın bebeimmmm...ben buralarda olucam gene ama kilo koruma topiğine takılcam mutlaka hemen geri alırım yoksa ben kendimi biliyorumm...safişş anşammmm tebrikler kuzular
anemmmm anşamm yaaa mezun deyince içimi bi hüzün kapladı ne yalan söyliyim
ahhh nevimm benimmm...olur balımmm olur gönüller bir olsun gerisi boşşş...14. takımda başladık esra aysen sen ben nerdeyse 1 senedir birbirimize had safhada gaz vererek geldik allah hepinizden razı olsunnnn kızlllarrr...95 dennn 6...?' aa...MAŞALLAHSaferan'ım harikasın bitanem,azmini yürekten tebrik ediyorum
Canımsın sen ya,sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz
ne yoğurdu yoğurt da yok sannnnaaaaaaaaaa......kizlar bugun arkadaslarla aylik gunumuz vardi oraya gittim .valla bayagi yedim ama bundan sonra yemeyecem .artik aksamda yogut falan biseylerle gecistirecem
inşallaaah canımmmOyyy maşallah mebruk mebruk(arapça söyleyeyimde havan olsun kızz)
Allah banada göstersin o 60 sınırını tez zamanda inşallahhhhh
ama bizze zillinin fotolarından yokmuuuu....anasının fotolarından caydık bari kızının güzelliğini görelim şekerimm....Dün gece biraz düşündüm ve azmettim.Biraz daha dişimi sıkıp 60ları görmem lazım tez zamanda.Artık sabrım kalmadı şu fazlalıkları üzerimden atmam lazım.Makinadan silinen fotoların akıbeti belli değil.Eşimde silmemiş kendi kendine uçtu resmen.Bende bugün yeniden çekindim.Birazdan yüklerim.
Bugün kızımın 1 yaş aşısını yaptırdık.Burda 2 sn de batırıp çıkarıyorlar iğneyi.Cocuk anlamadı bile.O yüzden hiç ağlamadı çok şükür.Sonrada stüdyoya gidip fotoğraf çektirdik.Süper oldu fotoğrafları.YArın alacaz.Ablalarım merak ediyor hemen onlara gönderecem
otur ve kalkkmaaa okurken yoruldum canımm maşallahın var...taz fasulye ayıkladım,pişirdim akşam için.o arada öğlen yemeğimi yedim.Okyanusa yedirdim.Sonra uyuttum.hala uyuyor.dünden kuruyan çamaşırları topladım,yerlerine koydum.Yeniden makinaya çamaşır attım birazdan bitecek onları da asıcam.Kırmızı biberlerim ne zamandır közlenmeyi bekliyordu,onları közledim,kavonaza köz biber turşumu da yaptım ve totomun üstüne yeni oturabildim
anlaşıldııı komutanımmmkızlar onay mesajlarınızı bekliyorum..................
kırmızıgül.............onayladı
saferan ..............onayladı
doga3 ...............onayladııı
ganfed ..............onayladı
nev81 ................onayladı
aysen_34 ...........onayladı.....
saphira ..............onayladı
ansaaa ..............onayladııı
ipekyol...............onayladı
hulya eyup..............onayladı sayıyorum dünden beri 10 kere tazeledim mesajı çünkü sorumluluk kendine ait...
kaçıranlar için mesajım burdaaaaaa.....linke tıklayııın......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4187.html#post21246721
hülya...ganfed mesajınızı bekliyoruuum.....
evet kızlaar herkes mesajı okuduğuna ve onaayladığına göre görevleri lütfen aksatmayalııım...
İyi akşamlar kızlar,herkes iyi mi?
8 ay ne çabuk geçtiahhh nevimm benimmm...olur balımmm olur gönüller bir olsun gerisi boşşş...14. takımda başladık esra aysen sen ben nerdeyse 1 senedir birbirimize had safhada gaz vererek geldik allah hepinizden razı olsunnnn kızlllarrr...95 dennn 6...?' aa...
Allah korusun ablacım yaa.İnş vesvesedir ama öyle bir şüphen varsa bi dr a görün bence
bi ölçtür canım boşuna telaşlanma....ondan mı olurmuş ki...
......
mobilyalar yavas yavas gelecek artik canim, dun perdeler geldi salona..gelecek hafta salonun mobilyalari gelir insallah..ayin 22sine dogru koltuklar gelecekti bakalim, hepsi gelsin patlatirim bir foto
kiz dovucem artik seni, utanmadan birde yedim diyorsun...milletin iradesi bozma bakim..sen boyle yiye yiye diskalifiye olacaksin o olacak bak, kendine gelyarin tam bir ay oluyor enson kuralimizi onaylayali korkun bendeeeee kilo vermeyeni yakicammm...niha nihaa nihaa(kotu gulus)
ablacim, benim dogustan beri kolestrolum var, baba tarafindan irsiymis...ama kolestrolunun ciktigini cogunlukla bogazinda/dosunde bir yanma hissettigin zaman anlayabilirsin..bende daha hic bas agrisi yapmadi, 13 yasimdan beride bunun icin ilac kullaniyorum, olene kadarda mahkumum valla...Allah beterlerinden korusun..insallah kolestrolun degildir
taz fasulye ayıkladım,pişirdim akşam için.o arada öğlen yemeğimi yedim.Okyanusa yedirdim.Sonra uyuttum.hala uyuyor.dünden kuruyan çamaşırları topladım,yerlerine koydum.Yeniden makinaya çamaşır attım birazdan bitecek onları da asıcam.Kırmızı biberlerim ne zamandır közlenmeyi bekliyordu,onları közledim,kavonaza köz biber turşumu da yaptım ve totomun üstüne yeni oturabildim
siz ne diyorsunuzzz, insani delimi edeceksiniz,,habire birseyler yiyelim diyorsunuz,,meyvisim bak kovarim seni haaa...yoldan cikartma kizlar...senden sonra ipek hemen yoldan cikmis, doga ablada bugun niyeti bozmus... :84::84:
[:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?