Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sarıda güzel oluyoooo beyyaaaaa

ticker işini beceremiyorum hayatımmm oo çok eski tatilden döndüğüm zaman nevim yapmıştı saolsunn...
otur ve kalkkmaaa okurken yoruldum canımm maşallahın var...
e tazelemenin vakti gelmiş de geçiyor bile tatlım tickerını
çamaşırlarımı da astım canım.sonra yemeğin yanına ek bişiler hazırladım.eşim geldi yemeğimizi yedik.mutfağı topladım.ve dizimin karşısına geçtim.Şimdi özette size yazıyorum :90:

canım facedeki resimleri ben bilmiyorum sarı severim ben heleki balyajı pek beğenirim

aman hiç demediydin canım kollesterolu dikkat et bilmiyom valla şüpelendim işte

aa demedimmi hic, ben soyledim hatirliyorum ama dedigim gibi benim dogustan beri kolestrolum var, baba tarafindan irsiymis..bunuda 13 yasimdayken ogrenmistik martin 13uydu..hic aklimda cikmaz ilk babam hastalanmisti, belki irsi diye bizide kontrol etmislerdi ve tek bende cikmisti..normalin 3kati fazlaymisti o yasta..yagli peynir cips cukulata yasak oldugunu duyunca cok zorlanmistik..ilk ay herkes diyete girmisti..ablamla kardesiminki baya azalmisti, dereceleri iyiydi zaten onlarin ama benim cok fazla oynamamisti..o yasimdan beri diyetteyim aslinda..hele kucukken diyete uymak cok zordu...ya benim damarlarin bulunmazdi birde, 3 aya bir kan alirlardi, damari bulana kadar enaz 4 defa igneyle delerlerdi..o yuzden igneden hala korkum var..nezaman kontrole gitsem hala kanim cekilio

ben çok sevmem muzu ama yumurtadan sıkılınca alternatif olarak bunu sundu bizim hoca.tatlı niyetine iyi geliyor ama çabuk acıktırıyor işte
ben cok severim muzu, hatta cocuklara mama halinde ezipte yedirirler ya, mikserden gecirilmis hali..bayilirim o na
ayy bende kaşarlı mantar istiyooom..canım çekti valla yarın yaparım bakmışsıın...[/COLOR][/I][/B]

sen iyi olda bebişini kucağına al gelirsin yine takıma merak etme yerin hazıır...
dukana uygunsa yap safisim, bana peynirde yasak..haftada bir anca oda ekmek arasina
İyi akşamlar kızlar,herkes iyi mi?

hogelmisss sefalar getirmissin nilosummm, nasilsin bakimmm..moral depolainmi birazcik okulda

tatlım gazeteye sarıp balkona koyunca ne oluyormuş biberler?yani ne işe yarıyormuş?ben biberleri çiğ olarak yuvarlak kesip poşetleyip dondurucuya atıyorum.sonra kullanacağım zaman buzunu çözdürmeden kullanıyorum,çok güzel oluyor.dolmalık biberi de bütün atarım mesela,içiçe geçiririm biberleri.kırmızı biberi közlerim,ya bugünkü gibi turşusunu hazır ederim ya da közlenmiş biberleri poşetleyip buzluğa atarım.bir de çiğden buzluğa atıp,sonra kızgın yağa donuk olarak atıp kızartırım,üstüne sarmısaklı yoğurt,nefis olur.

kız dündü oooo

aman ablacim dikkat et, birdaha bozma niyeti/diyeti
kendimize hakim olamadigimiz icin hala suruyoruz diyette diyet diye..
insallah hepimiz hayirlisiyla kurtuluruz bu fazlaliklardan ve birdaha bu sorunu yasamayiz

ne maci var kizlar??? besiktasinmi??

eger besiktassa ondan lokman bu saate kadar daha gelmedi msne

kışın taze biberleri olacak nolacak kızzzben çooookk küçükken hatırlıyorum samana gazeteye falan sarar bardak altı deriz çatı oraya sepetlerle konurdu ama tam ne konurdu nasıl olurdu hatırlamıyorum

desene ekstradan dikkat etmen gerek geçmiş olsun problem çıkarmaz inşallah

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü

2 yumurta
60 gr peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
½ ajda bardak ceviz
1 fincan kiraz saplı form çay

öğlen:
zeytinyağlı yaz türlüsü
1 kase yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tabak z.yağlı taze fasulye
2 çatal makarnanın tadına baktım makarnayı çok özledimmm
1 kase yoğurt
1 avuç çiğdem + 3-5 ad. fıstık

sebze yediğim için mi oldu,h.sonu yaptığım kaçamaklardan mı oldu bilmiyorum ama canım çok fazla tatlı istiyor ve acıkmaya başladım.Bir de son zamanlarda regl sırasında değil de sonrasında tatlı isteğim fazlaşmaya başladı,gözüm dönüyor valla zor tutuyorum kendimi.

türkiyenin maçı var canım

kışın taze biberleri olacak nolacak kızzzben çooookk küçükken hatırlıyorum samana gazeteye falan sarar bardak altı deriz çatı oraya sepetlerle konurdu ama tam ne konurdu nasıl olurdu hatırlamıyorum

hımmm anladım canımm.yok tatlışım valla ben öyle bir yöntem bilmiyorum.

ammmmaaannnn yemeeeee sakınnn...tarçınlı sütt yap için keser belkii

ben de hiç duymadım o nasıl oluyormuş ki...
kızlarrr napıyonuz maç var diye bana kaldı pc

ben de anca oturdum yaaa....

canım böyle yulaf kepeği alsan kh olmuyo o...sütle muhallebi gibi pişir sonra tatlandırıcı ekle tarçınla tatlı oluyor ..bişey olmaz o kadarcık tatlandırıcıdan...

desene ekstradan dikkat etmen gerek geçmiş olsun problem çıkarmaz inşallah

saol ablacim, bunada hamdi senalar olsun, ilk ogrendigimde kabullenmekte baya zorlanmistim ama alistik artik..omrum boyunca ilac kullanicam, eger cocuk felan dusunursem birakmam gerekiyor..ama ozamanda felaket cikarmis kolestrolum..cunku normal bir insanin 5 catali varmis vicudunda kandaki yaglari temizlemek icin ve benim babamin sadece 2 tane..oyuzden agir haplar aliyoruz..ama hic catalimiz olmazsaydi makinaya felan baglanmamiz gerekirmis..o yuzden beterin beteri var ablacim..insallah sendede cikmaz..sadece hava degisikliginden basin agrimistir

geçmiş olsun canım yaa..hep ilaç zor oluyordur inş.dermanını verir rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…