eşin sana çok pis kur yapıyor bu araŞu an kahvaltımla aşk yaşıyorumdom sal bib yiyorum nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş
taaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm.İradene sahip çıkmalısın,bek bana hiç kaçamak yapıyor muyum ?
Sorma niyeti bozmuşeşin sana çok pis kur yapıyor bu ara
taaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm.
He Allahtan yapmıyonİradene sahip çıkmalısın,bek bana hiç kaçamak yapıyor muyum ?
Hep çeri alırdı aslında. Hatta dün pazara gidecekti , sendikaya gitmiş. Saat geç olunca manavdan almış hepsini. İşte yaz ki tat yok da nefsimiz körleniyor
bende yaparım belki
siz bi yapın bakalımda
eflal bende dayanamayıp alıyorumda tat tuz yok
çeri alırsan bir daha iyi
50 tane atla 5 sn yada 5 adım at yine 50 atlaLa bu ipi atlarken durmadan mı atlıyonuz deyin heleyürüyüse cikayim dedim çok soğuk
Kuzum sen o evde o şartlarda tabi stres dert sahibi olursun. Okuyorum hep. Allah bir an önce huzurla oturacağınız bir eve taşınmayı nasip etsin. Eşine de sana karşı vicdan ,merhamet , anlayış versin.Offff cakil ya evlendigimde 48 dim hamile kaldigimda 52.Dogumda bile bu kadar degildim 77 ile dogurdum
Sonra 52 ye yine dustum.simdi boyle oldum.Stresten gece yeme sendromu diye bir hastalik oldu tedavi gordum bi dunya ilacla.insallah birdaha vericem ve almiycam
Ya niye benim yüzümden oluyor hep senin yüzünden
Beni öpmeden sakın çıkma
Sorma niyeti bozmuşkilo vermek sen nelere kadirsin
kiraz sapı çayı iç kuzucummmya bu yeşil çayı içmek şartmı yeaaaaaaaaaaaa
Benden de Bı cacık olmayacağına karar verdım artık memlekette kirlendim hafta sonu kendim den nefret etmeye dogru emin adımlarla ilerliyorum
Gunaydin millet
Biraz yuruyup geleyim ben opuldunuz
Bende seni çok seviyorum cocomAnaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degilNefs @Efser nehirnil111 begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom
Bu hafta sendeyim inşallah malipina az durursa sana geçeceğimnehirnil111 kuzum yine bana geçememiş ne çok sevdi kendi takımını ama bu hafta çıkış bekliyorum bana geçşin artık
Menümm
Sabah 2 dilim kep ekmek zeytin peynir tereyağli yumurta
Ara 1 incir humana çayı 1 yulaflı bisküvi
Ara 1 incir daha yedim öğlen yemedi acıktım
Aksam disardaydik döner servis yedim pilav hariç ve patates hariç 1 dilim kep ekmek ( ekmeğimi goturdum) ve ayran
Ara kuru dut bir avuç ve çiğ fındık
Şekersiz çat
2 lt şu
15 dk cardio
15 dk karın egzersizleri yapcam
Dunde 15 dk cardio yaptımnehirnil111
Sporumu yazayım gideyim
Ayy böyle tadı damagimda kalıyor yaa
2000 ip atlama 400 point
nehirnil111 canom ♡♡♡
İşte geldim buradayım
Çünki zayıfken hamile kalınca daha çok yeme isteği oluyor ve daha çok kilo alınıyor. Kilolu iken hamile kalınca az alınır hatta bir çoğunda kusmadan ötürü aşırı kilo veriliyorcanım inan bana çook iyi biliyorum bunları ... oğlumda 6 kilo aldım 3.5 kilo doğdu .
kimsede ye iki canlısın demiyorama ben doymuyorum resmen yaniii açlıktan bayılacak gibi oluyorum resmen . ve bu kadar yemek isterkenn bunun stresini yaşamak istemiyorum
bakalım ... geldiği gibi göndereceğiz ..ona güveniyorum sani.
Bilmiyorum kaptanicem ya cok kotu hissediyorum Bı turlu oturtamiyorum gırdım gırdım yazamadım buraya da begum75 yazdığını gorunce yazdım sizden de utanıyorum artıkmakbuşummmm
bak yeni hafta
pazartesi günü
neden kendimize kızmak yerine yeni başlangıca adım atmıyoruz ki?
ne kaybederiz..
deneriz yine
hadi gayret kuzum
tabi ya aşk yaşayın zaten. @Efser .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?