Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu an kahvaltımla aşk yaşıyorum dom sal bib yiyorum nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş
eşin sana çok pis kur yapıyor bu ara
İradene sahip çıkmalısın,bek bana hiç kaçamak yapıyor muyum ?
taaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm.

bende yaparım belki
siz bi yapın bakalımda

eflal bende dayanamayıp alıyorumda tat tuz yok
çeri alırsan bir daha iyi
Hep çeri alırdı aslında. Hatta dün pazara gidecekti , sendikaya gitmiş. Saat geç olunca manavdan almış hepsini. İşte yaz ki tat yok da nefsimiz körleniyor

Kuzum sen o evde o şartlarda tabi stres dert sahibi olursun. Okuyorum hep. Allah bir an önce huzurla oturacağınız bir eve taşınmayı nasip etsin. Eşine de sana karşı vicdan ,merhamet , anlayış versin.

Benden de Bı cacık olmayacağına karar verdım artık memlekette kirlendim hafta sonu  kendim den nefret etmeye dogru emin adımlarla ilerliyorum

günaydın makbule,nefret etmek yok,bugün yeniden başlıyoruz,kaldığımız yerden devam

ayyyy yumurta yemek zorunlulugu olmadan kahvaltı çok güzeldi

begum75 neler yedinnnnn

ben sana bilaree söylerim

Anaaaaaaammmm portakalim ben seni nasil unuturum offf salak kafam elime yüzüme bulastirdim resmen,sadece sen degil Nefs @Efser nehirnil111 begum75 özür dilerim canlarim benim,sizi daha cok seviom
Bende seni çok seviyorum cocom
nehirnil111 kuzum yine bana geçememiş ne çok sevdi kendi takımını ama bu hafta çıkış bekliyorum bana geçşin artık
Bu hafta sendeyim inşallah malipina az durursa sana geçeceğim Bugünden itibaren spor yapıyorum hafta sonu da yürüyüşlerim vardı her gün bugünden itibaren menü ve spor bildirme
begum75 Begüşüm grubundasın sanırım kuzum
Sporumu yazayım gideyim

Ayy böyle tadı damagimda kalıyor yaa
2000 ip atlama 400 point
nehirnil111 canom ♡♡♡
begum75 Ballı çörekimin grubundasın Nefsim

bakim nilişko kuzucum ballı çöreğim gelmişmi
nehirnil111

öpücüğümüde bırakayım gelince alır
İşte geldim buradayım Çok özledim kiiii Öpücüğümü de aldığıma göre haftaya hazırım

Bende çok özledim sizleri kaptanım

Çünki zayıfken hamile kalınca daha çok yeme isteği oluyor ve daha çok kilo alınıyor. Kilolu iken hamile kalınca az alınır hatta bir çoğunda kusmadan ötürü aşırı kilo veriliyor
İlkinde 58 le kaldım 16 kilo aldım
İkinci de 68 le kaldım 9 kilo civarı aldım.

Doğum sonrası ilk üç ayda 10 kilo gidiyor benden. Üçüncü ayda halam geliyor , sütüm duruluyor benim kilo vermem duruyor. Ha şu var ben lohusalıkta özellikle tahin helvası çok tüketirim. Sütümü yağlı yapar , birde tavuk çorbası çok tüketirim. Kilo vermem durunca helvası bırakıyorum.
Eğer ki o üç ayda normal beslensem çok rahat en az 15 kilo diyet iz giderdi benden

makbuşummmm
bak yeni hafta
pazartesi günü
neden kendimize kızmak yerine yeni başlangıca adım atmıyoruz ki?
ne kaybederiz..
deneriz yine
hadi gayret kuzum

tabi ya aşk yaşayın zaten. @Efser .
Bilmiyorum kaptanicem ya cok kotu hissediyorum Bı turlu oturtamiyorum gırdım gırdım yazamadım buraya da begum75 yazdığını gorunce yazdım sizden de utanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…