- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Sen bpyle deyince okula nasil.adaptw olcam acba diye düşünüp duruyorumBen geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.
Çok tatlısın kaptanım ya
Ayni ben
Bende yapıyordu canımTavuk corbasi da mı sütu yağlı yapiyor
Bence de yer sofrası büyük rahatlik. Bacakları katlaniyor buzdolabının yanına yuvarliyorum.Erkekler işte öyle seviyor. Gerçi senin çocuklar büyük tepsi de olur. Benim küçük devirir diye kullanmıyorum tepsiyi.
Yer konusunda da buzdolabı arkası, koltuk arkası iyi oluyor
en sevmediğim hareket oJillian 2 level totomu fena acitdi, 2 gundur yapiyorum. Nasil bir guc var o uzunboylu kizda. Kollarim kiriliyo resmen. Ayak uydurmak cok zor, ozellikle dambillari eye level kaldirirken olup bitiyorum. Tam kaldiramiyorum gerci
Maşallah maşallah eriyorsun kız dikkat et.
Olsun be ben o yoğunluğu da özledim. Sizi gene erken bitmiş bizim 3.30da bitiyor dersler eve gelmek 4 u geçiyor.Ben geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.
Cok zor gercekten, ama en etkilisi de o olur benceen sevmediğim hareket oayaklar kırık squat gibi kollar pert
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar bugün gelemedim grip oldumaz önce sporlarimi yaptım kendimi iyi hissedince 3 mile Leslie ve 10 dk karın yaptım ama terledigim icin boğazım tekrar yanmaya başladı
Ayy canım yaBen geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Yavaş yavaş 55 olurum olacaktı orası@MiuLego kaç gündür aklımda. Benim ilk hedef listede 60 sanırım. Benim gerçek hedef 50ama revize etmek istemiyorum. Hedef kiloma gelince mezun olmadan izne ayrılıp devam etsem diyorum. Mezun olunca malum 6 ay girilmiyor listeye. İzne ayrılıp yavaş yavaş 50 olurum sonra izinden dönüp 50.
Ne dedim bende anlamadımsanki 60 oldum da
Izinden donunce zor oluyor gercekten.Sen bpyle deyince okula nasil.adaptw olcam acba diye düşünüp duruyorum
Normalde bizim de 4 te bitiyor ama benim kreste cocuk oldugu icin boyle seneye boyle olmaz kesinOlsun be ben o yoğunluğu da özledim. Sizi gene erken bitmiş bizim 3.30da bitiyor dersler eve gelmek 4 u geçiyor.
Eriyim canım yaa yılların yağı gitsin artık valla sıkıldım çokMaşallah maşallah eriyorsun kız dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?