Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaç gündür aklımda. Benim ilk hedef listede 60 sanırım. Benim gerçek hedef 50 ama revize etmek istemiyorum. Hedef kiloma gelince mezun olmadan izne ayrılıp devam etsem diyorum. Mezun olunca malum 6 ay girilmiyor listeye. İzne ayrılıp yavaş yavaş 50 olurum sonra izinden dönüp 50.
Ne dedim bende anlamadım sanki 60 oldum da

Ben geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.
Sen bpyle deyince okula nasil.adaptw olcam acba diye düşünüp duruyorum

Erkekler işte öyle seviyor. Gerçi senin çocuklar büyük tepsi de olur. Benim küçük devirir diye kullanmıyorum tepsiyi.
Yer konusunda da buzdolabı arkası, koltuk arkası iyi oluyor
Bence de yer sofrası büyük rahatlik. Bacakları katlaniyor buzdolabının yanına yuvarliyorum.

Jillian 2 level totomu fena acitdi, 2 gundur yapiyorum. Nasil bir guc var o uzunboylu kizda. Kollarim kiriliyo resmen. Ayak uydurmak cok zor, ozellikle dambillari eye level kaldirirken olup bitiyorum. Tam kaldiramiyorum gerci
en sevmediğim hareket oayaklar kırık squat gibi kollar pert

Ben geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.
Olsun be ben o yoğunluğu da özledim. Sizi gene erken bitmiş bizim 3.30da bitiyor dersler eve gelmek 4 u geçiyor.

Yavaş yavaş 55 olurum olacaktı orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…